Wkodk

Hvordan man skriver en akademisk essay

Dette er en oversigt over, hvordan at konstruere et akademisk essay for ethvert emne.

Steps

Hvordan man skriver en akademisk essay. Undersøg emne for dit essay.
Hvordan man skriver en akademisk essay. Undersøg emne for dit essay.
 1. 1
  Undersøg emne for dit essay. Det er nemmere, hvis du er tildelt et emne med en bestemt tekst. Hvis det er et åbent sluttede essay, skal du vælge et emne, du ved, du kan finde masser af legitime midler til forskning.
 2. 2
  Skriv dit speciale. Et speciale i et akademisk essay er normalt skrevet i slutningen af ​​indledningen. Det er den erklæring, du har til hensigt at bevise med resten af ​​essay. For eksempel kan du bruge en bestemt handling fra en litterær karakter som begrundelse, at han eller hun er sindssyg, og udvide det.
 3. 3
  Skriv en disposition. En skitse er en organiseret liste over punkter, du ønsker at gøre i dit essay, i den rækkefølge, de giver mening og skal skrives. Kom dine tanker organiseret før hånd gør skriver den faktiske essay meget hurtigere og nemmere, da du ved, hvad retning, du går i.
 4. 4
  Skriv det første udkast af essay. Dette vil ikke være det endelige produkt, så du skal ikke behandle det som sådan. Skriv hvad der først kommer til at tænke efter din disposition, det er okay, hvis det ikke opfylder længdekrav helt endnu.
 5. 5
  Opdel dine tanker i afsnit. Hvert punkt på din skitse bør være sit eget afsnit. Et afsnit skal indeholde et minimum af 3 sætninger til at stå på egne.
 6. 6
  Prøv at følge et mønster af 'fordring «efterfulgt af» beviser «og derefter af' effekt '. Påstanden er et udsagn, som derefter støttes af de beviser, såsom en reference eller et citat i kontekst og så virkningen er en intelligent gennemgang af, hvordan eller hvorfor denne påstand er vigtig i forbindelse med essay. Den 'effekt' så bliver påstanden i det efterfølgende afsnit, og så videre.
 7. 7
  Skriv det andet udkast. Oksekød op alle stykker, der ikke giver meget oplysninger eller argumenter. Yderligere forskning kan hjælpe dig i denne proces.
 8. 8
  Brug overgangsbestemmelser sætninger. En overgangsordning sætning letter læseren fra et afsnit til den næste. Hvis din disposition blev skrevet godt, bør disse sætninger forbinde indholdet i et afsnit til den næste.
 9. 9
  Skriv dit endelige udkast. Vær sikker på det er i det rigtige format (se Tips). Bruge både computerens stavekontrol, og læse den over dig selv så godt. Hvis du er usikker på din stavning eller grammatik, har en ven, klassekammerat eller et familiemedlem læse den, før du udskriver den kopi, du har planer om at uddele i.

Tips

 • Vær sikker på at bruge den korrekte format for at citere forskning og strukturering dit papir. De fleste lærere og professorer kræver at du bruger MLA-format.
 • Brug korrekt engelsk. 2 er ikke et ord. Det er et symbol der betegner en mængde to. Brug aldrig tekst eller dagligdags sprog, er dette ikke en e-mail eller tekst til dine venner, det er en akademisk papir.
 • Må ikke rod med skrifttype og / eller avancer for at gøre dit papir ser længere. De fleste lærere og professorer rent faktisk vil fratrække point for forsøg på at gøre papiret ser længere. Bare holde sig til standard, faktisk mærkeligt, mindre tekst ser mere omfattende end større tekst.
 • Styre din tid. Medmindre du er virkelig god til at skrive hurtige papirer under stress, så sørg for at give dig selv masser af uforstyrret tid til at fuldføre din opgave.
 • Hvis du finder dig selv at bruge de samme ord igen og igen, kan du bruge en synonymordbog! Hvis du ikke ejer en fysisk, der er masser online. Faktisk sandsynligt din tekstbehandlingsprogram har en synonymordbog indbygget i. Bare sikre, at du ved hvordan man bruger det synonym, du vælger godt, før du sætter det ind i din tekst.
 • Tag en pause! Du kan tænke på noget geni for at skrive, mens raiding køleskabet eller tage din hund til en gåtur.

Advarsler

 • IKKE plagiere. Dine læsere forventer at skrive at være din egen, med dine ideer og dine ord. Hvis du bruger de ord eller andres idéer og angiver ikke, hvor de kom fra, du vildleder dine læsere. Det er uærligt - en form for snyd, og det er som regel nemt at se.
 • Du vil næsten helt sikkert blive fanget.
 • Der er forskellige søgemaskiner og applikationer, der tillader lærere og professorer at indtaste dit papir i og søge at se, hvor du fik dine oplysninger fra. Dette kan resultere i fiasko, tilbagetrækning fra kurset, og endda suspension eller udvisning. Hvis du er i tvivl om noget, du har skrevet være dine egne ord eller idé, bare citere det fra din forskning materialer. Citater vil spare dig.