Wkodk

Hvordan at få betalt for at gå på college

Med college omkostninger eksploderende og recession hængende over hovedet, at få betalt for at gå i skole en uimodståelig deal, især hvis du du ikke have hjælp fra forældrene, en arv eller en schweizisk bankkonto. Her er hvordan det kan gøres.

Steps

Hvordan at få betalt for at gå på college. Kig efter undervisning dispensationer.
Hvordan at få betalt for at gå på college. Kig efter undervisning dispensationer.
 1. 1
  Ansøg om finansiel støtte og stipendier. Hvis summen af ​​dine finansiel støtte og stipendier overskrider din undervisning regningen, kan du ofte hente den overskydende (dvs. få udbetalt). Dette er, hvor mange af de mennesker, der bliver betalt for at gå på college trække det.
  • For at modtage finansiel støtte i USA, skal du udfylde et gratis program for Federal Student Aid (fafsa). Finansiel støtte kommer i to former: tilskud og lån. Tilskud er ligesom gaver - du behøver ikke at betale dem tilbage. Udlån, på den anden side, har brug for at få betalt tilbage efter du opgraderer. Selv om det er muligt at bruge lån til at få ekstra penge i løbet af college, du er ikke rigtig få betalt (selvom det måske føles sådan). Du bliver nødt til at betale det hele tilbage (og derefter nogle) til sidst. Så når du modtager en finansiel støtte tilbud, fokus på tilskud og ignorere lån.
  • Stipendier er som tilskud i, at du ikke behøver at betale dem tilbage, men de kan tildeles af nogen organisation - ikke kun regeringen. Betingelserne for at ansøge om stipendier varierer meget. Nogle er need-baseret, nogle er merit-baseret, og nogle har meget finurlige krav (som at være høj, venstrehåndet, eller meget god til duck kald).
 2. 2
  Kig efter undervisning dispensationer. Når du tjekker ud skoler, spørge om undervisning dispensationer. Du har måske at gøre en masse for at spørge, selv om. De kan være som skjulte perler. For eksempel kan du få en dispensation til at arbejde på skolens avis, som er en lab assistent, som er en undervisningsassistent, eller tage sig det ansvar for en hjemmehørende assistent (RA). Desuden er nogle undervisning dispensationer, der tilbydes af regeringen. I Illinois, for eksempel, kan du modtage en fireårig undervisning dispensation, hvis du forpligte sig til undervisning i den stat i specialundervisning, når du opgraderer. Normalt er state-baserede undervisning dispensationer tilbudt beboerne i den pågældende stat, så en søgning på internettet for staten du allerede bosiddende i og "undervisning dispensation" (ligesom + Nebraska + "undervisning dispensation").
 3. 3
  Deltag i militæret. Forskellige grene af militæret i flere lande har programmer, der vil betale for din skole, og derefter nogle. De fleste af dem har en service krav, at du skal opfylde under og / eller efter skole. Hvis du vil vide mere om de programmer i dit land, kan du besøge rekruttere kontor for hver gren af ​​militæret og stille masser af spørgsmål. Her er et par programmer, du kunne være interesseret i:
  • Reserve officers uddannelse korps (ROTC) - I USA kan du tilmelde ROTC og få op til en fuld fire-årigt stipendium plus en årlig stipendium.
  • Tjenesten Academies - europæiske kadetter, der bliver accepteret i tjeneste akademier tjener en månedsløn, og en provision, når de er færdiguddannede.
 4. 4
  Få en arbejdsgiver til at betale for din uddannelse. Mange virksomheder har undervisning refusion programmer, typisk rettet mod at hjælpe deres medarbejdere med deres faglige udvikling. Mange gange der er restriktioner på fagområder og institutioner. Nogle virksomheder kræver, at du bor hos selskabet i en vis periode, eller andet, du bliver nødt til at betale dem tilbage. Hvis du kan finde en undervisning refusion program, der virker for dig, dog, og du kan balancere skole og arbejde, vil du være at tjene penge, mens din arbejdsgiver opfanger den pædagogiske fane. Se hvordan at balancere skole og arbejde som en voksen.
 5. 5
  Arbejde for et kollegium eller universitet. De fleste institutioner tillader kvalificerede medarbejdere til at forfølge en uddannelse uden beregning. Hvis du kan få hyret på en skole, kan du sikkert gå der gratis, uanset om du er en administrativ assistent eller en kok. Berettigelse varierer selvfølgelig, og nogle skoler er mere gavmilde end andre. Du bliver nødt til at gøre dit hjemmearbejde, men der er mange muligheder for at blive havde med denne rute, som at tage klasser for gratis på Harvard University, mens du arbejder 20 timer om ugen som pedel!
 6. 6
  Anvend på en skole, der ikke har nogen undervisning. Nogle skoler endda dække kost og logi! Husk dog, at der kan være et værk krav, er disse skoler geografisk spredt, og indlæggelser er generelt meget konkurrencedygtige. I USA omfatter sådanne institutter College of the Ozarks, Deep Springs College, Berea College, Olin College of Engineering, Cooper Union, Curtis Institut for Musik, og Alice Lloyd College. Flere skoler er begyndt at give afkald undervisning for studerende, der opfylder visse indkomst krav. Stanford University, for eksempel, oplader ikke undervisning til studerende, hvis familier tjener mindre end 74630€ om året, og også afkald på kost og logi for studerende, hvis familier tjener mindre end 44780€ om året.
 7. 7
  Sænk dine standarder. Hvis ingen af ​​ovenstående arbejde for dig, kan du nødt til at justere dine forventninger. Ofte ved at gå til en mindre prestigefyldt, mere lokale skole, kan du få en rentabel balance af lave omkostninger og generøse finansielle hjælpepakker. "Navnet" skoler er ikke alle de er krakket op til at være alligevel. Ifølge Al Lee, direktør for kvalitativ analyse på Payscale.com, en grad fra en prestigefyldt universitet som en Ivy League kan være omkostningseffektive, hvis dit mål er en alvorlig sekscifret indkomst, men giver dig ikke meget af en fordel, hvis du vælger en mindre lukrativ karriere som undervisning. Faktisk den resulterende gælden måske ødelægge din karriere fleksibilitet (f.eks du ikke kan tage undervisningen job på en stor offentlig skole, fordi du ikke vil gøre nok penge til at betale dine lån og ophold økonomisk oven vande).
  • Bor hjemme hos dine forældre og pendling til skole kan spare dig for tusindvis - måske titusinder - af dollars i kost og logi omkostninger.
  • Du kan kompensere for ikke at gå til en prestigefyldt skole ved udmærker på en middelmådig skole. Bliv den store fisk i en lille dam. Gør et godt indtryk på professorer og administratorer, der kan tjene som strålede referencer, når du søger job.. Deltage i fritidsaktiviteter. Få en praktikplads. Du kan gøre alle disse ting, fordi du ikke er begravet i bøger og en knivskarp, konkurrencedygtig skole, right?