Wkodk

Sådan klare sig godt i en gruppe interview

Gruppe interviews finde sted med en hel masse mennesker i et værelse. Det centrale er at gøre dig selv skiller sig ud, selvom du ikke vil vide, hvad de skal forvente. Her er nogle tips.

Steps

Sådan klare sig godt i en gruppe interview. Forskning virksomheden på internettet.
Sådan klare sig godt i en gruppe interview. Forskning virksomheden på internettet.

Klarer sig godt i et interview

 1. 1
  Forskning virksomheden på internettet. Må ikke bare gå til deres hjemmeside, men gå til andre websteder, som du kan finde på at diskutere selskabet. Kig efter den finansielle oplysninger og virksomhedens historie.
 2. 2
  Læs position detaljer og læse dem godt. Sørg for at du kommer ind i interviewet i stand til at beskrive, hvad du synes jobbet er. Tænk over, hvordan dine evner og baggrund passer ind i jobbet, som du måske nødt til at besvare dette spørgsmål på stedet.
 3. 3
  Ankomme tidligt. Dette vil give dig en fordel over nogle af de andre interviewpersoner, så du ekstra tid til at opfylde interviewere.
 4. 4
  Introducere dig til de mennesker fra virksomheden, før gruppen interviewet begynder.
 5. 5
  Være opmærksomme og klar til noget. Disse interviews er interaktivt så opmærksomme som du vil blive forventes at deltage.
 6. 6
  Forbered en 2 minutters introduktion opsummerer din uddannelse, din erfaring, dine karriereønsker, og hvordan denne position vil passe ind i din fremtid planen. Praksis denne introduktion med en ven.
 7. 7
  Normalt gruppe interviews er designet til at se, hvordan du interagerer med andre mennesker, så være høflig til dine medmennesker interviewere.
 8. 8
  Lyt. Interviewerne vil normalt give et overblik samt detaljerede instruktioner. Nogle gruppeinterviews involverer uddannelse og øvelser, der involverer flere trin. For eksempel kan du nødt til at udføre en mock salgstale hjælp selskaberne skridt til en vellykket salg.
 9. 9
  Interviewere kan være på udkig efter lederevner, men det betyder ikke taler over andre eller forsøger at være højest. I stedet fungere som et "formidler": siger "Skal vi tage en afstemning?" og derefter tælle stemmerne. Dette viser, at du er selvsikker, men er villige til at lytte til andre.
 10. 10
  Igen, hvis forsøger at vise lederskab, uddelegere opgaver til andre. Forsøg ikke at gøre det hele selv: ingen god leder ville gøre det, men hvis du kan koordinere andre, det virker well.Take detaljerede noter, hvis du får lov til at gøre det.
 11. 11
  Gør øjenkontakt med alle på et tidspunkt. Direkte din bane på alle, og ikke fokusere al din opmærksomhed på én person.
 12. 12
  Medtag roligere mennesker: hvis nogen ikke har sagt meget, spørg deres mening. Det er fantastisk, da det viser du er hensynsfuld og en reel holdspiller. (Men ikke udskyde til en anden, når det er din chance for at tale.)
 13. 13
  Ros andre for deres gode idéer - Det er en god måde at virke venlig og lidt autoritativ på samme tid.
 14. 14
  Må ikke være genert. Tale ud, men ikke skære andre folk væk, eller gå over din tildelte tid til spørgsmål eller motion. Hvis du er brudt op i små grupper, indser, at folk stadig vil komme over fra tid til anden at høre, hvad du siger.
 15. 15
  Smile. Det kan være nervepirrende, men hvis du ser gnaven skal du ikke billetpris godt.
 16. 16
  Vær sikker på at sige farvel til interviewerne, før du forlader og sende et opfølgende brev.

Tips

 • Sige ting som:
  • "Det er en god idé - hvem ellers enig med det?"
  • "Skal vi tage en afstemning? En, to, tre... ja, det er den mest populære måde er vi alle enige om?"
  • <to en stille person> "Hvad er din mening om dette?"
  • "Han gør X, så hvorfor gør vi ikke Y, så alt bliver gjort."

Advarsler

 • Forvent ikke den gruppe, interviewet til at være din eneste interview. Sommetider er der opfølgende involverede interviews.
 • Bliv ikke vred eller misbrug mod en person, hvis de synes at være at overtage, eller af anden grund!
 • Forvent ikke at få jobbet, da nogle gruppeinterviews involverer op til 20 ansøgere ad gangen.