Wkodk

Hvordan man åbner en forseglet kuvert

Åbning af en lukket kuvert uden at rive indholdet er ikke altid ligetil. For at undgå at beskadige det, der er indeholdt i, ved hjælp af en af ​​følgende teknikker bør hjælpe dig til at holde indholdet intakt.

Steps

Hvordan man åbner en forseglet kuvert. Tag fat konvolutten fast.
Hvordan man åbner en forseglet kuvert. Tag fat konvolutten fast.

Hjørnet snip

 1. 1
  Tag fat konvolutten fast. Hold det op til en lys eller vindue, så du kan se skyggen af ​​dokumentet indeni.
 2. 2
  Brug dine foretrukne professionelle saks, røverkøb off en absolut lille hjørne, fortrinsvis i bunden, samtidig med at du ikke røverkøb dokumentet.
 3. 3
  Skær langs den krølle på den side af konvolutten, ikke at fjerne enhver bredde, men effektivt at åbne konvolutten.
 4. 4
  Skub dokumentet ud. Skub derefter tilbage og tape kanten lukket, skarpt og med klar tape. Den snipped hjørne kan være umærkelig, afhængigt af dit niveau af dygtighed.

Papiret segl

 1. 1
  Skær et lille bredde fra kanten af konvolutten. Alternativt skæres langs folden som beskrevet i hjørnet snip metode.
 2. 2
  Lav en lille mængde af papmaché pasta.
 3. 3
  Efter at sætte dokumentet tilbage i: Dyp åbne kant af konvolutten i papmache, og sørg for ikke at få dokumentet inde våd.
 4. 4
  Vent til det tørre.
 5. 5
  Valgfrit: Gentag processen (dip, lad tørre) for bedre sikkerhed.
 6. 6
  Brug fint sandpapir, sand væk de uslebne bits af pasta fra din kuvert. Det skal ligne en almindelig konvolut, som aldrig har været åbnet.

Dampen metode

Dette vil kun arbejde med en konvolut, der er klæbende, at du skal slikke at forsegle.

 1. 1
  Kog vand.
 2. 2
  Tempo konvolutten, og klap / klæbende side nedad, over damp i et par sekunder (15-30). Være meget blid, da papiret bliver fugtigt og delikat.
 3. 3
  Kontroller, om limen smelter, hvis det er smeltet, så skal du være hurtig til at lirke den åben forsigtigt med fingrene eller en varm kniv, dampet i på samme måde (prøv ikke at bruge en kold kniv, da det ville afkøle limen tilbage igen). Når pried åben, forsigtigt glider indholdet ud.
 4. 4
  Vent til kuvert til køle / tørre, før de sættes tilbage i: Hvis konvoluttens papir / eller indholdet bliver rynket efter tørring, brug en jern på lav til at udjævne ud igen, udelade lim og være omhyggelig med ikke at brænde noget.
 5. 5
  Når tilbage i form og tør, tag indholdet i og re-slikke (eller, hvis du er bange for, at nogen vil teste spyt DNA fra kuverten) bruge en lille klat lim for at sikre en gang mere. Du kan også prøve at fryse konvolutten for at sikre det igen.

Tips

 • Øv på tomme kuverter først.

Advarsler

 • I nogle steder, er det en forbrydelse at åbne post sendt via postvæsenet, som ikke er rettet til dig. Kendskab til de love, er op til dig, uvidenhed er ofte ikke et forsvar. Selv om det er lovligt, hvor du er, skal du huske at det er en krænkelse af privatlivets fred.

Ting du behøver

 • Kuverter at øve sig på
 • Saks
 • Funktionel hjem laboratorium
 • Klar tape
 • Beholder med kogende vand
 • Ekstra klæbende
 • Varm kniv
 • Tøj jern