Wkodk

Hvordan man laver en lommestørrelse blyantstegning kit

Har du nogensinde haft lyst til at tegne, men ikke ønsker at slæbe rundt et voluminøst kit tegning forsyninger? Her er en måde at gøre en blyantstegning kit med papir og flere, der passer i lommen!

Steps

Hvordan man laver en lommestørrelse blyantstegning kit. Måle længden af din blyant bly indehaver.
Hvordan man laver en lommestørrelse blyantstegning kit. Måle længden af din blyant bly indehaver.
 1. 1
  Måle længden af din blyant bly indehaver. Blyanten lead holder i dette eksempel var 12cm.
 2. 2
  Beslut, hvor mange hårdheder af blyant bly, du vil medtage i dit sæt.
 3. 3
  Opdel længden af din blyant bly holder antallet af hårdheder, du vil medtage. I dette eksempel fører blyant af 4 forskellige hårdheder blev anvendt, hvilket resulterede i 4 stykker blyant bly, som var 3cm i længden, så alle 4 brikkerne til at passe inde i blyant bly holderen.
 4. 4
  Klip et stykke blyant bly af længden bestemmes i det foregående trin fra hver hårdhed blyant bly, du vil medtage i sættet.
 5. 5
  Markere dine blyantsstifter ved at lave en lille hak mod slutningen af bly med en skarp kniv. I dette eksempel blev ledningerne mærket som følger: 1. nick - H 2 nicks - HB, 3 nicks - 2B, 4 nicks - 4B.
 6. 6
  Load blyanten fører ind din blyant bly holder til opbevaring.
 7. 7
  Sæt blyanten bly indehaver og lille tegning pad i lommen, og du er klar til at tegne overalt!

Tips

 • En lille viskelæder ville være en let tilføjelse til dette kit, så ville en lille blyantspidser lavet specielt til denne type af bly.
 • Ved hjælp af denne metode, ville det være muligt at medtage op til 6 forskellige blyant hårdheder i dit kit ved at skære ledningerne i mindre stykker.
 • Prøv en række forskellige hårdheder af bly i dit sæt. De hårdhedsgraderne anvendt i dette eksempel (H, HB, 2B, og 4B) er meget almindelige, og giver mulighed for en anstændig vifte af lys og darks på tegningerne.
 • Start dine tegninger med de hårdere ledninger (H, HB) til skitsering og skitserer og skifte til de blødere ledninger (2B, 4B) for vægt og skygge.
 • Forskellige mærker af bly har indehavere sharpeners på spidsen af ​​blyanten (Staedtler gør en dejlig en). Hvis du tager væk fra metalspids af denne særlige bly holder, kan du slå det rundt og sætte det stykke af bly i det lille hul og skærpe det nemt.

Advarsler

 • Vær forsigtig, når du bruger den skarpe kniv, da det kan klippe fingeren.

Ting du behøver

 • Pocket-sized tegneblok
 • Mekanisk pencil lead holder der holder 2mm blyant fører. (Den ene anvendes i dette eksempel var en "KOH-I-NOOR HARDTMUTH Versatil 5201")
 • 2mm blyant fører af forskellige hårdheder. Hårdheder H, HB, 2B og 4B anbefales.
 • En lineal til at måle længden af ​​blyanten og fører
 • En skarp kniv til at skære og mærkning blyanten fører