Wkodk

Hvordan at få en ROTC stipendium

Kom en ROTC legat er både den nemmeste og sværeste, du nogensinde kan gøre. Processen er næsten automatisk, men kvalificerende kræver engagement og indsats.

Steps

Hvordan at få en ROTC stipendium. Gør de rigtige ting i high school.
Hvordan at få en ROTC stipendium. Gør de rigtige ting i high school.
 1. 1
  Gør de rigtige ting i high school. Må ikke stoffer eller alkohol. Undersøgelse hårdt, holde sig væk fra distraktioner og stoffer, kommer i sport. Gode ​​kvaliteter er vigtige, men gode studievaner er kritiske. også, bør du forblive sunde, holde sig i form, og træne hårdt.
 2. 2
  Vælg dine foretrukne filial og stifte bekendtskab med en personalekonsulent. Hvis din vejleder kontor ikke har kontaktoplysninger kontrollere dine hvide sider under amerikanske regering, Department of Defense. Enhver recruiter vil være begejstret for at sikre, at du har alle de former, materialer og support, du har brug for at ansøge om et ROTC stipendium. De beder dig om at tage et par tests. Jo bedre du gør det, jo mere vil de have dig.
 3. 3
  Gøre det så godt som muligt på dit kollegium indgangen eksamener. Dette er den vigtigste kriterier, der anvendes til at vælge gymnasiet kandidater. Få en god nats søvn før testen, og få morgenmad, uanset hvor nervøs du kan blive. Hvis Deres blodsukker bliver for lavt, vil din hjerne køre på tom. Spis et sukkerholdigt snack lige før SAT eller ACT eksamen.
 4. 4
  Hvis din high school har en junior ROTC enhed, tilslutte sig det. Dette vil give dig en lille fordel i college, selv om mange mange mennesker aldrig har båret en militær uniform eller vandrede sammen i en synkroniseret måde (de kalder det "marcherer"), før du indtaster et kollegium ROTC program.
 5. 5
  Holde op konditionstræning! En fysisk fitness eksamen er ikke noget du kan proppe i sidste øjeblik! Du bør være i stand til at køre en god mile og et halvt i mindre end 15 minutter, skal du gøre et dusin armbøjninger og krank ud 50 sidde ups mindst, eller du vil gøre en masse af afhjælpende fysisk træning.
 6. 6
  Underskrive accept brev, når en ROTC enhed vælger dig, eller vælge hvilken en, du ønsker, hvis du får flere tilbud. Du vælger to eller tre på tidspunktet for kollegiet optagelsesprøver, samt ROTC program du foretrækker. Din militære gren gør din score til rådighed for alle universitetsuddannelser ROTC programmer til den pågældende filial. Så selv hvis dit første valg videregive dig, kan et andet universitet ROTC optrappe for at tilbyde dig et stipendium. Eller...
 7. 7
  Må ikke lade det få dig ned, hvis du ikke får et stipendium tilbud. Gå til et godt universitet med et ROTC program, og indtast et no-kontrakt kandidat. Det er svært at gå på college, OG som opfylder forpligtelser som ROTC medlem. Mange studerende ender med at give deres stipendier i løbet af det første år. ROTC enheder ser på no-kontrakt ROTC studerende først. Få gode karakterer i college, holde sig i form, holde sig ude af problemer (ikke engang hastighed!), Og du har en stor chance for at få denne stipendium.

Tips

 • Study. Få alle let A er i gymnasiet? Great! Kun i de videregående uddannelser, er A kræver indsats. Mange studerende går fra en høj 3 eller 4,0 GPA i gymnasiet til en lav 2 i college. Det vil få dit stipendium sled efter to semestre. Hvis dine high school kurser ikke udfordrer dig, tale med nogen om college niveau kurser over internettet.
 • Hold ud af problemer. Hvis du undlader en urintest, vil der ikke gren have dig. Officerer står for service-medlemmernes liv! Nogle gange en officer får ansvaret for millioner af dollars værd af udstyr. Vil du tage en god million dollars i investeringer til at blive til en officer. Du vil repræsentere din afdeling, militæret som helhed den føderale regering, og folk i dette land. Men hvis du har THC eller opiater i dit blod, vil din fil blive smidt i papirkurven.
 • Brug disse hemmelige ord, når det recruiter spørger dig, hvorfor du ansøgte om ROTC stipendium under dit interview: ". Jeg har en stærk, dybt rodfæstet ønske om at få en mangeårig karriere i Europa (udfyld gren af ​​tjenesten her)"
 • Hold dig i form! Studerende er frigivet fra ROTC programmer hele tiden, fordi de ikke kan håndtere de fysiske kondition krav. Hvis du kan opfylde de fysiske kondition krav, før du kommer til universitetsniveau ROTC, du drage fordel i en masse andre måder. Hvis du ikke kan, lider du og stamme til at indhente. Og forhåbentlig kan du.
 • Tal med en personalekonsulent. Hvis den, du taler med ikke er begejstret du at blive en officer i hans branche, finde en anden. De fleste personalekonsulenter vil være ekstatisk at tale med dig, hvis du har opholdt dig ud af problemer, gjort det godt i gymnasiet, scorede højt på kollegium indgangen eksamener, og er i god form. Under gymnasiet ROTC er prikken over i'et.

Advarsler

 • Spørgsmålet om stofbrug, "har du nogensinde prøvet eller eksperimenterede med stoffer?" Derfor er det bedst at aldrig gøre noget medicin. Også, hvis du beslutter at gå ind i en anden føderal job (FBI, CIA eller Border Patrol), et polygraph er standard i jobbet ansøgningsprocessen. Hvis du lyver om bruge, uanset hvor længe siden, vil du sandsynligvis blive afskediget.
 • Hold dig i form! Komme ud og køre 3 eller flere gange om ugen. Træn dig selv, indtil du kan gøre 50 sit-ups og 12 pull-ups. Din afdeling kan kræve endnu mere fra dig!
 • Hold ud af problemer! Selv bevægelige krænkelser tæller imod dig. Ingen drikker eller stofbrug i high school! De har du laver en edsvoren erklæring om stofmisbrug. Nogle stofbrug vil spærre dig fra militæret. Må ikke risikere det!