Wkodk

Hvordan til at annullere en jobsamtale

Hvis du har et interview med en potentiel planlagt arbejdsgiver, men du har en tid konflikt (eller et interview med en mere attraktiv arbejdsgiver), kan du finde dig selv i en hård situation. Bare rolig, denne artikel foreslår en surefire måde at annullere din samtale uden at skabe fremtidige problemer med intervieweren. At opnå dette problemfrit er meget vigtigt, da du stadig ønsker måske at deltage i samme eller en anden samtale på et tidspunkt nede ad vejen.

Steps

Hvordan til at annullere en jobsamtale. Fortæl dem, at du er meget interesseret i jobbet, men at du har en "konflikt", og har brug for at omlægge.
Hvordan til at annullere en jobsamtale. Fortæl dem, at du er meget interesseret i jobbet, men at du har en "konflikt", og har brug for at omlægge.
 1. 1
  Ring intervieweren dagen før, ikke tidligere eller senere. Sørg for at du taler med dem lever ikke annullere via meddelelse.
 2. 2
  Fortæl dem, at du er meget interesseret i jobbet, men at du har en "konflikt", og har brug for at omlægge. Ni ud af ti gange, de vil ikke spørge dig, hvad konflikten er. Dette er især tilfældet, når du taler med en HR person, ville der være bange for at få en personlig grund som et svar.
 3. 3
  Hvis du nødt til at give et konkret undskyldning, så vag som muligt. Jo flere detaljer du giver en løgn, jo sværere er det at huske og de mere "lie-ish" det lyder.
 4. 4
  Hvis du har en konflikt på grund af dit nuværende job, forklarer, at et obligatorisk møde, uddannelse mv. Var planlagt, og du er forpligtet til at deltage. Så meget som du ville elske at diskutere muligheder, du har en forpligtelse til at være en professionel. Chancerne er, at de vil sætte pris på din arbejdsmoral og forstår behovet for at omlægge.
 5. 5
  Medmindre du officielt har accepteret et andet tilbud, omlægge interviewet, forhåbentlig for en uge senere eller mere at give dig selv tid til at bosætte ting med det job, du ønsker.
 6. 6
  Når du færdiggør alt med det job, du ønsker, så ring til interviewer og fortælle dem, du fik en ny koncert.

Tips

 • Du ønsker ikke at virke, som om du har en masse husstand eller familie drama. Dette kan være en indikator for fremtidige problemer og dit arbejde etik, dvs. arbejde kommer i anden. Hvis det er relateret til dit nuværende job, fortælle dem, du har en konflikt. Forklar, at din nuværende arbejdsgiver har planlagt en obligatorisk møde, uddannelse osv., og at du vil blive forpligtet til at deltage. Så meget som du ser frem til at mødes med den nye virksomhed til en samtale, du er en professionel og har en forpligtelse til dit nuværende selskab. De fleste fagfolk ansætte en person vil forstå og værdsætte dit engagement.
 • Du skal omlægge, så snart du opdager, at du ikke kan planlægge omkring konflikten. Har din kalender klar i tilfælde de er tilgængelige til at omlægge dig, når du kalder i.
 • Hvis du har taget en anden position, bør du ringe og forklare, at du ikke længere er på udkig efter et job, og du har accepteret en stilling med et andet selskab. Takke dem for deres tid og overvejelse og ønsker dem en god dag.
 • Et par undskyldning idéer:
  • A "husstand hændelse" - they'll tror vasken eksploderede vand over dit gulv.
  • En "familie krise" - they'll tror, ​​at noget slemt er sket til et familiemedlem. Pas på at give for meget info, men, du ikke vil have dem til at få det indtryk, at du ville være for sent til et job hver anden uge.
  • A "planlægning konflikt" - Be (semi) ærlig, og fortælle dem, du ved et uheld planlagt noget andet for det pågældende tidspunkt. Det behøver ikke at være en anden jobsamtale, lad dem tror du tager en sygelig tante til en læge udnævnelse eller coaching din søster gennem fødslen.
 • Må ikke planlægge et interview, uden først at tjekke din kalender for konflikter.
 • Må ikke omlægge bare fordi du ønsker at gå ud af byen i weekenden, eller det vil forstyrre din sociale kalender. Kun omlægge når det er absolut nødvendigt.
 • Det er sandsynligvis en fordel at undgå annullering interviews. Selvom du måske ikke ønsker stillingen længere, er der sandsynligvis intet at tabe. Hvis du stadig går, kan du få viden om arbejdsgiveren og lære af hinandens erfaringer.
 • Medmindre det er en sand familie nødsituation bør du ringe så hurtigt som muligt at omlægge. En død en umiddelbar familiemedlem er om den eneste grund til du skal ringe sidste minut. IGEN-ikke lyve og sige nogen døde, der ikke gjorde. Ud over at det er dårlig karma det vil være den sikre vej til ikke at få et job, skal de sende blomster eller følge op på din historie.

Advarsler

 • Én løgn skaber tusindvis. Kan du virkelig arbejde på et job, hvor de vil altid tror du har en søster?... Især hvis du ikke gør.
 • Hvis du omlægge interviewet, kan din intervieweren spørge, hvordan din vask / sygelig tante / søster gør. Vær forberedt på at lyve, lyve, lyve.