Wkodk

Sådan køber rå jord

Opkøb rå jord er ikke så kompliceret som du måske tror. Det er meget billigere end at købe et hjem (med færre strygere vedlagt), og sandsynligvis det største skridt i retning af en selvstændig fremtid, som du kan gøre.
Selv i et sted som afregnes som Europa er god egenskab stadig at blive fundet, især i landdistrikterne, og ofte finder du jord, der er ganske rimeligt prissat, fra omkring 3-5000 dollars en acre på en lille parcel, og mindre, hvis du køber mere. Men du kan ikke leve af rå jord, vil det have en masse forbedringer.
Med dagens byggeomkostninger og den sænkede omkostninger til "allerede er bygget" huse, du kan være bedre stillet på udkig efter hus eller en fixer øvre, eller måske en afskærmning. Få hjælp fra en ejendomsmægler til at give dig mulighed for at se alt, hvad der er til rådighed, rå jord og huse.

Mens denne artikel er fokuseret primært på at købe rå jord i Europa, en række af de principper gælder også for rå jord andre steder, variationer på love og lån, som du bliver nødt til at undersøge for dig selv.

Steps

Sådan køber rå jord. Begynd med slutningen i tankerne.
Sådan køber rå jord. Begynd med slutningen i tankerne.
 1. 1
  Begynd med slutningen i tankerne. For at gøre det rigtige valg, er du nødt til at vide, hvad du kommer til at bruge jorden til, og hvor hurtigt du ønsker at gøre det. Dette er især vigtigt, hvis du får et lån til at købe jorden. Folk køber rå jord til en række årsager:
  • Landbrug / husdyr
  • Opbygning af et hjem
  • Investering baseret på udvikling af område i fremtiden
  • At diversificere ens.
 2. 2
  Spare nok til en udbetaling. Hvis du får et lån, kan långiverne bede om så meget som 50 procent ned, selv om 20 procent er ideel. Et alternativ er at få et hjem ansvarlig lånekapital eller konstruktion lån.
 3. 3
  Beslutte, hvor du ønsker at købe. Dette er langt den hårdeste trin. At købe jord er et stort engagement - især når du har planer om at udvikle det. Hvis du ikke allerede ved, hvor du ønsker at være, og du er cost-følsomme, se online.
  • Der er mange databaser over tilgængelige rå jord. En gennemse disse websteder vil give dig et overblik over de former for ejendomme, der er derude, og hvad de koster.
 4. 4
  Pluk et par egenskaber til at følge op på. Markere dem på et kort. Det er en god ide at forsøge at markere dem i "partier", således at du kører til et område for ét besøg, og derefter et andet område på et andet besøg, på den måde du vil undgå store drev i en enkelt dag eller weekend.
 5. 5
  Ring til sælger. Har en liste af spørgsmål forberedt at spørge over telefonen. Du kan selvfølgelig e-maile dine spørgsmål, men det er meget bedre til rent faktisk at tale med en sælger og få direkte svar.
  • Nogle af de vigtigste spørgsmål kunne være, om ikke ejendommen har en vandkilde, eller restriktioner, uanset om det er betalt, hvorfor de sælger, om der er der nogen ejer finansiering, og om eventuelle strukturer, der allerede eksisterer på det, og hvis disse strukturer har alle bygge godkendelser.
  • En af de mest vigtige ting at spørge om første er, om der er en dokumenteret kilde af vand på jorden. Du vil også ønsker at vide, om jorden kan støtte en, og hvis det kan placeres langt nok væk fra den tilsigtede struktur for at undgå at forurene drikkevandet.
   1. Omkostningerne ved bore en brønd og installere et septisk system vil primært afhænge af jordtype, og den endelige pris kan variere bredt som et resultat.
  • 6
   Kig på land. Intet vil rydde op dine ideer om, hvad slags jord, du ønsker en bedre end rent faktisk at kigge på nogle egenskaber. Du vil straks indse, hvad appellerer til dig, og hvad du ikke ønsker.
   Walk ejendommen, tage billeder, finde den ejendom grænser og undersøge ting som strukturer eller åer eller brønde.
   • Kig efter eventuelle strukturer på ejendommen eller på en nabos ejendom, som krydser ejendom linje.
   • Tjek om der er nogen veje eller servitutter, som naboer bruger til at få adgang til deres ejendom, eller at du vil bruge til at komme til din ejendom.
  • 7
   Camp natten på ejendommen. Dette vil give dig den bedste idé af det daglige rytme området, og naboer og trafik - hvis efter 24 timer din entusiasme for stedet er aftaget, forestille at være der i 24 år.
   You got at være absolut i kærlighed med det, og derefter nogle, før du er klar til at købe.
  • 8
   Mød naboerne. Just og stille dem spørgsmål - om området, den ejendom, du er interesseret i, dens historie osv.
   Naboer vil være en uvurderlig kilde til information. Husk, at du vil leve ved siden af ​​dem, hvis du køber, så sørg for du kan tåle dem til en eftermiddag chat.
  • 9
   Forskning ejendom online og via telefon. Få den skattemæssige ID-nummer og kigge op, hvad jorden blev sidst vurderet på, og hvad det sidst solgt for. Hvis den har en godt, kigge op, når det blev gravet, og hvad dybde - sådanne oplysninger altid går på rekord med en regering agentur.
   Slå op i plat for området (det er et amt kort, der viser alle faciliteter grænser) - er der store parceller omkring dig, som vil betyde minimal udvikling, eller masser af underafdelinger? Ring til amtet og finde ud af om bygningsreglementer, og om enhver udvikling er planlagt for området.
   Find ud af alt, hvad du kan om områdets klima, økonomi, historie, etc. - der er en forbløffende mængde af sådanne oplysninger på nettet. Vær sikker på at lede efter naturkatastrofer også, såsom og naturbrande i fortiden.
   • Hvis jorden engang blev brugt til opdræt, kan der være pesticider eller utætte olietanke i jorden.
   • Waterfront egenskaber ofte kræver yderligere tilladelser og udgør yderligere restriktioner. De er også en øget risiko for oversvømmelse.
   • Find ud af, hvor meget det vil koste at få forsyningsselskaber. Hvis lysnettet allerede forbi foran indgangen, det er normalt billigere end hvis nettet skal bringes ind fra nogle afstand væk, men reglerne varierer efter hvor du er.
   • Alternativt, hvis du hellere vil vælge at være mere selvforsynende eller lysnettet er usædvanligt langt væk og / eller særlig dyrt, kan det være billigere både på kort sigt (og definitivt i det lange løb) for at investere i solceller, og boligområder vindmøller.
  • 10
   Kontroller det område af ejendommen. Normalt du betaler ved acre, så hvis arealet er overvurderet med 20 procent du betaler 20 procent mere end nødvendigt.
   Mange mennesker fra byerne antager, at ejendom linjer kører vinkelret på vejen og følg stengærder, men det er generelt ikke den case.In virkeligheden, "hund ben" og andre bizarre spaltninger af ejendom er hverdagskost. Spørg udvikleren til en undersøgelse, eller leje en.
  • 11
   Giv et bud. Hvis det er muligt, skrive din egen kontrakt eller kopiere og bruge en fra en bog om at købe land ejendom.
   • Tilbyd den lavest mulige beløb for den jord, der ikke vil blive taget som en fornærmelse. Jo lavere du går, jo mere overenskomstforhandlinger gearing du har, hvis sælgeren.
   • Egenskaber typisk sælge for 85 procent af den oprindelige spørger værdi. Det betyder ikke, du ikke kunne få det for mindre, men bestemt ikke betale mere.
   • Du kan ikke få knyttet og føler desperate. Du er nødt til at være villig til at gå væk fra ejendommen. Husk der er tusindvis af andre pakker derude - tusinder. Værdien af ​​jord er vilkårlig - Deres mål bør være at betale minimum. Dermed har du penge til rent faktisk at udvikle det!
  • 12
   Hold forhandle. Hvis sælgeren counteroffers, counteroffer dig selv, og forventer at mødes et sted i midten.
  • 13
   Lej en tredjepart til at gå over kontrakten og sørg for alt er rigtigt. Dette er især vigtigt med ejeren finansiering.
   • En titel forsikringsselskab vil være langt billigere end at ansætte en advokat. Og da du skriver kontrakten, har sælgeren dele udgifterne til den tredje part.
  • 14
   Opfølgning på eventuelle uforudsete udgifter - Såsom en titel check, godt inspektion, etc Hvis alt tjekker du er klar til at lukke, og ejendommen er dit.. Få mest ud af det!

Tips

 • Få en satellit foto af ejendommen for at se, hvor meget af jorden er åben, hvor meget af det er træbevoksede, og hvilken anden form for egenskaber er næste dør.

Advarsler

 • Må ikke forvente gode skattelettelser, og du kan ikke fradrage afskrivning af rå jord.

Ting du behøver

 • Internet til søgninger
 • Transport til besøg
 • Kort og satellitbilleder
 • Skøder og viden om servitutter mv
 • Tjekliste over ting at spørge agent og sælger
 • Leje en lokal ejendomsmægler, der er bekendt med de værdier i området og kan give dig en CMA af ejendomme, der for nylig solgt. Gebyret betales af sælgeren, så det vil ikke koste dig noget!