Wkodk

Hvordan til at folde et papir i tredjedele

Som enhver, der nogensinde har foldet et stykke korrespondance kan fortælle dig, at der er en delikatesse til denne opgave, der holder assistenter op hele natten. Den måde et bogstav er foldet kan ændre afsendere 'billede fra "tre-årige" til "sofistikerede professionelle." Denne artikel vil præsentere to metoder til at opnå det perfekte fold. Selv i personlig korrespondance, kan den måde, dit brev er foldet gøre en enorm indflydelse. Uanset om du skriver den lokale avis, din senator, din foretrukne Hollywood-skuespiller, eller fængslet ven eller elsket en, en godt foldet meddelelse lader modtageren vide, at du pleje, og at du mener det alvorligt.

Steps

Hvordan til at folde et papir i tredjedele. Forudsat du har en standard 8 1/2 "x 11" stykke papir, for at opnå præcise tredjedele, blot opdele 11 af 3 (11/3 = 3 2/3).
Hvordan til at folde et papir i tredjedele. Forudsat du har en standard 8 1/2 "x 11" stykke papir, for at opnå præcise tredjedele, blot opdele 11 af 3 (11/3 = 3 2/3).

Den matematiske metode

 1. 1
  Forudsat du har en standard 8 1/2 "x 11" stykke papir, for at opnå præcise tredjedele, blot opdele 11 af 3 (11/3 = 3 2/3).
 2. 2
  Mål denne afstand fra kanten af det stykke papir på begge sider.
 3. 3
  Lav en krølle på dette punkt, så fold den resterende flap papir over.

Den intuitive metode

 1. 1
  En normal størrelse ark papir ikke behøver at være foldet helt i tredjedele til at passe i en konvolut. Prøv dette, hvis du ikke behøver at være helt nøjagtig.
 2. 2
  Rul papiret i en løs cylinder. Forsigtigt flade på midten og justeres således, at de 3 lag er oprettet på denne måde, er alle omtrent samme størrelse.
 3. 3
  Justere alle kanterne af siden, så de flugter med hinanden, så flade cylinderen.

Den anden intuitiv metode

 1. 1
  Tag et blankt stykke papir og lave nogle indledende folder samtidig ignorerer enhver unøjagtighed.
 2. 2
  Efter at de første folder, ændre folder eller refold indtil de sektioner af papiret er så præcis som muligt. Må ikke bekymre dig om, hvor mange gange det tager.
 3. 3
  Når du er tilfreds, tager nu foldet blanke ark og line det op med kanten af papiret og bruge det som en sammenfoldelig vejledning.
 4. 4
  Du kan også tage en lige kant som konvolutten og linie det med foldede ark, hvor de mødes på præcis 1/3 af siden og skub derefter foldet ark af vejen og fold dit mål papir "over" den lige kant.

Den endelige intuitiv metode

 1. 1
  Fold den øverste halvdel over siden, indtil det viser sig, at den øverste del, du folde dækker halvdelen de resterende sider. Det menneskelige øje er langt bedre til at vurdere halvdele end tredjedele.
 2. 2
  Krølle side, når den øverste del dækker halvdelen den resterende del, og derefter putte den resterende kant i den krølle og fold i halve.

Tips

 • Hvis du har problemer med foldning jævnt, før du forpligter dig til krølning siden, holde hjørnerne bliver foldet oven på resten af ​​arket, der simulerer folden uden at gøre det. Sørg for at begge hjørner er præcis flugter med kanten af ​​papiret.
 • Hvis først du ikke lykkes, så prøv, prøv igen.
 • Prøv at gøre fold ret hurtigt for at lette dit sind. Du behøver ikke at være perfekt. Hvis du holder på at tænke over folden så er du mere tilbøjelige til at rod op. Bare slappe af og gå med det.

Advarsler

 • Ink koster en formue! Øv på et blankt stykke, før du prøver på det endelige produkt.