Wkodk

Hvordan bliver en udenlandsk udvekslingsstudent

At være en udenlandsk udvekslingsstudent vil forbedre dit liv i mange år fremover, når du udvide din outlook og lære mere om andre kulturer

Steps

Hvordan bliver en udenlandsk udvekslingsstudent. Kig efter folk, der havde været udvekslingsstuderende før og bede dem generelle spørgsmål om det.
Hvordan bliver en udenlandsk udvekslingsstudent. Kig efter folk, der havde været udvekslingsstuderende før og bede dem generelle spørgsmål om det.
 1. 1
  For det første, så spørg dig selv, hvorfor du ønsker at blive en udvekslingsstudent. Hvis dit formål er entydigt at lære et bestemt fremmedsprog, tilmelde dig et fremmedsprog klasse. Du må forstå, at det at være i udlandet, har meget mere at gøre med kultur og erfaring end blot sprogfærdigheder. Men at lære sproget er også en meget god fordel, at udveksling af erfaringer kan bringe.
 2. 2
  Kig efter folk, der havde været udvekslingsstuderende før og bede dem generelle spørgsmål om det. Du skal sørge for, at du spørger dem:
  • Hvor og hvornår de var udvekslingsstuderende;
  • Hvorfor de har besluttet at være udvekslingsstuderende;
  • Hvordan de blev involveret i udvekslingsprocessen / hvorigennem organisationen;
  • Hvad var de største fordele, de fik efter udvekslingsprogrammet konklusion.
 3. 3
  Forskellige lande har forskellige muligheder åbne for high school og college studerende til at studere og bo i udlandet. Tænk over, hvilke lande du gerne vil bo i, men husk, at alle lande og alle KULTUR er forbløffende. Udvekslingen erfaring er ikke begrænset af landene. Vær sikker på, at ethvert sted kan give dig en fantastisk oplevelse.
 4. 4
  Der er mange store udvekslingsprogrammer derude. Kig på websiden for Rådet om standarder for International Educational Travel (CSIET) ved www.csiet.org at få en liste. Et par til at overveje, er Rotary: www.rotary.org, YFU: www.yfu-usa.org og AFS: www.usa.afs.org.
 5. 5
  Find ud af hvilke muligheder, du ville være berettiget til, og hvilke kriterier de har for de studerende.
 6. 6
  Find ud af, hvad omkostningerne er, og om stipendier er mulig. Og tjek internettet for private udvekslingsophold som en low-cost alternativ.
 7. 7
  Tænk på de mulige lande og gøre noget arbejde på kulturer, sprog og uddannelse der.
 8. 8
  Find, hvis du kan, en penfriend fra dette land.
 9. 9
  Lær mindst de grundlæggende ting af sproget i det land, du kommer til at.

Tips

 • Køb en ordbog uanset land, du kommer til at.

Advarsler

 • Du er nødt til at være meget fleksible og justerbare.