Wkodk

Sådan at fake din egen død

Uanset om du kører fra politiet, løbe væk fra hjemmet eller blot ønsker at starte dit liv igen, nogle gange i livet, du kan få brug for at fake din egen død for at undslippe. Her er et par tips om hvordan man forsøge eftergøre din egen død uden at vække for meget mistanke.

Steps

Sådan at fake din egen død. Beslut, om du virkelig ønsker at gøre dette.
Sådan at fake din egen død. Beslut, om du virkelig ønsker at gøre dette.
 1. 1
  Beslut, om du virkelig ønsker at gøre dette. Måske sidde på det i et stykke tid (forudsat, det er, behøver du ikke til hurtigst falske din død så hurtigt som muligt for at undgå at blive fanget eller endog dræbt for real!) Og mellow, hvorvidt du virkelig har brug for en helt ny start. Kan du ikke bare gå væk? Er du blevet melodramatisk? Er der nogen alternativer? Du bør kun gøre dette, hvis du holder følelsen af, at forfalske din egen død er den eneste måde at starte forfra eller flygte, og du har ingen brugbare alternativer.
 2. 2
  Indse tidligt på konsekvenserne dette vil have. Du bliver nødt til at holde nogen kontakt med nogen venner eller familie, og hvis du beslutter at lade dem ind på det, men chancerne er, de vil ringe til politiet eller forråde dig i sidste ende. Hvis du skal lade nogen vide, prøv en forståelse ven, der vil, uanset årsagen, aldrig sladre dig ud til politiet, familien og offentligheden.
 3. 3
  En eller anden måde slippe af med alle personlige forbindelser med dig selv. Forstå, at du ikke kan bruge e-mail konti, medlemskaber eller andre personlige oplysninger, når du har forfalsket din egen død. Dette er sandsynligvis den vanskeligste af alle ting at få sorteret, før du rent faktisk gør skødet. Du ønsker nogle penge til at starte dit nye liv, så du måske ønsker at hæve kontanter fra en konto: dog rydde dette helt kan vække mistanke. Gradvist hæve penge, eller, hvis du er i en fart, en massiv mængde: bare ikke klare det uanset hvad du gør.
 4. 4
  Watch out for små ting, der kan give dig væk. Må ikke handle alle fishy forhånd for en start. Husk også ikke at bruge personlige bærbare computere, computere eller mobiltelefoner (medmindre du kan ændre SIM-kort) bagefter: disse kan bruges til at spore dig, når du er væk.
 5. 5
  Beslut dig for en død metode. Selvmord er formentlig den nemmeste bet, og mens det kan være svært for kære til maven, hvis det er indlysende din "død" er et selvmord, vil uskyldige mennesker ikke kan beskyldes for din "mord". Også selvmord er en mere åben og lukket sag: chancerne er, vil folk være mindre søgning af CCTV-optagelser og personlige optegnelser mv, hvis de kender dig "dræbt" dig selv, snarere end mystisk forsvinder.
 6. 6
  Det er klart, vælge en "metode", der betyder, at der ingen krop til at blive fundet, eller eventuelt hvor det ville være meget svært at finde. En fælles man springe ud fra en bro. Den "krop" ikke kan nemt findes, blev det faktisk der, så politiet vil være mindre mistænksom. Hvis du vælger en stikkende eller hængende som din "død"-metoden vil de forvente en krop. Og medmindre du har en klon, vil det være umuligt at kopiere en krop med de nøjagtige tænder, knoglestruktur osv. Så tænke fremad.
 7. 7
  Gør det. Plant en note til din "selvmord" og derefter forsvinde. Rejse ud af byen. Begynd forfra med en ny identitet. Være fri.

Tips

 • Hvis du gør dette som en teenager er det mere vanskeligt, da du har flere familiebånd / færre penge til at hjælpe dig.
 • Husk, du behøver for at få bolig, ellers vil du ende op på gaden.
 • Start ny. Dette er en chance for at endeligt omdefinere sig selv.
 • Husk at blokere al kommunikation med tidligere kontakter. Selv hvis du har et helt nyt udseende, kan de stadig genkende dig på nogen måde.
 • Det er lettere at gøre dette, hvis du har mindre familie og venner til at slås med.
 • Hvis du fortryder din beslutning, komme ren om det. Hvis du prøver og forklare kære de kan bebrejde dig mindre, eller måske endda være så glad for at se dig, at de er ligeglade.
 • Prøv ikke at henvende sig til kriminalitet. Politiet kan regne dig ud, og du vil være i endnu flere problemer.
 • Ser anderledes kan hjælpe, men du behøver ikke plastikkirurgi. Noget så simpelt som at ændre din frisure eller farve kan hjælpe dig se uigenkendeligt.
 • Få et job, kan være svært, så hvis det er muligt (dvs. hvis din forsvinden er lav nøgle), lovligt ændre dit navn og få ny dokumentation af dit CV, etc.

Advarsler

 • Må ikke gøre det, hvis det er for penge, fordi det ikke virker. Du vil blive fanget til sidst, og vil have sat din familie gennem helvede for din egen personlig vinding.
 • Hvis du bliver fanget, kan der være alvorlige konsekvenser, ikke mindst af alt fra kære eller familie, vil der sandsynligvis ikke forstår dine grunde til at forfalske din egen død.
 • Må ikke skiller sig ud.