Wkodk

Hvordan til at blive på toppen af ​​lektier

Det er vigtigt at holde up-to-date med din, så du ikke får kørt ned med masser af arbejde senere. Denne artikel vil hjælpe dig med at holde styr på din Det vil også give dig mulighed for at gøre din og få en resulterende god karakter. Dette er en sikker måde at behage forældre og lærere, også. Du vil også holde sig ude af problemer og være kendt som en god dreng.

Steps

Hvordan til at blive på toppen af ​​lektier. Start på dit hjemmearbejde, hvis din lærer giver dig fri tid i slutningen af klassen.
Hvordan til at blive på toppen af ​​lektier. Start på dit hjemmearbejde, hvis din lærer giver dig fri tid i slutningen af klassen.
 1. 1
  Start på dit hjemmearbejde, hvis din lærer giver dig fri tid i slutningen af klassen. Det hjælper at holde arbejdsbyrden ned, når du rent faktisk derhjemme. Du kan også bede læreren om hjælp. Du kan altid gemme de taler med venner til senere. Brug fritiden til frokost også. Om aftenen, når du er træt, kan du tale med venner i stedet lave lektier (hvis det sker).
 2. 2
  Hold en hjemmearbejde dagsorden. Mange skoler giver en for dig, men hvis din ikke gør, købe en. De er nyttige, fordi du kan notere ned, når du får lektier og når det skal afleveres i. Det er bedst at lave lektier om natten, som du modtager den, så du ikke falder bagud. Prøv at forudsige, hvor lang tid hver opgave vil take.You kunne have klaver praksis eller en fodboldkamp, ​​og dagsordenen er perfekt til jotting ned de nyttige tidsperioder, du har brug
 3. 3
  Find et godt sted at gøre dit hjemmearbejde. Det er ikke en god idé at have distraktioner i baggrunden, såsom TV i det andet rum, eller en søskende spille videospil siden af ​​dig. Og desuden er der forhåbentlig tid efter lektier er færdig til at gøre hvad du vil gøre, så som at spille med dine søskende og få noget frisk luft. Husk, ikke stress ud på dit hjemmearbejde. Beløn ​​dig selv. Sige, at du er færdig med din matematik lektier. Gå spise en cookie og tage en 5-10 minutters pause. Må ikke tage for lang en pause, eller du vil miste fokus og vil sandsynligvis ikke gå tilbage til dit hjemmearbejde. Undgå computere, medmindre du har brug for dem for hjemmearbejde. Chatbeskeder og e-mails vil distrahere dig. Prøv ikke at tage nogen telefonopkald fra venner, mens laver lektier. Sidde i et roligt sted og afslutte arbejdet.
 4. 4
  Gør det arbejde, der skyldes nærmest den nuværende først. Hvis du har en 2000 ord essay på grund på en uge og en kort quiz grund i morgen, så skal du få den quiz ud af den måde, så du er fri til at koncentrere sig om den langsigtede opgave uden den konstante bekymre sig om den opgave, skyldes i morgen. er dårligt for det menneskelige sind.
 5. 5
  Tag korte pauser, for at give din hjerne en pause. For eksempel, for hver time, du lave lektier har en femten minutters hvile.
 6. 6
  Spare tid i slutningen til at kontrollere over dit arbejde, eller til at få dine forældre eller søskende ser det over. Sørg for at du har det hele gjort.
 7. 7
  Sørg for at du ikke er i et kapløb. Ofte du går glip af ting og begå fejl. Arbejde på en støt kurs, der er godt for dig.
 8. 8
  Opmuntre dig selv. Fortæl dig selv, "Hver gang jeg er færdig med en side af lektier, vil jeg være tættere og tættere på slutningen." Dette vil gøre tid gå af hurtigere og du får dit hjemmearbejde gjort.
 9. 9
  Gå til biblioteket. Måske hvis alle hvile undlader gå på biblioteket efter skole og finish dagens h / w. Du kan gå til skolens bibliotek, eller det lokale bibliotek. Biblioteket er et roligt sted, og hjælper en masse mennesker få deres arbejde.

Tips

 • Altid forsøge at fuldføre en opgave, selvom du føler at du ikke kan gøre det. Lærere vil altid give dig kredit for at forsøge.
 • Må ikke haste dit hjemmearbejde, så du kan få det gjort hurtigere. Du vil føle dig bedre at gøre det langsommere og få en bedre kvalitet.
 • Hold din arbejdsplads ren. Det hjælper dig med at koncentrere og motiverer dig mere at arbejde i en pæn miljø.
 • Prøv at lytte i klassen så meget som muligt. Jeg ved, hvor let det er at gå ind i dine egne tanker, men virkelig tænker og visualisere, hvad læreren siger. Hvis du tror, ​​at noget er kedeligt, lade som om det er det ikke! Snart vil du begynde at kunne lide det emne.
 • Også, ikke ringe til dine venner og kopiere deres svar. Lærere vil finde ud af, og selv om de ikke gør det, vil der være konsekvenser. Du vil ikke være i stand til at forstå det arbejde helt, og derefter din test kvaliteter vil lide. Når dette er sagt, er det helt fint at ringe til en ven, hvis du ikke forstår lektier og har brug for at bede om hjælp (selvom spørge din lærer vil garantere det rigtige svar.) Hvis du kalder din ven, kun bo på telefonen for så længe du har brug for... du ikke ønsker at blive distraheret!
 • Må ikke komme hjem og gøre dit hjemmearbejde højre væk. Du vil være tilbageholdende, og fordi du ikke vil være i stand til at gøre noget, før du er færdig, kan det motivere dig, men det vil også presse dig. Prøv at have en snack først eller tage en tur, så vil du ikke være døende at gøre noget andet.
 • Prøv at undgå at lave lektier i nærheden af ​​en computer, med mindre det er absolut nødvendigt at bruge din computer.
 • Lyt til, hvad læreren tildeler dig for hjemmearbejde. Du virkelig ikke ønsker at gøre for meget eller for lidt for hjemmearbejde. Du er velkommen til at stille spørgsmål om den tildelte hjemmearbejde. Din lærer vil aldrig tror du er dum for at stille et simpelt spørgsmål, især om noget så vigtigt som hjemmearbejde. (Dvs. hvis fru Johnson tildeler 5 kapitler af læsning i løbet af weekenden på en regelmæssig basis, og du ikke høre hende sige nej læse denne weekend i klassen på fredag, vil du ende med at bruge din weekend læsning noget, du ikke nødt til, og formentlig understrege om det!)
 • Prøv at starte på nogle af de nemme lektier ved frokosttid eller under din bustur på vej hjem, hvis du har en chance.
 • Selv hvis du ikke har nogen lektier for en bestemt lektion gennemgå, hvad du har lært i løbet af denne lektion.
 • Tag en pause fra at lave lektier en gang imellem. Sæt en time eller to timers grænse for hjemmearbejde hverdag og forsøge at holde sig til det. Når du har gjort dine timer, gør noget afslappende eller noget du ønsker at gøre.
 • Sørg for at få noget motion hver gang i et stykke tid for at holde din energi op.
 • Hold en notesbog på dit arbejdsområde, så du kan skrive ned ting, der skal gøre eller bare skrive et par noter ned omkring dit hjemmearbejde. Denne måde, du altid har et sted at skrive dine tanker ned. Det hjælper meget, hvis du føler stresset.
 • Hold dine prioriteter straight! Din shoppingtur kan vente til weekenden, men de fleste af dit hjemmearbejde ikke kan.
 • Også andre ting i processen, ligesom spise noget (sunde), eller sætte noget væk i dit værelse, mens du tager en pause - på den måde, du kan gøre hvad du vil senere, ikke rense dit værelse eller tilfredsstille din knurren mave.
 • Sæt mål for dig selv. For eksempel, hvis du får disse fem eller hvad problemer gjort gå spille et spil på internettet, så holde ud. Bare sørg for, at du ikke får alt for optaget af spillet og glemmer at gå tilbage til hjemmearbejde.

Advarsler

 • Forsøg ikke at gøre op undskyldninger for ikke at gøre dit hjemmearbejde eller bare gå få op og gøre noget ikke vigtigt.
 • Tror ikke, at bare fordi dine venner ikke har gjort hjemmearbejdet du ikke behøver at. Hjemmearbejde er vigtig.
 • Må ikke gå på den computer siger, du leder op kvaliteter derefter begynde at redigere din Facebook-side.
 • Gør dit hjemmearbejde i stedet for ikke at gøre det kan spare dig fra en skæld eller forlegenhed (skælde dig foran hele klassen) af din lærer.
 • Tror ikke, at springe lidt vil være okay. Lærere mærke til små ting, der ikke betyder noget og flipper ud om dem. Eksempel: Hvis du ikke gør tre spørgsmål om en matematisk side, så din lærer vil overveje dette en mangel på indsats og motivation. Dette vil sænke dine karakterer og sandsynligvis lander du i en irriterende rådgivning program.

Ting du behøver

 • Blyanter, kuglepenne, overstregningstuscher, farvestoffer kuglepenne, farveblyanter, post-it sedler, limstift, etc.
 • En flaske vand, for at holde dig hydreret.
 • Dit hjemmearbejde dagsordenen, kontrollere, hvad lektier du har.
 • Sunde snacks, frugt, etc.
 • En behagelig, roligt sted at arbejde.
 • Hjemmearbejde.