Wkodk

Sådan bruger hæmmet skrive at sende en hemmelig besked

Begrænsede skriftligt teknikker kan bruges til at inkludere en skjult besked i en tilsyneladende uskyldig brev. Mens afsendere med begrænsede skrive tekster til tider gøre det for rekreation på en regnvejrsdag eller til hjernen bøjning udfordring komponere og dekodning beskeden, kan den også anvendes i mere alvorlige situationer, såsom en fange ønsker at kommunikere umenneskelig behandling af hans fangevogtere når hans udgående post er underlagt revision og censur.

Normale krypteringsmetoder er utilfredsstillende, da en oplagt kode ville simpelthen blive arkiveret lodret af fangevogtere uden selv generer at forsøge at dechifrere den. Selv uden forudgående kommunikation en person kan være i stand til at komponere en besked subtil nok til at gå ubemærket af censuren, men usædvanligt nok til at blive bemærket og til sidst tydet af den tiltænkte modtager. Den grundlæggende antagelse er, at modtageren vil enten blive mere fortrolig med forfatterens "normal" skrivemåde, være bekendt med indvendige referencer, og eller bare forsøge sværere at kigge efter en sekundær betydning. For eksempel bliver en minister gidsel måske kunne henvise til sætninger fra hans søndag prædikener, der ville blive kendt for at hans menighed, men ikke til gulag i Sibirien.

Steps

Sådan bruger hæmmet skrive at sende en hemmelig besked. Beslut på den hemmelig besked, du vil sende.
Sådan bruger hæmmet skrive at sende en hemmelig besked. Beslut på den hemmelig besked, du vil sende.

Sende din egen hemmelige besked

 1. 1
  Beslut på den hemmelig besked, du vil sende. Dette vil formentlig nødt til at være meget kortere end den fuldstændige bogstav. En lang skjulte budskab i et kort brev kæder ned din skriftligt, i det omfang at det ikke vil se naturlige ud. Det er en delikat balancegang. Jo længere din overflade budskab er i forhold til den hemmelig besked, jo lettere vil det være at skrive, og jo sværere vil det være at opdage, både ved ven og fjende.
 2. 2
  Vælg en metode til kodning. Der er utallige muligheder her, og de fleste af dem kommer i flere varianter. Nogle er beskrevet nedenfor, men hvis maksimal sikkerhed er nødvendig, skal du ikke bruge disse (eller faktisk nogen anden metode beskrevet online). Originalitet er nøglen til sikkerhed.
  • Acrostics er formentlig det bedst kendte eksempel. I en acrostic den sekundære meddelelse læses ved at tage det første bogstav i hver linje (eller sætning, osv.). Acrostics er generelt nemt at komponere og let at få øje på.
  • Bruger tal til at indkode bogstaver. Der er et par måder at gøre dette, herunder A = 1 Z = 26, ASCII, atomnummer, eller nogen andre kendte numerisk liste. En fordel ved denne metode er, at tal ofte kan indgå som almindelig tekst uden at vække unødig mistanke, for eksempel, som datoer eller klokkeslæt. Ellers er der også mange måder at konvertere ord til tal tillader mere subtile inklusion. Kendt er i forhold til forfatteren og hans tiltænkte målgruppe - en professor i kunsthistorie på University of Illinois ville vide, at "Realism til Post-impressionisme" svarer til sit løb nummer 441, men offentligheden ville ikke, og en græsk historiker ville vide, hvordan man genkender og Arabise Attic tal.
  • Tag hver n'te bogstav. Naturligvis kunne mere komplicerede sekvenser anvendes i stedet for den aritmetiske sekvens. En risiko ved denne metode er, at det er meget skrøbelig. Selv et enkelt bogstav tilføjet eller fjernet kan ændre resten af ​​meddelelsen. Med nogle andre metoder, kan meddelelsen rekonstrueres, selvom en stor del mangler, redigeres eller ulæselige.
  • Brug ord med usædvanlige egenskaber. På et QWERTY-tastatur, "triple", "galosh", "partier" og "medlidenhed" kan næsten skrives med én række af breve. Hvis den ulige bogstav er identificeret, disse ord indkode "LOAD". Ethvert ord ikke passer denne egenskab ignoreres.
  • Brug unaturlige brev frekvenser. Der er meget få sætninger i dag-til-dag sproget, der indeholder lige numre i næsten alle (25 af 26) breve og hver kan bruges til at identificere dens ulige brev.
  • Indføre fejl. Stavefejl fra en yderst kultiveret forfatter, der normalt ikke ville gøre sådanne fejl betyder, at fejl er bevidst. Stavefejl kan meget nemt indstilles for at give hvad bogstaver er nødvendige for hemmelig besked.
 3. 3
  For en kompliceret metode, overveje at bruge flere metoder. Der er en risiko for, at hvis de hemmelige budskab er skjult for godt, kan det aldrig blive opdaget. Eller hvis det opdages, kan det være så forceret, at det er skrevet ud som en tilfældighed snarere end en bevidst signal. Som en analogi, overveje en af ​​de kritikpunkter af den kontroversielle Bibelen kode. Selv dybe budskaber blev fundet, var der ingen stærke beviser for, at det bevidst er blevet indstillet. De anvendte metoder, når de anvendes på enhver tilstrækkelig lang tekst, der produceres lige så vigtige budskaber. Der koder for en hemmelig besked ved at tage hver prime th brev kan være for svagt af et signal ved selv, men kunne blive forstærket ved at tage en række yderligere trin. Brug af en acrostic at stave "Breve kun springe mellemrum og tegnsætning" både ville hjælpe med optælling og siger højt: "Der er et budskab her. Hold forsøger!" Nævne numre usædvanligt ofte i overfladen tekst, alle af dem primtal, kan fingerpeg læsere i den korrekte rækkefølge. Ordet "prime" kunne anvendes hyppigt i ikke-numeriske sammenhænge i overfladen tekst og / eller kodes af en anden metode.
 4. 4
  Afhængigt af metoden, kan du også nødt til at vælge din nøjagtighed. Det vil sige, er, hvor stor en luns af hemmelig besked, du giver væk på én gang. For eksempel, som regel en acrostic tager det første bogstav i hver sætning, men kan også tage længere tog af bogstaver eller endda det første ord. Vælge et ord niveau eller større kan indføre problemer. Hvis fangen ønsker at fortælle sin familie, at han bliver mishandlet, kan han have svært ved at få ordet "waterboard" forbi censuren, uanset kontekst. Stave den er mere sandsynligt at blive en succes.
 5. 5
  Komponere overfladen beskeden forsigtigt omkring hemmelig besked. Ideelt set vil overfladen ser ud til at være helt naturligt at skrive for ikke at vække mistanke. Selv hvis det hemmelige besked kan ikke ubegravet af tilløbsbassiner, kunne det blive ødelagt eller beskadiget, hvis der foreligger en sådan meddelelse er mistænkt for. Indse, at dette ikke vil være muligt, hvis hemmelig besked massefylde er høj nok, men gør et tappert forsøg, en naturlig nok til at narre nogen uvant med din sædvanlige skrivemåde. Det bør ikke indeholde nogen følsomme emner forventes at blive censureret, og det kan heller indeholde tilfældige eller overflødige tegn, der kan vække mistanke om, at det er en kodet meddelelse. En ordbog eller synonymordbog kan være nyttige til at hjælpe med at skrive en naturlig sætning gennem en akavet begrænsning. I nogle tilfælde kan computerprogrammer være til stor hjælp.
 6. 6
  Svar i naturalier. Hvis modtageren er i stand til at afkode budskabet, en klar måde at kommunikere, at begge meddelelser er blevet modtaget, er at svare med det samme kode.

Tips

 • Hvis du ved, at du vil få brug for at kommunikere med en person i hemmelighed for nogen grund, overveje at komme op med en constrained skrive kode sammen godt i forvejen. Dette kan især være nyttigt for folk i job med højt niveau fare, såsom soldater, journalister i krigszoner og nødhjælpsarbejdere i områder med uroligheder.
 • Skriv det på Microsoft Word og printe det ud.
 • Som et andet eksempel kan der være sådan en skjult besked i denne artikel selv. Hvis redaktionen er ansvarlige for at forbedre denne artikel gør deres job, vil det ikke forblive intakt længe, ​​så sørg for at kigge på den oprindelige version, hvis du ønsker at søge efter det.

Ting du behøver

 • Ordbog