Wkodk

Sådan at studere mere effektivt

Hvis du ved, hvordan at studere mere effektivt, vil du være i stand til at lære mere, forbedre dine præstationer på test, og for at gøre mest muligt ud af hvert minut du bruger studere. At lære at studere mere effektivt betyder at forstå, hvad der virker bedst for dig, og drage fordel af dine styrker som studerende til at udmærke sig i skolen. Hvis du gerne vil vide, hvordan man studere mere effektivt at følge disse nemme trin.

Steps

Sådan at studere mere effektivt. Har den rette indstilling.
Sådan at studere mere effektivt. Har den rette indstilling.

Forbered dig på at studere

 1. 1
  Har en slagplan. Når du forstår, hvad du bliver nødt til at studere, er det tid til at udføre en slagplan, der vil få mest ud af din tid og vil hjælpe dig med at forberede dig til eksamen eller opgaven i god tid, så du ikke ender med at proppe natten før og give dig selv en hovedpine eller en lav kvalitet. Her er hvad du skal gøre:
  • Altid har en planner. Skriv i alle dine kurser, aktiviteter og sociale engagementer. Ser over din planner vil give dig en bedre fornemmelse af, hvordan din uge, måned eller endda semester vil se ud, og vil hjælpe dig se, når du vil have en rigtig travl uge, eller når du har en masse gratis tid.
  • Uanset om du læser til en eksamen eller bare studere for at holde trit med kursusmaterialer, overdøve "undersøgelsen" tid til et par timer af hver uge. Behandle denne blokerede-out tid så alvorligt, som du ville en rigtig klasse. Hvis din ven ønsker at hænge ud i løbet af denne tid, siger, at du har travlt, og bliver nødt til at omlægge.
  • Prøv at studere omkring samme tid af dagen. Vælg et tidspunkt, hvor din hjerne er mest vågen. Nogle mennesker kan lide at studere kursusmateriale lige efter klassen er over, mens materialet er i frisk erindring, mens andre har brug for en pause fra det materiale, der kunne studere.
  • Må ikke planer om at studere time før en eksamen. Stik, ind i din tidsplan som "afslappende" tid. Hvis du har henrettet dit spil planen, skal du være klar til at gå ved derefter!
  • Opret en dagsorden for alle dine studerer tid. Lav en detaljeret liste over hvilke kapitler, koncepter eller idéer, du vil studere i hver af de undersøgelse sessioner, du har afsat til dig selv. Denne liste vil blive forfinet, når du har en bedre fornemmelse af kursusmaterialet.
  • Opret en dagsorden for hver samling. Før du hopper ind i en studie-session, skal du oprette en detaljeret liste over et par emner, som du vil dække i løbet af hver session. Kontroller hver en off, når du har fået det dækket.
  • Glem ikke at medtage være sund i dit spil planen. Du bør dog stadig have tid nok til at fange mindst 6-8 timers søvn hver nat, og til at udøve i 30 minutter om dagen eller 1 time et par gange om ugen, selv midt i en opslidende studietid. Glem ikke, at hvis dit sind og krop er ikke sundt, vil du ikke udføre så godt på eksamen. Mens du kan være sovende og udøver en smule mindre, ikke skære ud på disse vigtige ting helt.
 2. 2
  Har den rette indstilling. Den rigtige indstilling vil sætte dig i en positiv sindstilstand, som vil gøre dig mere åbne for og begejstrede studere. Den forkerte holdning kan gøre du føler besejret før du selv begynder og vil holde dig fra at blive fokuseret og absorbere materialet. Før du gå i gang med din studere rejse, er der et par ting, du bør fortælle dig selv at opretholde den rette attitude.
  • Husk, at du ikke er bare at studere for at få en A, men for at få viden. Det er derfor, du er i skole, er det ikke? Og det er temmelig cool.
  • Sig til dig selv at du vil lykkes på grund af dit hårde arbejde. Selv hvis du ikke forventer en A-plus, bare fortælle dig, at ved at tage initiativ til at undersøge mere effektivt, vil dine handlinger har varige virkninger på din klasse og vil gøre dig til en mere omhyggelig person. Må ikke fortælle dig, at du kommer til at mislykkes, uanset hvor hårdt du studerer, eller du vil.
  • Må ikke bekymre dig om, hvordan andre studerer. Må ikke sammenligne dig selv til din ven, der studerer i 80 timer om ugen, eller din anden ven, der synes aldrig at studere, men altid lykkes i skolen. Hold dit fokus på at finde, hvad der virker bedst for dig.
  • Må ikke besætte over, hvad kvalitet du får på eksamen. Selvom du naturligvis ønsker at få en god karakter, ikke besætte så meget om, hvordan du rent faktisk vil gøre, indtil du begynder at tage testen, eller du ikke skal bruge din energi til rent faktisk at studere for testen.

Begynde at studere

 1. 1
  Vælg det rigtige studiemiljø. Husk, at det rigtige studiemiljø for en anden person ikke kan være den bedste miljø for dig. Vælge den rigtige studiemiljø betyder plukke et sted, hvor du føler dig "i zonen" og fri for distraktioner. Nogle mennesker kan lide at studere med nogle baggrundsstøj, mens andre har brug for at studere i absolut stilhed. Før du vælger det perfekte sted at studere, køre en rekognoscering mission for at finde det rigtige sted. Her er nogle ting at overveje, når du vælger det bedste miljø for dig:
  • Vælg et sted, der er fri for distraktioner. Undgå at blive omkring et fjernsyn eller gå til steder, hvor folk er i gang med latter og sjove samtaler. Hvis internettet er en stor distraktion for dig, men du har brug for en computer til at studere, vælge et sted, der ikke har Wifi.
  • Du kan studere i dit kollegieværelse, men ikke gøre det, hvis din værelseskammerat er altid omkring, og du hellere tale med ham, end studiet til din store test. Hvis du studerer i dit kollegieværelse, lukke døren eller sætte et skilt op for at lade folk vide, at de ikke bare pop i på dig.
  • Vælg et sted med den rigtige støjniveau. Hvis du kan lide absolut stilhed, gå på biblioteket. Du vil også være omgivet af kolleger studiers, som vil motivere dig til at studere mere. Hvis du kan lide nogen baggrundsstøj, så prøv en lav-key cafe.
  • Vælg et sted, der er godt oplyst. En café med dæmpet belysning kan se køligere, men det vil skade dine øjne og gøre det lettere for dig at falde i søvn.
  • Vælg et sted, der ikke er for varmt. Infernal temperaturer vil give dig lyst til at krølle op og tage en lur. Vælg et sted, der er behageligt køligt, så du kan bo besked.
  • Find et sted, der virkelig hjælper at få dig "i zonen". Det er sværere at beskrive, men du ved det, når du ser det. Dette vil være et sted, hvor du føler dig skarpe, ustoppelig, og motiveret, så snart du træder ind ad døren. Du kan endda have en favorit stol eller studere krog i din læsesal eller biblioteket, der virkelig gør dette trick for dig. Find hvad der virker og holde sig til det.
  • Husk, at det tidspunkt på dagen, du studerer, er lige så vigtig som for miljøet. Hvis du er en tidlig fugl og tænker bedst om morgenen, maksimere din morgen studietid. Hvis du er en nat ugle og koncentrere bedst efter solen går, og derefter komme ind i rillen dengang.
 2. 2
  Bring de rigtige ting. Når du vælger din drøm studie stedet, skal du medbringe den ammunition, du har brug for at holde dig i gang. Vide, hvad at bringe til at få dit studie på, er lige så vigtigt som at vide, hvad man ikke skal bringe. Når du regne ud, præcis hvad du har brug for, kan du endda skrive en tjekliste, så du ved, hvad der virker for dig hver gang. Her er nogle ting at overveje:
  • De ting du har brug for at studere, naturligvis. Medbring din lærebog, mindst to skriveredskaber, en notesblok, og flashcards eller noget andet, du bruger til at studere.
  • Medbring highlighters og multi-farvede penne til at gøre din notetagning mere effektiv.
  • Bring klæbrige faner for at fremhæve vigtige dele af din lærebog og noter.
  • Medbring en computer, hvis du har brug for én. Du må virkelig brug for en computer til at søge oplysninger på nettet, eller at konsultere noter, der er tilgængelige online. Men husk, at din computer er fuld af distraktioner som e-mail, Facebook og eventuelle steder du kan lide at gennemse. Print ud eventuelle noter, du har online og bringe dem med dig. Selvom afskeden med din elskede computer kan være svært, fortælle dig, at hvis du ikke medbringe din computer, vil du ikke kun være i stand til at fokusere mere, men du vil også være at bruge mindre tid på at studere.
  • Bring lag. Må ikke sætte på din tungeste uldtrøje. Bær noget lys og behagelig og bringe en trøje eller sweatshirt med dig. Hvis du er for varmt i dit studie stedet og kan ikke tage nogen lag, eller hvis du er absolut frysning uden forstærkninger, vil du ikke være i stand til at fokusere på dit arbejde.
  • Medbring snacks. Du bør snack, mens du studerer til at holde din energi niveau højt og til at holde dig fra at blive trætte. Mellemmåltider vil også holde dig fra at give efter for store fedtede måltider, der vil give dig lyst til at falde i søvn midt i en undersøgelse session. Bring nødder som mandler, cashewnødder, og valnødder, let at bære frugt som bananer og æbler, eller en Granola bar eller to. Disse fødevarer vil ikke kun give dig energi, men de kan faktisk forbedre dine kognitive function.You kan også sætte druer eller rosiner i en container.
  • Hvis du er en koffein narkoman, tage en kop te eller kaffe med dig, eller undersøgelse på et sted, der kan give dig dit koffein fix. Bare ikke overdrive det og har et styrt fra for meget koffein på én gang. Undgå at bringe energidrikke med dig, når du studerer. De vil holde dig advare et stykke tid, men du vil føle udmattet, men vil have mere problemer med at sove, når du går ned fra dem.
  • Hav altid en flaske vand med dig. Glem ikke at fugte.
  • Medbring hovedtelefoner og din foretrukne studie musik. Dette vil hjælpe dig med at få ind i rillen.
  • Må ikke bringe noget, der vil distrahere dig. Vil du virkelig har brug for din mobiltelefon til de næste fire timer? Hvis du vil, kan du prøve at slukke den. Må ikke bringe nye paperback roman, du kærlig, medmindre du ønsker at læse noget af det som en belønning for at få nogle alvorlige studere gjort.
  • Undgå rod. Sørg for, at alt i din pung eller taske er nødvendig for dit studie session. Dit sind vil føle sig mindre rodet, hvis der er mindre rod i dit liv.
 3. 3
  Undersøgelse med en række forskellige metoder. Studere ved hjælp af en række forskellige metoder vil hjælpe dig med at nå frem til en dybere forståelse af materialet og vil også hjælpe dig blande dine studerer vaner og vil holde tingene interessante. Her er nogle måder at studere:
  • Opret en disposition. Opret en disposition af kursusmaterialet ved hjælp af dine noter og din lærebog. Sørg for at skrive en skitse med dine egne ord, så du rent faktisk er ved at lære det materiale, ikke bare regurgitating det. En skitse er en fantastisk måde at lære materialet og til at organisere dine tanker.
  • Brug kortene. Skriv de væsentligste vilkår på flash-kort og quiz dig selv eller en ven til at se, hvor mange ord, du har gemt. Sæt de ord, du kender i en "færdig" bunke, og sætte dem, du er usikker på i en "brug for mere arbejde" bunke. Hold quiz dig selv, indtil alt er i "færdig" bunken. Flashcards er især nyttig, når du lærer et fremmedsprog, eller hvis du tager en historie klasse med en masse forskellige udtryk og historiske tal. Du kan også studere dine flashkort i en snæver vending, når du er på bussen.
  • Brug huskeregel enheder. Huskeregel enheder er en fantastisk måde at huske en liste over komplicerede termer, såsom at bruge PEMDAS at repræsentere rækkefølgen af ​​operationer i matematik. (PEMDAS står for "parenteser, Eksponenter, multiplikation, division, addition og subtraktion).
  • Skrive dine noter. Hvis du skrev dine noter, håndskrift dem, eller hvis du skrev dem i hånden, skrive dem op. Sørg for at ændre din sætning struktur og frasering, så du virkelig forstår de noter, du har taget i klassen. Der er en god chance for, at du skrev dine noter så hurtigt under klasse, som du ikke var fokus på deres betydning.
  • Tag praksis eksamener. Hvis din lærer eller professor har praksis eksamener for dig, eller hvis de er tilgængelige i bagsiden af ​​din lærebog, kan de hjælpe dig med at få ind i eksamen mode. Du kan også have det sjovt at gøre op praksis spørgsmål i din studiegruppe.
  • Opret et spil. Hvis du arbejder med en studiegruppe, have det sjovt at skabe et spil eller game show, der kan hjælpe dig med at have det sjovt, mens du lærer materialet til klassen.
 4. 4
  Brug dine ressourcer. Når du studerer, så glem ikke, at et væld af ressourcer er tilgængelige for dig end bare din lærebog og noter. Hvis du studerer, så skal du være i skole, og skolerne vil have en bred vifte af ressourcer til at hjælpe dig med at gøre din studere så effektiv som muligt. Her er nogle ressourcer til at bruge:
  • Dit bibliotek er altid et nyttigt redskab. Brug din skoles bibliotek at tjekke bøger, der hjælper dig med at forstå emnet bedre, eller tale med bibliotekaren at se, om hun kan hjælpe dig med at finde ekstra ressourcer.
  • Udnyt kontortid. Kom til din professorens kontor timer med et par spørgsmål, og tale med ham for at få en bedre forståelse af dit kursus materiale. Går til kontortid vil også hjælpe din professor sætte et navn på et ansigt, og vil vise ham, at du interesserer dig for dine studier.
  • Deltag recitation sektioner. Selvom ikke hver klasse har en recitation sektion, hvis du har en, bør du gøre et punkt for at deltage med en pen i hånden. Nogle studerende ønsker at blæse dem ud, men dette afsnit er en chance for dig at få en dybere forståelse af kursusmaterialet, og i mange tilfælde vil deltage hjælpe din deltagelse klasse.
  • Hvis du ikke har recitation sessioner, skal du stadig tale med din TA (hvis du har en). Hvis du er i en stor klasse, kan TA hjælpe dig med at forstå kursusmateriale bedre, og vil give dig mere individuel opmærksomhed.
  • Deltag studiegrupper. Uanset om din klasse har organiseret separate studiegrupper eller en gruppe af dine venner planlægger at komme sammen for at studere, bør du drage fordel af at lære i en lille gruppe miljø. Studere med blot 4-5 andre mennesker, der er på det samme faglige niveau og lige så motiveret, vil hjælpe dig med at få et nyt perspektiv på materialet, og vil hjælpe dig med at lære mere, som du quiz og svare til de øvrige medlemmer i gruppen. Bare sørg for at deltage i en gruppe, der er produktiv og engageret til at studere, ikke goofing off.
  • Studiegrupper er også stor, fordi de normalt afholdes på samme tid hver uge, så de vil hjælpe dig har en mere organiseret undersøgelse rutine.
 5. 5
  Tag pauser. Husk, at tage pauser er lige så vigtigt at fokusere på dine studier. Sindet gør bedre, når du tager en kort pause hver halve time til en time. Dette hjælper dig absorbere materiale og dekomprimere, og vil få dit sind følelse frisk i flere studere. Hvis du studerer i seks timer uden stop, vil du give dig selv en hovedpine. Her er hvad man skal gøre:
  • Glem ikke at bevæge sig rundt. Prøv at tage en omgang rundt på biblioteket, komme i kø for at bestille en kop kaffe eller gå på tværs af læsesal for at få noget vand. Dette vil holde din krop bevæger sig, vil gøre dig mere vågen, og vil hjælpe din krop og øjne justere fra al den tid du har brugt sidder i ét sted.
  • Få noget frisk luft. Hvis du er buret inde i biblioteket, tage en pause til at studere i den friske luft, eller til at tage en ti minutters gåtur en gang imellem. Du vil føle revitaliseret og klar til mere studere.
  • Glem ikke at spise. Selvom dine snacks vil hjælpe dig med at gøre det gennem en streng session, ikke springe måltider til fordel for at studere mere. Tag en pause til at have en sund frokost eller fødevarer, der vil holde dig i gang, ligesom fisk, eller en sandwich med fuldkornsbrød, eller endda æg. Undgå fedtede eller højt fedtindhold fødevarer, eller du vil beskatte dit fordøjelsessystem.
  • Giv dig selv små belønninger fra tid til anden. Fortæl dig selv, at du kan tjekke din Facebook-konto, når du har læst kapitel 1, eller at du kan slå din telefon på efter du har studeret i en time. Gør hvad du skal gøre for at motivere dig selv til slut.
  • Vide, hvornår at tage en pause. Hvis alle ord på siden udviskes sammen, eller hvis du har så distraheret af noget, som du ikke kan læse en sætning, er det tid til at tage en pause. Hvis dine øjne holde lukker hver gang du åbner din bog og dine øjne føles som sandsække, kan det være tid til at gå til at sove. Må ikke tvinge dig selv til at studere, når du har passeret det punkt, produktiviteten.

Sample studievejledninger


Tips

 • Undgå tøven. Ikke blot vil proppe være en mindre effektiv undersøgelse metode, men det er også meget mere stressende og meget mindre behagelig. Husk at studere lidt hver dag er mere effektiv end at studere en masse på én gang.
 • Før du studerer, så spørg dig selv, hvor streng kurset er. Er det den slags klasse, hvor du vil være heldig at få en C, eller den klasse, hvor alle får en A? At vide, hvad du vil se, når du går ind i en eksamen, vil hjælpe dig med at justere dine studievaner.
 • Sørg for at du ved, hvad du studerer. Hvis du blot læse ordene igen og igen, men aldrig være opmærksom på betydningen, vil du kun spilde timer af dit liv "studere", når du ikke lære noget overhovedet. Prøv at sætte sætningerne i dine egne ord, for at bevise over for dig selv og andre, at du ved hvad du lærer.