Wkodk

Hvordan at være en doven universitetsstuderende

For at blive en doven universitetsstuderende, må man først indhente en mening om absolut hvile. Prøv at lære at meditere eller lære at spilde en dag helt først. En doven, stresset studerende er ikke en glad doven elev.

Steps

Hvordan at være en doven universitetsstuderende. Før påbegyndelse skole, samle ressourcer til at hjælpe dig falde tilbage på.
Hvordan at være en doven universitetsstuderende. Før påbegyndelse skole, samle ressourcer til at hjælpe dig falde tilbage på.
 1. 1
  Før påbegyndelse skole, samle ressourcer til at hjælpe dig falde tilbage på. Et legat fond med et latterligt beløb af kontanter kan virkelig hjælpe. Også kunne være barn af en rig forælder helt sikkert hjælpe også.
 2. 2
  Jo større skolen, jo lettere vil det være at holde dine karakterer op uden at gøre meget faktiske arbejde. Tilmelding i en skole der ender på "stat" vil sikre en let 6 år. Undgå dyre private skoler på alle omkostninger.
 3. 3
  Overveje hovedfag i kommunikation eller ungdomsuddannelse.
 4. 4
  Tjek lærere om ratemyprofessors. com. Dette kan give værdifulde oplysninger om, hvor meget hjemmearbejde professoren giver, og hvor cool han / hun er.
 5. 5
  Overvej at investere i en optagelse enhed. Dette kan være nyttigt, når en vigtig klasse er planlagt. Giv optageenhed til en ven og få ham optage foredraget, så når du er hjemme at være dovne og sådan afspilning foredraget. Men glem ikke at tage pauser!
 6. 6
  Cram inden jeg går i seng og på vej til skole.
 7. 7
  Mens der i klassen, kan du prøve at øve (eller læring) nogle pen tricks eller prøve at skrive med din dårlige hånd. Sørg også for at du har, Break og Facebook i din bærbare bogmærker.
 8. 8
  Udvikle en affinitet for en græsplæne spil som hestesko eller cornhole. Dette vil sikre, at du får masser af sol og ikke udvikler en vitamin-D mangel. Dette er bedst parret med din favorit lys øl.
 9. 9
  Hvis alt mislykkes, og du arbejder, de bedste ting at gøre, er at stikke dine venner, så de ikke kan koncentrere sig, er det altid en god ide at have nogen at gå ned med dig.
 10. 10
  Blive afhængige et MMORPG (massive multiplayer online rollespil), ligesom RuneScape, Guild Wars eller World of Warcraft. Alternativt kan du blive håbløst afhængige til en af ​​de mange Bemani musik spil såsom Dance Dance Revolution, Beatmania IIDX, Para Para Paradise eller Pop'n Music! Du bør også prøve at spille Snood, men det er stærkt vanedannende og kan føre til at droppe ud af skolen. Kun spille disse i din fritid.
 11. 11
  Ingen er født doven. Dovenskab kommer ud af desorientering. Måske er det, der bliver undervist i klassen ikke har nogen direkte indflydelse på din umiddelbare virkelighed. Find noget bedre at gøre i stedet for at spilde tid og penge at gå i skole. Musik, måske. Eller teater, eller lære at lave smykker, måske du ønsker at gøre vegetabilske havearbejde. Det kunne være noget. Søge på nettet for din slags nysgerrighed eller finde den person (eller grupper), som interesserer dig. Lær af ham / hende, og leve lykkeligt nogensinde efter.

Tips

 • Vælg klasser, som er interessante for dig. Dette er vigtigt! Ikke hver klasse, der lyder let vil være let!
 • Kollegiet er ikke det være alt, omega for et lykkeligt, fredfyldt liv. Der er mange ting, du kan gøre, hvis blot du ville tillade dig selv at tænke over dem. Husk, at de fleste af de ting du ønsker at gøre ske i dette liv.
 • En skole, der er tæt på din bopæl hjælper meget.
 • Må ikke spredt ud dine klasser for meget, kan du blive tvunget til at studere i mellem pauser!
 • Kun tage klasser fra untenured adjunkter. De er skræmt til døde af deres studerende evalueringer og lønklasse lettere. De fleste skoler kataloger har professorens rang.

Advarsler

 • Husk, hvis du ikke planlægge din fremtid, vil selv en universitetsuddannelse være nytteløst. Der er ingen lov, der siger, bare fordi du har en grad du er indstillet for livet. Så planlægge dine studier og dit overordnede mål, og du vil være fint, men glem ikke at chill eller se en film i ny og næ. Arbejd hårdt, spille hårdt, være smart.
 • Denne vejledning er at give mulighed for en doven universitetsstuderende at være noget succes. Hvis du ikke ønsker et effektivt resultat, bare ikke gå i skole overhovedet.
 • Medmindre du ønsker at svigte nogle klasser vil du stadig nødt til at afsætte tid til at gøre dit arbejde og måske endda studere.