Wkodk

Hvordan at komme ind i Oxbridge

Kom accepteret at studere på Oxford eller Cambridge er ikke nogen nem opgave. Selv hvis du er meget intelligent, vil komme i stadig være svært, som du konkurrerer mod de bedste i verden. Bliver godt forberedt, vil hjælpe dig med at komme ind i disse to prestigefyldte universiteter.

Steps

Hvordan at komme ind i Oxbridge. Beslutte, om Oxbridge er det rigtige for dig.
Hvordan at komme ind i Oxbridge. Beslutte, om Oxbridge er det rigtige for dig.
 1. 1
  Beslutte, om Oxbridge er det rigtige for dig. Du ønsker måske at overveje bedste universiteter i udlandet, eller et andet universitet for en specialist grad (f.eks Mechanical Engineering).
 2. 2
  Beslut, hvis du er villig til at forpligte dig. Du forventes at arbejde over 40 timer om ugen for nogle fag, så sørg for du er villig til at afsætte dig selv til det hårde arbejde.
  • Må ikke tage 5 A-niveauer for dit sidste år. De fleste gymnasier vil kun forvente dig at få 3 A er på grund af arbejdsbyrden og vil ikke acceptere dig baseret på dette. Medmindre du kan vise dem du er meget intelligent odds er lidt imod dig. Gør udvidelse arbejde ud over 3 fag, snarere end blot pensum materiale til 4 eller mere
  • GCSE kvaliteter bruges ofte til at skelne mellem deltagere på grund af det høje antal som opnået på A-niveau, Oxbridge stadig er usikker på pålideligheden af ​​A * på A-niveau, så du skal have en stærk GCSE profil, selv om 15 A * vundet ' t garanterer dig et sted, du skal have en A * i det emne, du tager, og andre relaterede emner.
 3. 3
  Beslut hvad du vil gøre. Dette lyder måske indlysende, men hvis du ikke er 100% sikkert, de vil indse på det interview, som vil gøre dem tilbageholdende med at tage dig. Du skal vide præcis, hvorfor du ønsker at tage et kursus. Også hvis du er usikker på, om du vil nyde kurset ikke tage det. Arbejdsbelastningen vil sætte dig væk fra kurset, hvis det ikke er noget, du nyder, og du vil ende op keder i 3 år eller dropper ud.
 4. 4
  Få gode AS kvaliteter. Uden gode AS kvaliteter, de er usandsynligt, at acceptere dig. Hvis du ikke får A'er have B og alle dine forudsagte kvaliteter som A kan være tilstrækkeligt.
 5. 5
  Vælg din college. Læse om så mange colleges som du kan. Online kan du se statistikkerne for hver skole for at se, hvor mange mennesker anvendes og fik i hvert kursus. Kontroller også kollegiet rankings, hvis du er sikker på du er klog nok, gælder for de øverste skoler eller gymnasier, der specialiserer sig i dit kursus. Men hvis du er usikker gå til en af ​​de lavere skoler eller den ene, der er længst fra dit kursus afdeling, da de har tendens til at være under-tegnede øge dine odds.
  • Cambridge er anderledes på Oxford, hvor de fleste gymnasier specialiserer sig i et par fag. I Cambridge er næsten alle fag, der tilbydes af alle gymnasier gør det mere sandsynligt et kursus er under-tegnede - at øge dine odds. Men hvis du ikke er intelligente, de vil hellere være under-tegnet end at have dig.
  • Kun en åben ansøgning, hvis du er usikker eller er ligeglad med hvad College, du gå til, efter alle Oxbridge er Oxbridge. Men hvis du er en kvinde og en åben ansøgning er der omkring en 90% chance for du vil komme ind i en alle kvindelige college.
 6. 6
  Skriv en fremragende personlig erklæring. Sørg for at det er perfekt. Få flere lærere til at se over det, og endda få dine venner til at se over det også. Sørg blot for at tage råd fra erfarne lærere dog som de vil vide, hvad Oxbridge ønsker. Et forslag til udformning er:
  • Indledning om emnet, hvorfor du ønsker at gøre det osv. (vis en vis viden af ​​kurset)
  • Akademisk præstation
  • Non akademiske præstationer
  • Ekstra skemalagte aktiviteter og fritidsinteresser
  • Konklusion (omfatter, hvad du ønsker at gøre efter universitetet, primært om emnet).
 7. 7
  Sørg for at du taler om, hvad du gør andet end skolen som interviewere får besked på at lede efter hobbyer. Dette tyder på, du er smart nok til at få A s og har fri tid, som du derefter kan give op, når du kommer til universitetet. Også ikke lyve, de vil indse, hvis de ringer til dig til en samtale.
 8. 8
  College respons. Når kollegiet sender dig en anmodning om at fremsætte nogle skole arbejde eller skriftlige arbejde. Må ikke være sent at sende det tilbage, sætte nogle ekstra tid på at arbejde på det for at gøre det op til bunden. Sørg for, at brik, du sender er markeret, hvis de beder om skolearbejde.
 9. 9
  Interview. Hvis du bliver kaldt til en samtale de normalt bede dig om at bo et par nætter, forbereder stærkt anbefales. Der er kurser, der afholdes hvert år for studerende at forberede sig til interviewet men disse er normalt meget dyre tider koster £ 100-og medmindre du er virkelig desperat er ikke det værd. Universitetet giver meget information online. Det er en god idé at få lærere til at give dig flere forskellige stilarter af mock interviews, fx let, nasty, tekniske (men gør finde lærere, der har været i top kollegiale universiteter!). Normalt vil de spørge dig ikke i pensum for A-niveau eller ting, du vil dække næste år, nogle gymnasier endda bede dig spørgsmål om emner, de plejer forventer, at du vide, før at studere på universitetet. Så sørg for at studere på forhånd emner, du vil være der dækker næste år og være parat til at besvare spørgsmål, der kræver »selvstændig tænkning". Hvert spørgsmål vil du blive spurgt, om du studere på Oxbridge kræver dette, og hvis du ikke kan tænke ud af boksen, du er usandsynligt at komme i.
  • For et essay baseret emne være parat til at argumentere for og imod ethvert spørgsmål.
  • For et sprog grad være parat til at tale flydende på dette sprog under interviewet eller forsøge at oversætte et sprog, du aldrig har set før.
  • For videnskabsbaserede interviews være parat til at besvare obskure spørgsmål som anslå antallet af molekyler i kroppen.
 10. 10
  Succes. Hvis du bliver accepteret dette er ikke enden af ​​vejen. Hvis du ikke studerer hårdt til din A-niveauer, de ikke vil sænke efterspurgte kvaliteter til dig. De vil hellere tilbyde dette sted til nogen næste år. Når du får besked, de har accepteret dig det så betyder, du har omkring 6 måneder til at gå over alle dine A niveauer, og sørg for du kan få A'er. Når du har tillykke du vil være ved at opleve, hvad hårdt arbejde egentlig er.
  • Bare fordi du har fået tilbudt en plads, betyder ikke, at du automatisk får i. De fleste tilbud vil være betinget af, du modtager bestemte kvaliteter. Den typiske Oxford tilbud er AAA på A-niveau, men Cambridge tilbyder fra 2010 nu omfatter normalt den nye A * lønklasse.
 11. 11
  Afvist. Tillykke du er en af ​​de tusinder, der var intelligente nok til at komme ind i Oxbridge men gjorde det ikke. En masse kloge mennesker bare har dårlige dage, hvilket betyder, at de ikke kommer i, når de fortjente det. Mens alle dine venner, som kom i arbejde så hårdt, som de kan for en 2,1 vil du være i stand til at være mere afslappet og få en første fra en anden University. Hvis du er fristet til at vente et år og genanvende du nødt til at være sikker på du er villig til at vente et år længere tid at få din uddannelse først. Hvis du ikke finder anvendelse på den samme skole som de normalt ikke vil acceptere flere ansøgninger fra samme person. Hvis du har undladt sidste gang at komme ind i Oxford prøve for Cambridge, selvom du ville være bedre stillet bare gå til en anden universitet for din uddannelse end at vente et år.
  • I din sabbatår du sørge for at gøre noget med det, ikke bare sidde. Få et job i det kursus, du ønsker at gøre eller gå rejser. Selvom sørg for, at før du går på universitetet, du har havde revideret, så du er klar til den første valgperiode om det er Oxbridge eller ej. Også læring dele af kurset på forhånd kan hjælpe en masse.

Tips

 • Vide, hvorfor du ønsker at gå til kollegiet, hvorfor du ønsker at studere dit kursus, og hvad du elsker ved dit kursus.
 • Undersøgelse så meget som du kan, før og efter interviewet.
 • Ophold sikker hele interviewene blive nervøs bare betyder, at du er mere tilbøjelige til at få et spørgsmål forkert.
 • Ekstra fritidsaktiviteter relevante for det kursus, du søger efter, er afgørende på din personlige erklæring. Må ikke bare liste dem selv, forklare, hvordan de er relateret til dit kursus. Forklar, hvorfor du kan lide dem, og hvorfor du gør øvelserne.

Advarsler

 • Hvis du ikke er parat til at arbejde for at få A er i dine A niveauer, så vil du ikke være i stand til at overleve ved Oxford eller Cambridge. Arbejdsbyrden er triple hvis ikke mere, hvad du gør på A-niveau.
 • Sæt ikke din seværdigheder på Oxbridge og intet andet. De fleste mennesker ikke får i, selvom de er kloge nok.
 • Sørg for at ansøge om særlig adgang ordningen, hvis du kommer fra en familie og skole, hvor nogle mennesker går ind i videregående uddannelse.