Wkodk

Hvordan til at forhandle

Uanset om det er at købe et hus, bestrider din mobiltelefon regningen, studehandler i Kina eller afbetale dit kreditkort, de grundlæggende principper for forhandlingerne er de samme. Bare husk, at selv de mest kvalificerede og erfarne forhandlere vil føle ubehag, når de forhandler. Den eneste forskel er en dygtig forhandler har lært at genkende, og undertrykke de ydre tegn på disse følelser.

Steps

Hvordan til at forhandle. Beslut på dit break-even punkt.
Hvordan til at forhandle. Beslut på dit break-even punkt.

Forberedelse

 1. 1
  Beslut på dit break-even punkt. I økonomisk henseende er det det laveste beløb, eller billigste pris, du vil acceptere i handlen. I ikke-finansielle vilkår, er dette "worst-case scenario" du er villig til at acceptere, før du gå væk fra forhandlingsbordet. Ikke at kende dine break-even punkt kan forlade dig at acceptere en aftale, der ikke er i din bedste interesse.
  • Hvis du repræsenterer en anden i en forhandling, få din kundes aftale om et mål deal forinden skriftligt. Ellers når du forhandle tilbud, og de beslutter, at de ikke kan lide det trods alt, din troværdighed er den, der tager hit. Korrekt forberedelse kan undgå at det sker.
 2. 2
  Vide, hvad du er værd. Er hvad du tilbyder svært at komme med, eller er det en skilling et dusin? Hvis det, du har, er sjældne eller bemærkelsesværdigt, har du bedre forhandlingsposition. Hvor meget koster den anden part har brug for dig? Hvis de har brug for dig mere end du har brug for dem, har du bedre position, og kan tillade sig at bede om mere. Men hvis du har brug for dem mere, end de har brug for dig, hvordan kan du give dig selv en kant?
  • Et gidsel forhandler, for eksempel, er ikke at tilbyde noget særligt, og har behov for gidslerne mere end bortføreren brug gidslerne. Af denne grund er det at være en gidsel forhandler meget hårdt. For at kompensere for disse mangler skal forhandleren være god til at lave små indrømmelser synes stort, og drej følelsesmæssige løfter til værdifulde våben.
  • En sjælden perle sælger, på den anden side har noget, der sjældent findes i verden. Hun har ikke brug for en særlig persons penge - kun den højeste mængde af penge, hvis hun er en god forhandler - men folk ønsker hendes særlige perle. Det sætter hende i fremragende position til at udvinde ekstra værdi fra de mennesker, hun forhandler med.
 3. 3
  Aldrig føler forhastet. Undervurder ikke din evne til at forhandle om, hvad du ønsker, ved blot at outlasting en anden. Hvis du har tålmodighed, kan du bruge det. Hvis du mangler tålmodighed, får det. Hvad der ofte sker i forhandlinger er, at folk bliver trætte og acceptere en holdning, som de ikke normalt ville acceptere, fordi de er trætte af at forhandle. Hvis du kan overleve en person ved ophold på bordet længere, chancerne er du får mere af, hvad du ønsker.
 4. 4
  Planlæg hvordan du vil strukturere dine forslag. Deres forslag er, hvad du tilbyder til den anden person. En forhandling er en alvorlig for udveksling, hvor én person har et forslag, og den anden person mod foreslår. Strukturen i Deres forslag kan stave succes eller føre til en katastrofe.
  • Hvis du er forhandlingerne en andens liv, dine forslag skal være rimelige ret off the bat, at du ikke ønsker at risikere en persons liv. Ulempen ved at starte ud aggressive er bare for meget.
  • Men hvis du er forhandler din startløn, det betaler sig at starte beder om mere, end du forventer at få. Hvis arbejdsgiveren er enig, har du fået mere end du har bedt om, hvis arbejdsgiveren forhandler dig ned til en lavere løn, du højne det indtryk, at du bliver "blødte" og dermed øge dine chancer for at sikre en bedre afsluttende løn.
 5. 5
  Være klar til at gå væk. Ved du hvad dit break-even punkt er, og du ved, hvis det ikke er, hvad du får. Vær villig til at gå ud af døren, hvis det er tilfældet. Du vil måske opleve, at den anden part vil ringe tilbage til dig, men du skal føle sig glade med din indsats, hvis de ikke gør.

Forhandling

 1. 1
  Afhængigt af situationen, ekstrem åbne. Åbne ved din maksimale bæredygtige position (det højeste, du kan logisk argumentere for). Spørg om hvad du vil, og derefter nogle. Start høj er vigtigt, fordi du vil højst sandsynligt blive forhandlet på et lavere niveau. Hvis din åbning tilbud er for tæt på dit breakpoint, så vil du ikke have nok overenskomstforhandlinger udvalg at indrømme den anden part som en måde at give tilfredshed.
  • Må ikke være bange for at gøre en uhyrlig anmodning. Du ved aldrig, - du kan få det! Og hvad er det værste der kunne ske? De tror måske du er forfængelig eller vrangforestillinger, men de vil også vide, du har modet, og du sætter pris på dig selv, din tid og dine penge.
  • Er du bekymret for at fornærme dem, især hvis gøre en meget lav tilbud om at købe noget? Husk, at dette er forretning, og hvis de ikke kan lide dit tilbud, kan de altid modvirke tilbyde. Vær modig. Hvis du ikke drage fordel af dem, så husk, at de vil drage fordel af dig. Det handler om forhandling er gensidigt og positivt udnytter hinanden.
 2. 2
  Shop rundt og bringe bevis. Hvis du køber en bil, og du kender den anden forhandler vil sælge dig den samme bil for 150€ mindre, fortælle dem det. Fortæl dem navnet på forhandleren og sælger. Hvis du forhandle en løn, og du har forsket hvor meget folk i tilsvarende stillinger bliver betalt i dit område, udskrive disse tal og få dem handy. Truslen om at miste forretning eller mulighed, selvom det ikke er en alvorlig en, kan gøre folk kompromis.
 3. 3
  Tilbyd at betale op foran. En up-front betaling er altid ønskeligt at en sælger, især i situationer, hvor de fleste mennesker ikke betaler up front (vi ser på dig, bilforhandlere ). Som køber kan du også tilbyde at købe i løs vægt, betale på forhånd for et vist antal varer eller tjenesteydelser, i bytte for en rabat.
  • En taktik er at komme ind i forhandlingerne med en præ-skrevet kontrol, bede om at købe den vare eller tjenesteydelse for det pågældende beløb, og fortælle dem, det er din endelige tilbud. De kan acceptere det, da lokke af en umiddelbar betaling er svært at modstå.
  • Endelig kan betale kontant i stedet med en check eller kreditkort være et nyttigt forhandling værktøj, fordi det mindsker risikoen for sælgeren (f.eks afkrydsningsfeltet hoppende, kreditkort afvist).
 4. 4
  Aldrig give væk uden at få noget til gengæld. Hvis du giver noget væk "gratis", du implicit fortæller den anden person, som du tror, ​​din forhandlingsposition er svag. Smart bargainers vil lugte blod og sværm du kan lide hajer i vandet.
 5. 5
  Spørg om noget, der er værdifuldt for dig, men ikke koster dem meget. Under begge parter føle, at de er på den vindende side i forhandlingerne er en god ting. Og i modsætning til den gængse opfattelse, er forhandlingerne ikke at være en nulsumsspil. Hvis du er smart, kan du få kreativ med hvad du beder om.
  • Lad os sige, du laver forretning med en, og de ønsker at betale dig 75€ for at udføre der. Du ønsker 115€. Hvorfor ikke foreslå, at de betaler dig 75€ og give dig en 60€ flaske vin? Det er værd at 60€ for dig, fordi det er, hvor meget du ville have til at betale for at købe det, men det koster dem meget mindre at producere denne flaske.
  • Eller du kan bede dem om en 5% eller 10% rabat på alle deres vin. Forudsat, at du købe vin jævnligt alligevel, kan du spare penge, og de vil stadig tjene penge fra dine indkøb (bare ikke så meget).
 6. 6
  Tilbud eller anmodning statister. Kan du forsøde den aftale på nogen måde, eller bede om noget at forsøde den aftale? Extras eller frynsegoder kan være billige at give, men skubbe handlen tættere på "søde" territorium.
  • Nogle gange, men ikke altid, kan tilbyde masser af små incitamenter, i modsætning til en større incitament, gøre det synes som om du giver væk mere, når i virkeligheden er du ikke. Vær opmærksom på dette, både i at give væk til incitamenter og modtager dem.
 7. 7
  Hold altid tilbage tættere på eller to. En nærmere er en kendsgerning eller argument, du kan bruge, når du fornemmer den anden side er tæt på en aftale, men har brug for, at den endelige skub. Hvis du er en mægler og din klient vil købe denne uge, om denne sælger er villig eller ej, det er en hel del tættere på: Deres klient har en tidsmæssig begrænsning, at hun får lyst til at mødes, og du kan overtale hende, hvorfor møde at tiden begrænsning er vigtig.
 8. 8
  Lad ikke personlige hangups sidespor forhandlingerne. Alt for ofte er forhandlingerne et sidespor, fordi den ene part tager et spørgsmål personligt og ikke lade gå det, vende ethvert fremskridt i de indledende faser af forhandlingerne. Prøv ikke at tage forhandlingsproces personligt lade det fornærme dit ego eller din følelse af værd. Hvis den person, du forhandler med er uhøfligt, alt for aggressiv, eller misbrug, ved, at du kan gå væk på noget tidspunkt.

Tips

 • Selv når du er usikker, skal du tale med autoritet, tale højere end sædvanligt og giver indtryk af, at du har gjort det mange gange før vil lukke handler med mennesker, der ikke har erfaring.
 • Forberedelse er 90% af forhandling. Indsamle så mange oplysninger om den aftale, som du overhovedet kan, vurdere alle de centrale variabler, og forstå hvilke indrømmelser du kan handle.
 • Undgå bløde udsætte sproget, når du foretager dit forslag. Fx "prisen er-om-£ 100" eller "Jeg ser for £ 100",. Stå fast i jeres forslag - "Prisen er 100€." eller "Jeg vil give dig 100 £."
 • Hvis de overraske dig med en meget tiltalende tilbud, lad ikke på, at du forventede noget mindre gunstige.
 • Hvis nogen er helt urimeligt, ikke forhandle. Fortæl dem at holde dig i tankerne, hvis de kommer ned i pris (eller hvad). Forhandling, når de er vejen ud af linje starter dig ud på vejen for svag position.
 • Aldrig forhandle efter at have modtaget en uforudset telefonopkald. De er klar, men du er ikke. Angive, at du ikke er i øjeblikket i stand til at tale og bede om at omlægge. Dette vil give dig tid til at planlægge om svar på spørgsmål og til at udføre simple forskning.
 • Se dit kropssprog - en dygtig forhandler vil samle op på ikke-verbale signaler, der kan give væk dine sande følelser.

Advarsler

 • Bitterhed er en aftale morder. Folk vil nægte tilbud, bare fordi de er i dårligt humør. Dette er grunden til skilsmisser trække ud i årevis. Undgå fjendtlighed på alle omkostninger. Selv om der har været fjendtlighed i fortiden, starte hver kontaktperson optimistisk, positive, ikke nag.
 • Aldrig tale om deres figur eller pris, da dette ubevidst validerer det-taler altid om din figur i stedet.
 • Hvis det er for et job, ikke komme til at grådige, eller du bliver fyret - værre end den tidligere løn.