Wkodk

Hvordan man lærer trigonometri

Trigonometri er den gren af ​​matematikken, der beskæftiger sig med at studere trekanter. Det er meget let at forstå, hvis an på den rigtige måde. Denne artikel vil hjælpe dig i gang lære trigonometri.

Steps

Hvordan man lærer trigonometri. Børst dine basale matematiske færdigheder.
Hvordan man lærer trigonometri. Børst dine basale matematiske færdigheder.
 1. 1
  Børst dine basale matematiske færdigheder. Disse omfatter kendskab til algebra og algebraical manipulation samt geometri.
  • Øv algebraisk manipulation. Algebraisk manipulation er en meget grundlæggende færdighed, der er nødvendig for at undersøge enhver gren af matematikken.
   1. Lær at skifte emne for enhver ligning.
   2. Lær at løse lineære og kvadratiske ligninger.
   3. Lær at løse flere lineære ligninger og lineære / kvadratisk par af samtidige ligninger.
  • Lære grundlæggende geometri. Geometri er meget tæt knyttet til trigonometri og spiller en afgørende rolle i at løse trigonometriske problemer.
   1. Lære egenskaberne for en cirkel.
   2. Lær egenskaber indvendige og udvendige vinkler af polygoner, herunder trekanter.
   3. Lær de tre forskellige typer af trekanter, dvs ligebenet, ligesidet og scalene.
  • 2
   Start med at studere retvinklede trekanter. Retvinklede trekanter er nemme at studere og vil give dig en god forståelse af grundlæggende trigonometri og de tre trigonometriske nøgletal.
   • Gør dig bekendt med de tre sider i en retvinklet trekant.
    1. Hypotenusen er den side modsat den rette vinkel. Det er den største side af nogen ret trekant.
    2. De to andre sider kaldes benene i trekanten. Hvis du vælger en vilkårlig vinkel i trekanten (udover den rette vinkel), vil du se, at det ene ben er støder op til den vinkel, og det andet ben er modsat tilstødende> vinklen.
   • Gør dig bekendt med de tre trigonometriske nøgletal, bunden af ​​trigonometri:
    1. Sine enhver vinkel er forholdet mellem længden af den side modsat det til længden af hypotenusen.
    2. Cosinus enhver vinkel er forholdet mellem længden af den side, der støder op til den til længden af hypotenusen.
    3. Tangent enhver vinkel er forholdet Sine af vinklen til cosinus af vinklen. Det er ofte også taget som forholdet mellem modsat tilstødende. Den første definition er især for hjælp til at løse trigonometriske ligninger og bevise identiteter, mens den anden er tilstrækkelig for en grundlæggende undersøgelse af trigonometri.
   • 3
    Gå videre til ikke-retvinklede trekanter.. Fordi ikke-retvinklede trekanter ikke har en ret vinkel (der er slags definition), de tre trigonometriske nøgletal spiller en mindre rolle her (selv om de også kan bruges i nogle situationer). Snarere to øvrige regler blevet meget vigtigt: Det er en absolut regel og The cosinus regel. De følgende artikler forklare reglerne i detaljer.

   • 4
    Lær at måle vinkler i radianer. Radian er et alternativ til grader som en måde at måle vinkler. I 180 o, er der pi, eller cirka 3.142, radianer. Radianer er især nyttig, når det kommer til at undersøge egenskaberne af en cirkel, og anvendes også i fysik i studiet af bølger og simple harmoniske bevægelse.
   • 5
    Lær de tre andre trigonometriske nøgletal. Der er tre mere trigonometriske nøgletal:
    1. Cosekant. Det er det reciprokke af sinus dvs 1/sin almindeligvis kaldes 'cosec' eller 'csc'.
    2. Sekans. Det er det reciprokke af cosinus kaldet 'sec'.
    3. Cotangens. Det er det reciprokke af tangenten kaldes 'barneseng.
   • 6
    Øv løse trigonometriske ligninger. Trigonometriske ligninger (du gættede det) ligninger involverer trigonometriske funktioner. Trigonometriske ligninger kan normalt løses ved at manipulere ligningen til at indeholde én trigonometriske ratio. Følgende metoder anvendes til at konvertere en ligning, der indeholder mere end én trigonometriske ration i en ligning, der kun indeholder ét:
    • Dividere hele ligning med en trigonometrisk sigt. For eksempel, hvis en ligning har et begreb i sinus samt et begreb i cosinus opdele hele ligning med cosinus. Udtrykket i sinus bliver et begreb i tan, og udtrykket i cosinus bliver 1.. Således har du en ligning kun indeholder tan.
    • Ved hjælp af en trigonometrisk identitet. Trigonometriske identiteter er "ligninger", der altid er sandt. To trigonometriske identiteter er skrevet nedenfor:
     sin2 x + cos 2 x = 1
     1 + tan 2 x = sek 2 x.
     Så hvis du havde en ligning, der indeholder et ord i sinus 2 x og en i cosx, ville du erstatte udtrykket i sinus 2 x med 1 - Cos 2 x fra den første identitet ovenfor. Det ville resultere i en kvadratisk i cosx, som du bør vide, hvordan man løser (siger det i det første trin).

Tips

 • Du har brug for en videnskabelig lommeregner.
 • Kig på svartasten hvis du sidder fast.
 • Hvis du har problemer, så spørg en lærer eller en god elev.
 • Gennemgå algebra og geometri, især hvis du er svag.
 • Køb en vinkelmåler.
 • Husk, at matematik er en måde at tænke på, ikke en flok formler til at lære. Udvikle dine koncepter og skærpe din tankegang færdigheder gennem løse problemer.