Wkodk

Hvordan man kan forbedre dit studie færdigheder

Der er mange måder at forberede en prøve eller til at gøre en opgave. Gode ​​studievaner er et must for alle, der ønsker at opnå stor succes i deres kurser.

Steps

Hvordan man kan forbedre dit studie færdigheder. Få alt hvad du behøver, før du sætter dig ned for at studere.
Hvordan man kan forbedre dit studie færdigheder. Få alt hvad du behøver, før du sætter dig ned for at studere.
 1. 1
  Skabe en passende studiemiljø. Du skal bruge begrænset støj, en masse sol, en pæn overflade, og komfortable møbler. Find et roligt sted at studere, hvor du ikke vil blive generet. Dette er meget vigtigt og bør gives stor omhu i at gøre.
 2. 2
  Få alt hvad du behøver, før du sætter dig ned for at studere. Blyanter, kuglepenne, notesbøger, kollegium regerede papir, din laptop, lærebøger mv
 3. 3
  Udvikle en tidsplan. Alle studerende bør holde en tidsplan af klasser, opgaver og andre vigtige datoer. Som en del af denne tidsplan, bør de afsætte bestemt tidspunkt til at studere og projektarbejde. På den måde, de er mindre tilbøjelige til at finde sig selv travlt med at færdiggøre et projekt i sidste øjeblik, eller proppe aftenen før en stor test. Tidsplanen bør også afsat tid til ikke-skolens aktiviteter som sport. I virkeligheden, jo mere omfattende den tidsplan vil de mere effektive fleste studerende være i færdiggøre deres skolearbejde.
 4. 4
  Udvikle en rolig attitude. Vær rolig og tålmodig med dig selv. Ingen lærer noget lige væk.
 5. 5
  Tag noter på nogen klasser, som du har. Du kan endda tage noter på arbejde. Det kan være lettere at bruge forkortelser for almindelige ord, kun optage vigtige oplysninger (og / eller nøgleord), anvende klare overskrifter til at organisere information og brug af billeder / diagrammer til at demonstrere. Fremhæv eller understrege vigtige punkter i dit materiale.
 6. 6
  Start med den lektier, der er hårdest for dig. For eksempel, hvis du tager kemi, matematik, engelsk og spansk. Start med kemi og ende med engelsk. Hvis du starter med den sværeste emne, vil din hjerne være frisk.
 7. 7
  Undgå distraktioner. Hvis du har familiemedlemmer, der distrahere dig, høfligt bede dem om at forlade, så du kan fortsætte med dine opgaver. Hvis du har børn, kan dette ikke være muligt. Sørg for at tv og radio er slukket. Hvis du har brug baggrundsstøj, kan klassisk musik være af interesse.
 8. 8
  Tag hyppige pauser. Gå en tur, cykle eller være sammen med familien. Når du tager hyppige pauser, du opdager, at du ikke er boggled med stress af hjemmearbejde, og du kan ikke vente med at komme tilbage til dine opgaver senere.
 9. 9
  Udvikle effektive teknikker til at huske - Du kan bruge lister, når at skulle huske flere ting f.eks. (Formler). Flash-kort er gode til at huske store mængder af grupperede oplysninger.
 10. 10
  Udvikle kritiske læsefærdigheder. Som studerende flytter ind højere karakterer, de er tildelt større og mere komplekse læsning opgaver. Ringe læsefærdigheder eller manglende evne til at læse for at få vigtige oplysninger vil gøre disse opgaver en byrde og underminerer samlet akademisk succes. Eleverne har brug for at bevidst at lære at læse for centrale oplysninger. Hvis læsefærdigheder er svage, er det vigtigt for den studerende at søge hjælp forbedre dem, ellers præstation i mange fag ville blive påvirket.
 11. 11
  Fokus på områder, der kræver mest opmærksomhed. Undersøgelse tingene mere, hvis du har en hård tid at gøre dem.
 12. 12
  Forbedre prøveudførelsestjenester strategier. En dårlig testresultat betyder ikke altid, at den studerende ikke har en god forståelse af det faglige materiale eller kundskabshuller. Det er muligt, at den studerende forstår materialet, men tager ikke tests godt. En effektiv prøveudførelsestjenester strategi omfatter: at lære at prioritere materiale, når studerer til en test, forberede en test af en række dage, og ikke bare natten før, klare stress under testen, og styre tid under en test, så alle sektioner eller områder er afsluttet.
 13. 13
  Udvikle en studiegruppe. På denne måde kan quizze hinanden og lære tingene fra hinanden.
 14. 14
  Stil spørgsmål til dig selv. Stille spørgsmål bør føre til vægt på hvad, hvorfor, hvordan, hvornår, hvem og hvor studie-indhold. Spørg dig selv spørgsmål, mens du læser eller studere. Besvare dem vil bidrage til at få mening ud af materialet, og støtte dig i at huske det, fordi processen vil gøre indtryk på dig. De ting, der gør indtryk er mere meningsfuld og derfor lettest at huske.
 15. 15
  Sørg for at du får nok søvn. Opholder sig op sent studere er ikke en god idé. Mangel på søvn forhindrer dig i at koncentrere og reducerer din evne til at huske, hvad du har lært.

Tips

 • Når du er i dit værelse, skal du ikke lægge sig ned og studere. Du kan finde dig selv dosering slukket og ikke få noget arbejde gjort.
 • Spis en time før du sætter dig ned for at studere. Din hjerne kan ikke fungere effektivt, mens du er sulten.
 • Den nemmeste ting at lære er ting, du er interesseret i. Bliv interesseret i de ting, du kæmper mest med.
 • Stå af computeren og gå studie!
 • Tag studere alvorligt, men husk at tage hyppige pauser, især hvis du bliver stresset.
  • I 1 time studere tage ca 5-10 minutters pause.
 • Strækker under pauserne kan hjælpe med at give din krop og / eller sind et boost af energi!
 • Gør dit hjemmearbejde, før ekstra fritidsaktiviteter.
 • Mint eller Spearmint tyggegummi kan hjælpe genopfriske dit sind.
  • Undersøgelser viser, at tyggegummi, mens de studerer også kan hjælpe med din hukommelse!
 • Når du arbejder i grupper, ikke bliver distraheret.
 • Watch Neds afklassificeret School Survival Guide med episoden med titlen "Tests".

Advarsler

 • Hvis du får øjnene og hovedpiner, lægge væk de lektier for et stykke tid og gøre noget andet.
 • Husk ikke at vente til sidste minut! Hvis du fejler, er det din egen skyld. Men proppe natten før (har også studeret før) er en god måde at huske og sørg for du ved alt grundigt.