Wkodk

Hvordan udvikler man et perfekt talestemme

Vi har alle hørt det på et tidspunkt i vores liv. Vi har hørt den person, hvis stemme lyder så smukt, at vi nyder at lytte, til at dem tale, uanset hvad de siger. Mens de udvikler vokal intonation og diktion (tonen og måde at tale korrekt) kan være en livslang opgave, kan en smuk klingende stemme opnås i løbet af kort tid, og måske tage omkring et år eller to for at perfektionere.

Steps

Hvordan udvikler man et perfekt talestemme. Lig på ryggen med knæene i luften og lukkede øjne.
Hvordan udvikler man et perfekt talestemme. Lig på ryggen med knæene i luften og lukkede øjne.
 1. 1
  Lig på ryggen med knæene i luften og lukkede øjne. Vær opmærksom på, hvordan din krop føles som du indånder. Opsøge og fjerne enhver spænding ved "trække vejret ind i" denne placering. Ideen er at slappe af områder af din krop, der påvirker din stemme. Vigtige områder at fokusere på, er
  kæbe, nakke, skuldre, bryst, øvre og nedre ryg og mellemgulv. Træk vejret dybt for at udvide din lungekapacitet.
 2. 2
  Prop dit hoved lidt tilbage og slip din kæbe, så det Gapes åbne. Der bør ikke være nogen spænding på alle i din hals, bryst, skuldre eller kæbe. Tag en dyb indånding, og som du ånder ud, vocalize. Det vil lyde som en åben mund stønne. Som du vocalize, være meget opmærksomme på din kæbe, nakke, skuldre, ryg og bryst. Mest sandsynligt, vil de spændt op, når du vocalize. Holde øve, indtil du kan vocalize uden spænde dine muskler.
 3. 3
  Gentag trin to, men denne gang holde en note, enhver note. Dette vil måske skabe spændinger i din kæbe eller hals områder. Fortsæt med at øve, indtil du kan udføre denne med nogen spænding.
 4. 4
  Gentag trin to, men lave forskellige lyde. Langsomt bevæger din tunge, mund og læber rundt som du vocalize forskellige pladser. Det skal lyde noget som babysprog, men gør det langsomt. Prøv at fjerne enhver spænding, der opstår i din kæbe (især i din kæbe), skuldre, nakke og ryg.
 5. 5
  Recitere et digt eller linjer fra en leg. Prøv at opretholde din afslapning og resonans. Lyt til hvordan forskellige din stemme lyder. Jo længere du øve på gulvet, jo nemmere er det at vedligeholde dine gode taler vaner.
 6. 6
  Sidde oprejst. Chancerne er, vil der være nogle spændinger i dine vigtigste vokale områder. Vær særlig opmærksom på din nakke og dine skuldre. Træk vejret ind i dine anspændte områder til at slappe dem. Gentag trin 2 til 5, mens du sidder oprejst.
 7. 7
  Udvide disse vaner til hverdagens samtale. Det vil være mere vanskeligt at opretholde afslapning, når du er nødt til at tænke på hvad jeg skal sige, men med praksis vil det komme.

Tips

 • Din kæbe og læber er de vigtigste dele til at slappe af, fordi de danner din resonanskammer, ligesom lydhullet i en guitar. Hvis din mund er for lukket, skal du lægge en større indsats for at opnå samme lydstyrke. Under din kæbe og læber afslappet og bevægelige vil gøre din stemme lyder mere naturlig og mindre anspændt eller.
 • Brug din naturlige stemmeleje:
  • Guys, en tvungen lav stemme lyder forfærdeligt. Forsøg ikke at tvinge din stemme til lave registre. Også ikke forsøge at slappe af dine stemmebånd til det punkt, at du har en monoton, lav drone. Nogle mænd har bare en højere skingre stemme og det kan være ganske sexet hvis teknikken ovenfor benyttes til at fange nogle lavere resonant noter. Som eksempler kan nævnes rapper Q-Tip og skuespillere Marlon Brando og Christopher Walken.
  • Piger, ikke at tvinge din stemme højt. Det bør være udtryksfulde og melodiske, men på samme tid, det bør være fuld og smukke lyde snarere end tynd og whiny. Hvem er at sige, at Marilyn Monroe stemme er mere sexet end Sades?
  • Prøv forskellige syngende øvelser, da det er en fantastisk måde at lære ordentlig vejrtrækning og vokale teknik.
 • God kropsholdning er afgørende for en god stemme, og der er en særskilt artikel til at hjælpe med at:.
 • Når dine stemmebånd skabe lyd, bør du føle vibrationer i dit bryst, ryg, nakke og hoved. Denne vibration vil skabe resonans og giver din stemme en fuld, lækker lyd. Dette er, hvad du forsøger at opnå, så bruger en masse tid på at slappe af disse områder.
 • Hvis det er muligt, skal du udføre disse øvelser i et lukket rum uden gulvtæppet, så du kan høre dig selv bedre.