Wkodk

Hvordan man får et job i en anden stat

Nogle gange, folk befinder sig i en position, der kræver at finde et job i en anden stat, før de fysisk er kommet der. Dette kan skyldes en flytning at være sammen med en, du holder af, bliver afskediget, eller som følge af en ændring i skolerne. Denne artikel vil hjælpe dig med at finde et job, der er egnet i en ny, fremtidig placering.

Steps

Hvordan man får et job i en anden stat. Begynde processen, så snart du bestemme, hvornår flytningen vil forekomme.
Hvordan man får et job i en anden stat. Begynde processen, så snart du bestemme, hvornår flytningen vil forekomme.
 1. 1
  Begynde processen, så snart du bestemme, hvornår flytningen vil forekomme. Dette giver dig tid til at gøre den nødvendige forskning, og se efter de bedste udsigter.
 2. 2
  Forbered dit CV. Må ikke pynte nogen legitimationsoplysninger eller krav certificeringer, som du ikke har: Disse kan let kontrolleres. Indeholde henvisninger, eller i et afsnit med titlen "Referencer", angiver, at de er tilgængelige efter anmodning. Få dem klar, når du taler til enhver potentiel arbejdsgiver over telefonen.
 3. 3
  Søgning posteringer. I dette scenario er internettet din ven. Brug sites som The freelance nation eller til at hjælpe dig med at finde en position, og til at give dig en generel idé om kvalifikationer og erfaring.
 4. 4
  Læs "Hjælp søges" annoncer i en avis fra det område, du flytter til. Mange aviser har gratis hjemmesider du kan få adgang fra komfort i dit eget hjem.
 5. 5
  Gennemfør prækvalifikation spørgeskema eller kontaktoplysninger ark til rådighed af arbejdsgiveren. Besvare alle spørgsmål sandfærdigt. Det hjælper til at huske på, at arbejdsgivere modtager mange af disse om dagen, og i at opsummere dine styrker faktuelt, er du øger oplysningerne i en kortere tidshorisont. Dette vil få dig bemærket.
 6. 6
  Må ikke kalde arbejdsgiver om en udstationering online, medmindre andet er angivet. Hvis de er interesseret, vil de ringe eller maile dig direkte. Tjek din e-mail i løbet af dagen.
 7. 7
  Når du har oprettet rapport med din potentielle arbejdsgiver, i de fleste tilfælde vil bede om en telefon samtale, eller hvis situationen tillader det, en personlig samtale. Dette kunne indebære at rejse til deres placering i en kort periode, ofte med denne arbejdsgiver dækker alle eller nogle udgifter. Må ikke antage, at arbejdsgiveren vil dække din rejse og logi.
 8. 8
  Ankommer til interviewet, eller afvente telefonopkald. Må ikke kalde dem, og hvis det er muligt, gennemføre samtalen i et stille rum tilsluttet via fastnet. Du ønsker ikke at gå glip af et interview, fordi din mobiltelefon havde ingen service eller faldt opkaldet. Hvis du går ind for en personlig samtale, ankomme tidligt, og slid erhvervslivet eller afslappet tøj, hvilket bringer alle dine dokumenter, referencer, genoptage certificeringer og udskrifter til interviewet med dig.
 9. 9
  Sørg for, at potentielle arbejdsgiver kender dit tidsplan for din flytning. Hvis du er begyndt din jobsøgning flere uger eller endda måneder før dit træk, vil det have en direkte indflydelse på, om arbejdsgiveren vil ansætte dig.
 10. 10
  Besvare deres spørgsmål sandfærdigt og ærligt. Hvis du blev fyret, svare med fakta. Ofte vil arbejdsgiverne værdsætter ærlighed, men bliv ikke overrasket, hvis de ikke ringer tilbage.
 11. 11
  Tak dem for at tage sig tid til at interviewe dig, og venter på et svar. Hvis du hører noget, holde forsøger andetsteds. Må ikke lægge alle din fremtid i en potentiel job.
 12. 12
  Hvis de tilbyder dig en stilling, bede om forslaget høfligt skriftligt, så der er ingen forvirring om, hvad stilling, løn og fordele vil omfatte.

Tips

 • Vær parat til at bakke op noget angivet på et CV med dokumentation eller relevante henvisninger.
 • Altid være professionel og punktlig.
 • De fleste arbejdsgivere vil ikke ansætte dig, medmindre du bor i samme tilstand som jobbet placering, du søger. Du kan have til at spare penge op og flytte uden et job.
 • Har nok penge, der spares for at klare sig uden et job for en stund.

Advarsler

 • Må ikke ærgre sig, hvis du ikke er accepteret til stillingen. Flyt til en anden, og prøv igen. Sørg for at du har arbejde, før du bevæger dig.
 • En af de største bekymring for en arbejdsgiver er flytteudgifter. Tager ansvar for dette ved at angive din faktiske ankomstdato via dit følgebrev kan fjerne dette som en afskrækkende virkning.