Wkodk

Hvordan at gøre ekstra penge i løbet af college

Alle universitetsstuderende ønsker ekstra penge, og ofte klager over ikke at have nogen, uanset deres kollegium er betalt eller ej. Dette er en how-to for de studerende, der ønsker nogle penge at bruge på nogle ekstra mad, en dato, eller måske blot nogle bowling.

Steps

Hvordan at gøre ekstra penge i løbet af college. Tage online undersøgelser.
Hvordan at gøre ekstra penge i løbet af college. Tage online undersøgelser.
 1. 1
  Tage online undersøgelser. En masse undersøgelser vil ofte betale dig en lille sum penge. Selvom det måske ikke være meget, hver lille smule tæller!
 2. 2
  Få et campus job. Hver college campus har job, der er til rådighed. Selvom jobs er ofte lavtlønnede, de vil arbejde omkring din klasse og aktiviteter planlægge at få dig timer i løbet af ugen. Mange job er til rådighed, såsom janitorial, food service, og arbejder i biblioteket. Vær villig til at acceptere enhver jobmulighed, da de ofte fylder hurtigt.
 3. 3
  Få en deltidsjob. Ofte universitetsstuderende blot ønsker at slappe af og ikke gør noget, når de ikke er i klassen. Det er fint, men du vil sandsynligvis ikke komme over alt for meget ekstra penge. College byer har som regel en bred vifte af fast-food restauranter og mange andre butikker. Vær villig til at kalde flere steder spørger om jobåbninger og være vedholdende.
 4. 4
  Få en praktikplads. Arbejde som praktikant i en virksomhed, organisation eller institution giver fordele, der kan omfatte undervisning, mentorordninger, erhvervserfaring, networking muligheder og genoptage reference. Nogle universiteter spørger elever og arbejdsgivere til at udfylde en "learning kontrakt", der angiver, hvad de studerende vil lære i praktikperioden. Dette er en glimrende måde at tjene en rimelig indtægt, mens deltage kollegium kurser. Arbejdsgivere vil typisk tillade studerende at sætte deres egen tidsplan eller tilbyde dem en fleksibel arbejdsplan.
 5. 5
  Doner plasma. Der er omkring 400 plasma donation centre over hele USA fleste centre vil give dig mindst 15€ for at donere hver gang, og nogle vil give op til 30€ eller 30€. Du kan donere op til to gange om ugen. Det er nemt at planlægge en ugentlig ansættelse og arbejde det ind i din rutine. Hver udnævnelsen tager omkring en time og en halv, og du kan sidde og læse for klasse i løbet af din donation. Den bedste Clearinghouse for plasma steder er bloodbanker.com. At skelne plasma-centre fra fuldblodstapning steder se efter "plasma" "bio"-noget "interstate" "terapeutisk" "IBR" "life sera" "PCCI" "ZLB" "seracare" "specialitet" eller "sydlige blod service "i navnet. Hvis du ser en af ​​disse ord, er det en plasma samlecentral.

Bemærk: Nogle mennesker kan ikke donere plasma, såsom dem med dybe vener eller "større" mennesker. Det er bare den måde, det er.

 1. 1
  Arbejdet på weekender. Hvis du havde en sommer job, så spørg om du kan holde arbejder på weekender efter skole starter, hvis du bor tæt på, hvor du boede i løbet af sommeren.
 2. 2
  Arbejd sæsonmæssigt. Mange butikker vil ansætte personale til juletiden.
 3. 3
  Tage online undersøgelser eller gøre online job. Der er mange online-undersøgelser, du kan tage, som vil betale dig for at gøre det. De fleste af de undersøgelser er ganske kort, og kan gøres hurtigt.
 4. 4
  Sælg dine ting online. Der er to muligheder: 1). Sælge dine ekstra ting online, som du ikke længere har brug for, og 2) sælge ting til andre mennesker, og bede om en procentdel af salget.. Populære online-klassificerede og auktion sites: craigslist.org og ebay.com
 5. 5
  Deltag i forskningsundersøgelser. Hvis du hører om dem bliver gjort på (eller fra) campus for pengene, se ind i det. De har ofte betale ganske godt.
 6. 6
  Start et hjem baseret virksomhed i network marketing eller direkte salg. En nem løsning for dette er at sælge ting til folk på ebay og bede om en del af den fortjeneste.

Tips

 • Vær villig til at gøre jobs, du ikke kan lide. Jobs som arbejder i et cafeteria, kan ikke være særlig sjovt, men de er værd at din tid, hvis du er vedholdende. Lønsedler er altid værd.
 • Mange campusser vil give penge for at give ture til potentielle studerende. Dette kan være værd at se på.
 • Tal med din finansielle støtte kontor om muligheder til rådighed for dig. De kan opdatere dig med nye campus jobs, nye stipendier, og de nye finansielle støtte muligheder.

Advarsler

 • Disse muligheder kan ikke give dig en betydelig mængde penge. Selv med alle disse muligheder på plads, vil undervisningen ofte tømme din konto, afhængigt af din skole.
 • Hver skole og by arbejde anderledes. Der kan være meget begrænsede muligheder, når det kommer til job. Må ikke blive skuffet med en mangel på valg. Du kan stadig finde succes med vedholdenhed.
 • Online gambling kan være farlige. Nærme denne mulighed med forsigtighed. Gambling sites har tilføjet forebyggende foranstaltninger, men der kan fortsat være et par snydere og svindlere. Det er bestemt muligt at tabe penge, hvis du ikke er forsigtig.