Wkodk

Hvordan man starter en revolution

Der er tidspunkter, hvor det er nødvendigt at kæmpe imod ting, der er blevet så galt, at de ikke længere skal være. Ting, der engang var lille, som er blevet store, men er ikke mindre forkert, skal gøres mindre igen, en revolution, eller en komplet cirkel, der er behov for. Uanset om du ønsker frihed fra et andet land, eller du ønsker at vælte en undertrykkende regering, hver kamp er den samme. En revolution (fra latin revolutione ", en turnaround") er en betydelig ændring, der forekommer normalt i en kort periode. Revolutioner være sket i hele menneskehedens historie, og varierer meget i forhold til metoder, varighed, motiverende ideologi, og antallet af deltagende revolutionære. Deres resultater omfatter større ændringer i kultur, økonomi og socio-politiske institutioner.

Steps

Hvordan man starter en revolution. Opbygge støtte og konsensus.
Hvordan man starter en revolution. Opbygge støtte og konsensus.
 1. 1
  Kend dit mål. Du er ved at dedikere dit liv til dette mål. Beslut godt og gøre din beslutning fra hjertet. Et godt spørgsmål at stille dig selv er, "Hvad med det politiske system, hvor jeg bor tror jeg er forkert, og hvad slags system skal jeg ønsker at skabe for befolkningen i mit land?" Husk, at målet du har valgt er hjertet i din revolution.
 2. 2
  Opbygge støtte og konsensus: Intet vil ske, hvis de eneste oprørere er du og dine venner. Dette er et vigtigt skridt, og opsætningen for enten en succesfuld revolution eller en lille civil oprør flop. For den første del af dette trin, skal du opbygge støtte ved at uddele løbesedler og pamfletter ved ord i munden og reklamer og gennem nutidens teknologi. Gør hvad det kræver at få ordet ud af dit revolution og opbygge støtte. Når dyrket, er din støtte ikke at mødes eller blive enige om tiltag, eller endda kender hinanden, men de skal forenet under et fælles mål og delte grundlæggende principper.
 3. 3
  Uddan dig selv og andre om alle aspekter af ideen om revolutionen. Vide, hvad og hvorfor denne kamp skal ske, og hvordan det kan vindes. Identificer de mål og de mest effektive midler til at nå dem uden kompromis. Værdsætte og respektere en mangfoldighed af taktik. Revolutionen skal være rettet mod at gøre tingene bedre. Dette er, hvad der kaldes en "positiv vektor".
 4. 4
  Forstå, at en af de vigtigste aspekter af en revolution er, at folk er vrede. Men årsagen til vrede burde være sande overbevisninger, og i deres vrede der skal også være disciplin til deres sag.
 5. 5
  Sammensæt intentioner, der skal være meget populær blandt befolkningen. Det skal sigte mod en forbedring af visse aspekter af samfundet, økonomi, kultur eller andre aspekter af en social gruppe. Værdsætte og respektere en mangfoldighed af taktik.
  • Da Egypten har vist os, kan djævelen være i detaljerne her - og din revolution kan nemt selvsupplering. Genkende dette som et tegn på, at din idé var populær nok til at tiltrække opmærksomhed, og være parat til at overvinde forsøgt splintring.
 6. 6
  Find ligesindede mennesker, der er klar til handling. Opsæt en inden for kommunikation. Du skal arbejde i en ikke-hierarkisk gruppe, hvor alle stemmer er lige hørt.
  • Hvis du har endda en lille gruppe dedikeret til den samme årsag, kan det være nyttigt for nogen til at tjene som en front mand / kvinde, disse bør være ydmyge mennesker, og de må ikke blive identificeret som "lederen" eller "ledere", men som individer valgt, fordi de afspejler konsensus.
 7. 7
  Skride til handling. Dette er det vigtigste skridt, fordi revolutionen dør uden. Du skal tage handling om det er en ikke-voldelig protest eller en sit-in eller en boykot. Din leder skal motivere den støtte og pligtskyldigt arbejde dag og nat for at forbedre din Revolution. Den effekt på plads, vil forsvare sig selv, for det er karakteren af ​​magt. Illegitime "regeringer" er ikke glade for et oprør fra deres folk og vil gøre alt for at knuse modstanden. Husk, at væbnet kamp ikke er en mulighed. Ligegyldigt hvor godt bevæbnet eller uddannet du er, kan du ikke modstå en organiseret landets militære - især hvis en supermagt og dets allierede er opbakning regimet i stedet. Sidst af alle, lad ikke op. Ofte kan du blive afskrækket af tab eller mangel på moral, men husk, at mange andre lande gjorde oprør og efter flere tab stadig stadig overvinde overvældende modgang. Husk, at dit mål er kernen i din virksomhed, din konsensus er sindet for revolutionen, og de handlinger, du og din støtte tager, er i hænderne på din revolution.
 8. 8
  Arbejde for kollektiv frigørelse, fordi alles befrielse er bundet til hinanden. Hvis vi skal være frie, vi alle nødt til at være frie. Hvis vi skal have en stemme, skal alle have en stemme.
 9. 9
  Demonstrere populariteten af bevægelsen til folk i magt, lovgivende og militær. Jo større popularitet blandt samfund, jo mere sandsynligheden for voldelig undertrykkelse reduceres.
 10. 10
  Indse, at en drastisk politisk eller social revolution er næsten altid om frihed. Generelt er revolutioner om store ændringer i nogle aspekter af samfundet. En fredelig revolution kræver solidaritet og enighed.

Tips

 • Der er styrke i antal. Jo større masse og enhed i bevægelsen, jo bedre chance for at få krav opfyldt.
 • Hold øje med den "store billede". Må ikke drukne dig selv i detaljerne.
 • Brug altid sandheden, og aldrig bukke under for fristelser magt eller penge. Tro på din sag og i din magtbase. Revolution er tro.
 • Du vil nyde nogen, hvis du blot forsøger at konsolidere magten eller opnå anerkendelse kun for dig selv.
 • Tag input fra andre. Revolution kan ikke ske på grund af bare én person ikke være en selvtægtsmand.
 • Hvis det skal lykkes, er du nødt til at være helt begået kompromis er fiasko.

Advarsler

 • Har en idé om, hvordan du ønsker samfundet at ligne efter revolutionen. Hvis strukturer til at overtage ikke er på plads uskyldige mennesker kan lide.
 • Som i mange revolutioner i fortiden, kan du blive dræbt i krig, angreb, tortureret, bliver en fange, etc. af folk ved magten, der beskytter deres interesser. Men det betyder ikke, bevægelsen og forårsage ikke kan overvinde, hvis nok at løse er der. De er eneste metoder magthaverne deltage i, for at intimidere og forsøge at sætte ild revolutionen ud, før det forbruger dem.
 • Lad aldrig formålet med revolutionen blive ledet af vilje en enkelt person eller en gruppe, tilhængere må udelukkes alene ved deres legitime årsag.
 • En revolution er ikke om dig, det handler om alle kollektivt. Forsøg ikke at tage berømmelse.