Wkodk

Sådan bruger hele din hjerne, mens man studerer

Har du nogensinde bare gawk på en bog, når du forsøger at studere, bare for at indse, at du har bevaret minimale oplysninger efter en time? Det er tid, du begyndte at bruge hele din hjerne!

Steps

Sådan bruger hele din hjerne, mens man studerer. Indse, at ved den tid, en person når voksenalderen de for det meste kun bruge den venstre side af deres hjerne, mens man studerer, det er den matematiske side-hvor du tror i sort og hvid.
Sådan bruger hele din hjerne, mens man studerer. Indse, at ved den tid, en person når voksenalderen de for det meste kun bruge den venstre side af deres hjerne, mens man studerer, det er den matematiske side-hvor du tror i sort og hvid.
 1. 1
  Indse, at ved den tid, en person når voksenalderen de for det meste kun bruge den venstre side af deres hjerne, mens man studerer, det er den matematiske side-hvor du tror i sort og hvid. Børn bruger det hele, formentlig, hvorfor de gør det bedre i deres mindreårige tests! Brug begge sider, det er den eneste sande pålidelig måde. Tænk i farver, brug din fantasi, tænke 'klar' og 'babylike «alt det er, er simpelt info - men mere af det.
 2. 2
  Ryd dit skrivebord - Hvis du tror, ​​du kan gøre lige så godt med en rodet skrivebord som du kan med en pæn velordnet én. Har en mappe for hvert fag og gøre din seng - alle tre mærkeligt at du husker mere.
 3. 3
  Tag det roligt.
 4. 4
  Begynde at studere, så snart du kan, efter skole. I det øjeblik du kommer ind ad døren, smække din taske på jorden, løbe ovenpå, tage et brusebad (hvis du har brug for det), og begynde at studere lige efter.
 5. 5
  Lyt i klassen. Tro det eller ej, dem, der gør sig godt i alle fag lytte i klassen, selv om de ikke synes at være.
 6. 6
  Udvælge de vigtigste ord i fed og slå dem op på nettet eller få det fra lærebogen og skriv din egen definition for dem - Det hjælper meget.
 7. 7
  Parafrase. Ved omskrivning kan du gøre oplysningerne lettere at håndtere, hvilket gør det bedre at huske, hvad du har lært.
 8. 8
  For dit hjemmearbejde, bruge de ressourcer til rådighed for dig - de største er lærebogen og klasse noter. Mere eller mindre omskrive det med dine egne ord. Lyder slags "duh!" men du vil blive overrasket over mængden af ​​mennesker, der klarer sig dårligt, fordi de ikke læst bogen.
 9. 9
  Få snyde noter og læse dem. Dette vil gøre dig virke og føler sig mere smart, når du læser lærebog.
 10. 10
  Knyt din teori med en praksis eksempel. Hvis du studerer historie prøve at lave en fortælling relateret til det. Det vil hjælpe dig til at vide det meget godt.
 11. 11
  Tag en interesse i emnet, men ikke være alt for fokuseret på at være interesseret. Lad dig sige "Oh my gosh, virkelig?" hver gang i et stykke tid, selvom du føler som en idiot. Så gør et notat om, hvad du ikke vidste og sige "Wow, det er fantastisk."
 12. 12
  Har evnen til at slappe af med dine lærebøger. Testene er ikke slutningen af ​​verden, så tag en dyb indånding og slappe af.
 13. 13
  Må ikke bruge mere end 1 time at studere uden at have en pause, fordi sindet bliver træt og ikke give opmærksomhed til emnet.

Tips

 • Chuck telefonen og andre gadgets, mens de studerer. Slippe af med alle distraktioner!
 • Tænk positivt.
 • Tilrettelægges.
 • Sæt realistiske og opnåelige mål.
 • Lær konceptet, og derefter begynde at bruge det.
 • Sæt en let opnåeligt mål at hjælpe med at motivere dig selv.
 • Må ikke være for hård ved dig selv. Hvis du ikke gør godt på en test, bare prøve at gøre det bedre næste gang!

Advarsler

 • Må ikke slap ud. Vær stærk, hvis du falder, altid samle dig op, det er aldrig for sent.