Wkodk

Sådan kører til borgmester

Har du ikke altid drømt om at blive borgmester i din by? Her er nogle skridt til at pege dig i den rigtige retning til et offentligt embede.

Steps

Sådan kører til borgmester. Få en kopi af din by eller bydel charter, som vil skitsere kravene til at få dit navn på stemmesedlen.
Sådan kører til borgmester. Få en kopi af din by eller bydel charter, som vil skitsere kravene til at få dit navn på stemmesedlen.
 1. 1
  Få en kopi af din by eller bydel charter, som vil skitsere kravene til at få dit navn på stemmesedlen.
 2. 2
  For at tjene et slot på stemmesedlen, du normalt får brug for et andragende, der kan kræve et bestemt antal underskrifter indsamlet i en bestemt tidsramme.
 3. 3
  Hvis du ikke ender på stemmesedlen, overveje en skrive-in kampagne, der giver vælgerne med klistermærker, der passer på en stemmeseddel med din skrive i oplysningerne.
 4. 4
  I nogle tilfælde... Hvis du har planer om at køre som medlem af et politisk parti (f.eks republikanske parti), bliver du nødt til at deltage i Primary Election at blive nomineret som repræsentant for din fest.
 5. 5
  Finansiere en kampagne ved andragender community-medlemmer og organisationer om donationer eller bruge dine egne penge, men følg lokale regler om kampagnebidrag.
 6. 6
  Kør en kampagne.
 7. 7
  Få en gruppe af tilhængere til at hjælpe dig med din kampagne, det er svært at vinde alene.
 8. 8
  Kontakt de lokale aviser og medier for at se om de kan eller vil gøre en samtale med dig.
 9. 9
  Prøv at holde fokus på en positiv kampagne uden rygter om din modstander. Enhver slukket voteren én stemme (muligvis mange) lost - Mayoral racer er ofte besluttet af kun nogle få dusin stemmer.
 10. 10
  I stedet for at gøre løfter til virksomheder og borgere - Lav krav dem, at de kommunikerer åbent med dig, når du bliver borgmester. Flere mennesker vil sætte pris på en borgmester, der bryder ingen løfter og fortæller ingen løgne.
 11. 11
  Hvis du har forretningsforbindelser uden for din by, check med dem for at se, om de er villige til at finde inden for din by eller yde økonomisk vækst i dit område. Brug deres "potentielle stimulus" som en del af din kampagne.
 12. 12
  Find en lokal virksomhed, der vil gøre tegn til dig, og spørge tilhængere, hvis de ville vise dem til dig. Andre gode poster kan omfatte kofanger klistermærker og løbesedler.

Tips

 • Overveje at sammensætte en hjemmeside for at hjælpe folk med at lære om dig og dine ideer. Hvis de ikke kan møde dig i person, kan de i det mindste læse dine tanker.
 • Må ikke sætte ned din modstander, det kun gør man ser svag.
 • Sørg for at skrive din web-adresse på kofanger klistermærker / skilte / flyers / t-shirts / whatever.
 • Ikke alle borgmestre er valgt. Nogle byråd udpeger borgmesteren. Hvis dette er tilfældet, så bliver du nødt til at vinde rådet valget, og gøre en smule politisering at blive borgmester.
 • Besøg din by hal i januar i et givet år. Spørg om processen. Besøger i nogen anden måned kan være for sent. Din by kan have særlige valg - men sjældent er nogen valgene i januar. De vil være i stand til at give dig med de retningslinjer og frister for arkivering.
 • Hvis du har en lokal afdeling... kan du ønsker at kontakte din lokale amt valgkommission kontor for at se, om de har nogen retningslinjer om skiltning og kvalifikationskrav.

Advarsler

 • Må ikke få forstyrret, hvis du ikke vinder, især som en first-timer!
 • Bare holde prøver og måske en dag vil du blive valgt.