Wkodk

Hvordan man kan reducere stress, før de giver en tale

Kom nervøs før give en tale er normal. Selv store personligheder bliver nervøs, før de giver en tale. Men det betyder ikke, at der ikke er nogen løsning for det. Her er hvordan du kan reducere stress, før de giver en tale.

Steps

Hvordan man kan reducere stress, før de giver en tale. Giv op den tro, at du er nødt til at være perfekt.
Hvordan man kan reducere stress, før de giver en tale. Giv op den tro, at du er nødt til at være perfekt.
 1. 1
  Giv op den tro, at du er nødt til at være perfekt. De fleste mennesker er bange for at tale offentligt, fordi de frygter den forlegenhed for at lave fejl foran andre. Angst over fejl kun laver fejl mere sandsynligt. Under angst kunne være den største fejltagelse af alle! Selv professionelle højttalere lejlighedsvis begå fejl. Forskellen er, at de ikke betragter fejltagelser store hindringer for succes. Hemmeligheden er at acceptere, at fejl kommer til at ske nogle gange, og til at udvikle evnen til at komme sig dem hurtigt. Dr. L. Michael Hall, forfatter Secrets of Personal Mastery, rådgiver, "Giv dig selv lov til at være herligt fejlbarlige!"
  • Den måde at komme ud af en fejl er at observere det lidenskabsløst, træffe de korrigerende foranstaltninger er hensigtsmæssig, genvinde din ro, fokus på hvad de skal sige næste, og komme videre med det. Dvæle ved en fejl, og følelse dårligt om det kun tilføjer til din forvirring. Lad fejlen bag sig og komme videre.
  • Du kan ikke behage alle i din målgruppe. Sure-nogle lyttere måske tror, ​​du er en idiot for at gøre en fejl. Nogle vil ikke engang mærke til det. Andre kan beundrer den måde du gendanne så let. Nogle kan være lettet over at vide, at du er menneskelig. Nogle vil ikke pleje én måde eller den anden.
  • Fejl kan levere fremragende feedback til forbedringer. Fejltagelser ofte fremme single-retssagen læring, så det er næsten sikker på at du aldrig vil begå den samme fejl to gange. Spørg dig selv: "Hvad er det værste der kan ske, hvis jeg laver en fejl i løbet af denne tale?" Realiseringen en fejl ikke bære en dødsdom.
 2. 2
  Visualiser resultatet, du ønsker. Folk, der frygter offentlige taler visualisere deres kommende talende muligheder som afgrundsdyb fiaskoer. De ser sig selv famlende klodset med noter, stammende og bliver mute, dreje rød, muligvis græde, gruopvækkende publikum med deres dumhed og slinking væk til at leve resten af ​​deres usle liv i eksil, hånet som en social afvisning. Psykologer kalder denne metode for forberedelse "negative forventning."
  • STOP DET! Hver gang du deltager i denne mentale flagellation, ryste dig ud af det. Sig "STOP" højt til dig selv. Gøre noget for at få dit sind ud af den manglende fælde. Syng, fløjte, reciterer poesi, gå rundt om blokken, eller tale med en ven. Du kan endda gøre disse skræmmende billeder virker fjollet og latterligt, ved at forestille dit publikum i klovn kostumer eller se din præstation i hurtig bevægelse.
  • I de syv Gode Vaner People, fortæller forfatteren Steven Covey sine læsere til "begynde med slutningen i tankerne." Visualisere dig selv at give den tale den måde du ønsker det. Hvis du forventer succes, er du mere tilbøjelige til at få det. Mentalt øve at du taler trygt med en glat levering til en anerkendende publikum. Høre ordene kommer ud af din mund i en strømmende kadence. Se dig selv med en rank kropsholdning, vejrtrækning gratis og nemt. Ved at visualisere denne måde, er du programmerer dit sind og krop for de resultater, du ønsker.
 3. 3
  Forbered positivt. Stop bekymre sig om dig selv og få begejstrede dit emne! Du har noget vigtigt at sige, og andre ønsker at høre om det. Hvis du kan, vælge et emne, du nyder. Tal om emner, du kender godt. Selv hvis du leverer triste statistik om sidste års misvækst, sætte noget af dig selv ind i din tale. Medtag en anekdote eller et citat. Bring i den menneskelige interesse perspektiv. Praksis og forberedelse er lettere, hvis dit emne er vigtigt, og / eller sjovt for dig. Hvis du tror, ​​dit materiale er interessant og meningsfuld, vil dit publikum fange din entusiasme og sætter pris på din oprigtighed.
 4. 4
  Elsker dine lyttere. Gang, lige før jeg var ved at tale til klasseværelset på 70 elever, en kollega spurgte mig, "Hvordan kan du være så sikker på, vil alle de mennesker dømme dig og finde fejl med dig?" Nu er der en defaitistisk forudsætning, hvis jeg nogensinde har hørt en! Det havde aldrig selv faldet mig til at tænke på mine elever på den måde! "Jeg er overbevist," svarede jeg, "fordi jeg ikke tror på den måde. Jeg antager mine publikum er venlige. Jeg formoder, de er her, fordi de er interesseret i, hvad jeg har at sige. Jeg elsker mine publikum, og jeg antager, at de elsker mig. " Du får tilbage, hvad du lægger ud --- og ingen steder er dette ordsprog mere sandt end i offentlige taler. Hvis du vil have dit publikum til at kunne lide dig, er du nødt til at kunne lide dem først.
 5. 5
  Lægge fortiden bag dig i hvert fald den grimme dele. Nogle mennesker har talt angst på grund af nogle ydmygende episode af fortiden-ofte i barndommen. Sådanne arrangementer kan være meget traumatiserende for børn (og ikke en joyride for voksne, enten) og kan forårsage livslang, lammende frygt. Hvis en sådan hændelse er grundlaget for din frygt, besøge en terapeut eller rådgiver, som har specialiseret sig i fobier. Fobier er ikke noget at skamme sig over. Forskere anslår, at 80 procent af befolkningen har mindst én i en levetid. I modsætning til populær tro, kan mange fobier blive helbredt, som regel i tre eller fire terapi sessioner.
  • Måske er din frygt er ikke et ægte fobi, men stadig vedrører fortid flops og pinligheder. Husk: Alle gode talere startede som ikke-så-gode højttalere. De forbedret, fordi de besluttede at gøre det bedre næste gang.
 6. 6
  Få nogle hvile og undgå besvær. Planlægge og få en god nats søvn før din præsentation. Hvis du har problemer med at falde i søvn, drikke nogle varm mælk (ja, det virker), og tænk nogle behagelige, afslappende tanker. Det kan hjælpe at lytte til en lempelse bånd eller blød musik, eller gøre nogle lys læsning før de går til at sove. Hvis du kan, skal du rydde din kalender for stressende begivenheder, der kan forstyrre din evne til at koncentrere sig og tale selvsikkert og oprigtigt. Med andre ord, ikke planlægge en jobsamtale, en tandlæge besøg eller et møde med din ex-ægtefælles advokat på samme dag, du kommer til at levere, at alle vigtige tale!
 7. 7
  Undgå humørændrende stoffer. Nogle mennesker fejlagtigt tror, ​​at drikke masser af kaffe eller alkohol, ryge cigaretter eller popping et beroligende før du taler vil forbedre deres levering. De gør det for at sætte fut eller ro. Humørændrende stoffer er en følelsesmæssig krykke, du ikke har brug for. Problemet er, at man ikke kan regulere dosis. Du ved ikke, hvor meget er for meget. Når det er i din blodbanen, er der lidt du kan gøre ved det. Afslapning kan henvende sig til træghed. Dit pep kan henvende sig til nervøsitet. Det er bedst at undgå disse stoffer helt.
  • Derudover spiser let, eller slet ikke, en time før du taler. En fuld mave kan sænke dit energi niveau og koncentration, fordi din krop er travlt fordøje maden. Nervøsitet kan gøre fordøjelsen vanskelig. Du ønsker ikke en bøvs eller en gurglende mave afbryde dit indlæg!
 8. 8
  Se dine bedste. Tage lidt tid med dit udseende. Polere dine sko og kam dit hår. Bær attraktive, smigrende, professionelt udseende tøj. Når du ser godt, du føler dig sikker. Hvis du ikke er sikker på, hvad ser godt handler om, gør hvad professionelle højttalere gør. Har et par sessioner med et billede konsulent for at lære om de farver og stilarter, der ser bedst på dig. Kvinder kan få personlig rådgivning om hår og make-up. Et godt image konsulent kan fortælle dig, hvordan du ser fantastisk uden at bruge en formue.
 9. 9
  Husk at trække vejret. Angst strammer musklerne i brystet og halsen. Med en begrænset luftveje og uden ilt nok, kan din stemme komme ud som et hvin! Dyb vejrtrækning, på den anden side, sender ilt til lungerne og hjernen og udvider hals og bryst, fremme afspænding. Når du nærmer dig den platform, tage en dyb indånding og slap af.
 10. 10
  Fokus på venlige ansigter. Mens taler, holde øjenkontakt med dine lyttere. Find venlige ansigter og fokusere på dem. Smil og godkendelse nikker vil give dig ekstra opmuntring.
 11. 11
  Det er ironisk, at nogle mennesker er mere bange for offentlige taler, end af at køre på landevejene. Men langt flere sårede og dræbte skyldes trafikulykker end fra offentlige taler. Frygt er en naturlig overlevelsesmekanisme. Det kan motivere os, eller stoppe os i vores spor. I situationer, der udgør en fare for liv og lemmer, motiverer frygt os til at være forsigtig. På den anden side, er frygt et problem, når det griber ind i vores mål og resultater. Disse ti tips vil hjælpe dig videre mod tilliden på platformen. I sidste ende lykkes, når vi opfører os i overensstemmelse med de belønninger, vi ønsker, snarere end de ting, vi frygter.

Tips

 • Få masser af søvn natten før dit indlæg. Bliver træt i løbet af din tale kan gøre dig mere stresset.
 • Fokus på nogen i ryggen af ​​rummet. Dette har en beroligende effekt på nogle højttalere. Det føles underligt, men det ser ikke underligt.
 • Gå op til din taletid placering tidligt, for at give din nerver tid til at falde til ro.
 • Forbered en god slutning linje. Undgå en akavet øjeblik i slutningen. Må ikke tilbage væk, mumler "Nå, jeg tror det er det hele."
 • Om morgenen den din tale, spise noget, men ikke drikker sodavand. Kulsyreholdige drikkevarer vil give dig mundtørhed.
 • Hvis der er en mikrofon, tale med den. Mange talere koncentrere sig om mikrofonen og lade som om det er den eneste person i rummet. Det virker well.Forget at publikum kigger på dig.
 • Forbered et "jeg ved ikke" svar, hvis folk vil være at stille spørgsmål. Må ikke være bange for at sige, at du ikke kender. Du kan sige noget lignende, "Det er et godt spørgsmål. Jeg kigger ind i det."
 • På en af ​​de dage, før din tale, så prøv dette: Oprette et kamera og praksis på kamera. Spil det tilbage og se den for at se, hvad du kan forbedre eller gøre det bedre. Det er altid godt at løse dit problem, før du gør dit indlæg!
 • Hvis du begynder at tale og din stemme er usikker, tage en pause. Ryd din hals. Tag et glas vand, hvis det er tilgængeligt.

Advarsler

 • Øv talen højt, helst med en anden person lytning. Gør det anden karakter.
 • Må ikke vælge dagen for din rapport til at eksperimentere med en ny stil! Det kan give dig en ekstra grund til at føle sig nervøs foran en menneskemængde.
 • Kend dit emne godt, hvis ikke du kunne få flov foran publikum.