Wkodk

Sådan siger en tale uden at få nervøse

Har du gruer giver en tale? Er nervøsitet føler sig mere som fugle, der flyver i maven end den legendariske sommerfugle? Hvis du har fået frygtelige kvaliteter, forlegenhed eller lave karakterer for dine dårlige taler, ligger problemet formentlig i din nervøsitet snarere end tale. Tjek de følgende tips, og se om de løse dine problemer.

Steps

Sådan siger en tale uden at få nervøse. Tag dybe vejrtrækninger.
Sådan siger en tale uden at få nervøse. Tag dybe vejrtrækninger.
 1. 1
  Tag dybe vejrtrækninger. Dette er et nyttigt udgangspunkt værktøj. Det hjælper altid du starter. (Må ikke tage en dyb indånding i midten selvom det gør du lyder underligt.)
 2. 2
  Smile. Dette vil gøre dig føle sig godt tilpas i dine omgivelser, lette dit sind. Fortæl dig selv, er der intet at bekymre sig om.
 3. 3
  Har en god sans for humor. Hvis du rodet op, lave en joke, og derefter fortsætte. Det gør du synes som du er under kontrol.
 4. 4
  Løsne dine muskler. Dette kan synes dumme, men at være stiv på scenen, vil gøre alle tror du er nervøs.
 5. 5
  Praksis. Dette er ikke for alle, men det hjælper de fleste mennesker. Hvis dit indlæg er godt indøvet, vil det være fint.
 6. 6
  Du er velkommen til at flytte rundt. (For det meste, er det mere for et klasseværelse, end en virksomhed indstilling) Når du flytter, det gør du synes som du er glad, men ikke være robot med bevægelser.
 7. 7
  Hold god øjenkontakt. Dette kan ikke være et problem for nogle mennesker, men det vil hjælpe publikum som dig. Hvis du har problemer med dette, foregive nogen gjorde værre, eller tænke på noget sjovt. Eller hvis du ikke er fortrolig med direkte kigge på dit publikum, kigge over deres hoveder snarere end at se dem i øjnene. Det vil se ud som du gør øjenkontakt, men du vil ikke blive nervøs at se deres reaktion på dit indlæg. Prøv også at kigge på publikum medlemmer én efter én. Det vil være nemmere end at kigge på hele publikum på én gang.
 8. 8
  Prøv at omfatte publikum. Mange gange folk tror, ​​du kan ikke indeholde publikum, men du kan. Dette gør du synes som om du ikke er den eneste taler, fordi du ikke er.
 9. 9
  Hold et åbent sind. Dette lemper du og samlet bare gør du føler dig bedre. Dette er et meget afgørende skridt.
 10. 10
  Lav et par vittigheder. Dette vil hjælpe dig med din tillid, hvis dit publikum griner med dig. Hvis de ikke kan lide dine vittigheder er det ikke enden af ​​verden, der vil altid være i morgen.
 11. 11
  Gør hånd-bevægelser og bruge forskellige stemme toner. Du kan være hurtig på tidspunkter og langsom til tider.
 12. 12
  Pause cirka 2 sekunder undertiden mellem sætninger. Det vil få publikums opmærksomhed.
 13. 13
  Lav en imponerende start. Det vil gøre publikum umiddelbart interesserede.

Tips

 • Forsøg ikke at komme ud af at gøre taler. Prøv i stedet at give flere taler. Dette vil give dig mere talende oplevelse!
 • Prøv og tage dybe indåndinger i starten, i midten og i slutningen.
 • Også ikke tage falske tips som forestiller dem i deres undertøj, fordi det bare distraherer dig og du vil glemme din tale. Men husk, hvis du holder en dejlig solid tone og holde en god øjenkontakt, du er sikker på at overgå din frygt.
 • Prøv ikke at tænke, hvis du vil være sorteres, hvis du ikke. Læreren bekymrer sig om, hvad du siger, endnu vigtigere!
 • Med en stor nok publikum, er der som regel mindst én person, der vil være smilende på dig eller nikke deres hoved. Hvis du finder denne person, holde udkig på dem for tryghed (og som du får tillid, da snakken går på, begynde at kigge på andre individer såvel).
 • Prøv ikke at se på læreren hele tiden. Dette vil gøre dig meget nervøs, og det er meget mærkbar. Kig meste på de studerende, og tjene masser af øjenkontakt. Kun se på læreren et par gange.
 • Prøv at bruge humor. Alle kan lide at grine. Plus, det er meget let at fortælle en vittighed, kan det gøre dig til at grine så godt. Bare sørg for din joke er ikke ufølsom eller halt.
 • Hvis du føler, du ikke kan tale, fordi dine lunger er konstant på fuld kapacitet, pause i nogle få sekunder (helst i slutningen af ​​en sætning), og tage en rolig, langsom ånde ud. Dens bare din krop forsøger at få så meget ilt som muligt. Lad det ikke få dig til at gå i panik, fordi så vil det blive endnu værre. Pause i midten af ​​en sætning lyder måske lidt fjollet, men det er meget bedre end at skulle tage en alkoholtest efter hvert ord.
 • Når din lærer fortæller dig om en mundtlig praksis, der er, når du kommer til den tid, du har til at præsentere den. Du bør være meget godt forberedt og du vil modtage gode karakterer til din præsentation. Prøv at omfatte billeder som der vil tælle for din kreativitet færdigheder.
 • Det er godt at tænke på de gode ting der kommer ud af din tale, hvilket gør folk til at grine og få gode karakterer.
 • Må ikke holde pause i lang tid så vil folk tror, ​​du ikke ved noget.
 • Hvis du er i en stor gruppe af mennesker, som også er nødt til at holde en tale (i en offentlig tale klasse for eksempel) forsøger at gå hellere før end senere. Hvis du leverer din tale, før de fleste mennesker, chancerne er, at de vil blive fokuseret på, hvordan de kommer til at levere deres tale Så de sandsynligvis plejer endda være opmærksom på dig. Så hvis du går først du har mindre grund til at bekymre dig!

Advarsler

 • Må ikke over overdrive trin. Holder øje med at åbne dit sind vil føre til problemer, samme gælder med smilende. Smiler ikke en falsk smil, og ikke grin hele tiden, det gør man ser underligt. Hold det enkelt og ligetil, ikke tage de skridt for langt.
 • hvis du ikke tage notater af, hvad du er gonna sige, du måske har nogle problemer med at tale med crowd.And, hvis du tror, ​​at du gør noget forkert alt du behøver at gøre, er at se på dine noter kort og tage en dyb indånding og derefter fortsætte med, hvad du siger.
 • Forsøger at joke rundt har det risici også, at der er en tid og et sted for dem. Det absolut ikke er klogt på en begravelse eller en alvorlig forretningsmøde. Igen, skal du ikke være uhøflig eller umodne eller risikerer du at miste al troværdighed.