Wkodk

Hvordan at være en stor servitrice

Uanset om du lige er at komme i gang med den ventende branche eller du har brug for at børste op på din ventende færdigheder for en tilbagevenden til industrien, er disse tips til formål at hjælpe dig med at nå dine mål!

Steps

Hvordan at være en stor servitrice. Kend din menu, kender din menu, kender din menu.
Hvordan at være en stor servitrice. Kend din menu, kender din menu, kender din menu.
 1. 1
  Kend din menu, kender din menu, kender din menu. Når du interview, være proaktiv og bede om en menu til at tage med dig. Kæden restauranter har store uddannelsesprogrammer, der guider dig gennem menuen og køkken, barer og mindre steder forventer du at lære på egen hånd. Du vil spare dig selv meget tid ved at vide alt!
 2. 2
  Mersalg, mersalg mersalg. Ledelsen vil elske dig for det, og dine tips vil stige med dit salg. Kend din præmie vodka og altid tilbyde dem til noget at vodka går i. altid tilbyde en appetitvækker, og dette er normalt kræves sælger på kæden restauranter, men tilbyder alligevel. Hvis nogen får en bøf eller en suppe tilbyder en salat til at gå med det. Hvis det er et par på en dato, kan pigen normalt blive talt i dessert. Aldrig være anmassende... tilbyde som dens den mest naturlige ting i verden.
 3. 3
  Frivillige til ekstra skiftehold. Især i starten, du ønsker ledelse og kolleger at kende dig er pålidelige.
 4. 4
  Dine regulars vil spare dig på langsomme nætter. Vær venlig til folk, du normalt ikke ville tale med. Når nogen sidder i din afdeling mere end én gang, tager sig tid til at lære dem at kende. Huske deres navne og foretrukne drikkevarer, hvor de arbejder osv. Gør dem føle, at de går til en restaurant for at besøge en ven: dig!
 5. 5
  Gør én ting ad gangen. Må ikke regne med efterbehandling skrive ordren ned som du gå til tælleren rækkefølge. Gør det nu! Chancerne er, vil nogen stoppe dig på din vej over og bede om flere kaffe, og du vil glemme den første ordre. Så vil du blive konfronteret med den forlegenhed for at skulle vende tilbage til bordet for at generobre den rækkefølge! Det tager masser af praksis for at gøre flere ordrer.
 6. 6
  Respekter kundens personlige rum. Aldrig sidde ved bordet for at tage en ordre, ikke ryste hænder (medmindre du har til), og ikke give knus. Omfanget af din venlighed vil være afhængig af den type sted, hvor du arbejder - nogle ting, der måske ikke være hensigtsmæssigt i en diner eller en restaurant kan være fint i et tema bar eller pub.
 7. 7
  Altid være klar over din bestilling. Når du tager rækkefølgen, tage tid til at præcisere, at du har skrevet det ned eller hørt anmodning korrekt. Hvis der er et valg af udvælgelse, spørg. Må ikke blot præsentere diner med hvid skål, fordi kunden ikke bad om rug, medmindre menuen, at et bestemt emne vil blive givet, medmindre andet ønskes. Også være opmærksom på, at tage ned ordrer ved hukommelsen ofte bekymrer kunder, fordi de tror, ​​du vil glemme noget. Medmindre din arbejdsgiver kræver ordrer ved hukommelsen, så skriv det ned!
 8. 8
  Må ikke spørgsmålstegn dine kunder. Husk på at der er mange grunde til menu ændringsanmodninger, såsom religiøse, vegetar / veganer og kulturel kosten restriktioner. Hvis det ikke er en urimelig anmodning, som kan simpelthen imødekommes, ikke spørge hvorfor!
 9. 9
  Fjern tallerkener, glas, og andre anvendte elementer fra tabellen, som de er færdige. At skulle manøvrere rundt anvendte retter bidrager ikke til en nice spise oplevelse. Vær forsigtig med ikke at knalde plader, mens kunderne spiser stadig selv - altid spørge, om de er færdige, hvis nogen madrester på pladen.
 10. 10
  I fine dining, bør du ikke fjerne pladerne, indtil alle ved bordet er færdig med at spise, da det forårsager de ufærdige kunderne til at føle forhastet. Nogle gange kan en kunde vil puffe pladen til slutningen af ​​tabellen, eller aflever den til dig, når du tjekker tilbage, og i dette tilfælde ville det være OK for at fjerne!
 11. 11
  Må ikke bare antage, når diner er færdig og ønsker checken. Spørg hvis der er noget mere du kan få for dem, og det åbner mulighed for dem at bede om dessert, en take-out element / pose, eller check. Hvis de mener, de har brug for noget andet, så spørg om de er klar til kontrol. Aldrig vente på diner til at bede om kontrollen, og hvis de nødt til at spørge dig, skal det normalt betyder, at de har travlt, eller du har ventet en stor mængde af tid, siden du sidst tjekket på bordet.
 12. 12
  Være høflig over for irritabel, vanskelige og uvenlig kunder. Når du har svært, høj vedligeholdelse, sur, eller ligefrem betyde kunder (og du vil få dem), så lad det gamle ordsprog være dit motto "Dræb 'em med venlighed." Altid holde din cool og aldrig argumentere med en kunde. Hvis en kunde begynder at få arbejdet op i en tizzy uanset årsagen, sende en leder til bordet, fordi det er deres job, og hvad de er der for.
 13. 13
  Lad ikke en dårlig tip ødelægge dit skift. Der er folk derude, der enten ikke kender eller nægte at acceptere, at en standard tip til god service er 20% for store til ekstraordinær service. Og nogle gange er der folk, der virkelig ikke har råd til meget mere end et måltid. Aldrig klage til et bord om et dårligt tip, når du har givet stor tjeneste. Ikke alene kan du få dig selv fyret, men det sætter dig op som den klagende type og skaber dårlige relationer med de andre venter personale. Bare lad det gå og være tilfreds i den viden, at en rigtig god tip kan afbalancere den dårlige.
 14. 14
  Vend tilbage ofte med dine tabeller. Det er en god idé at sikre, at de ikke sidde behøver noget, såsom mere ketchup eller servietter eller en anden gaffel, fordi en gaffel er faldet på gulvet, eller en opfyldning på deres drinks osv. Vær opmærksom på disse små ting og gøre madoplevelse mere behageligt ved at levere de ekstra hurtigt. Det holder kunderne glade og forhindrer dem i at spørge dig for alt for mange ekstra ture.

Tips

 • Hvis du bære uniform, holde det i god stand - stryges, plet-fri og pæn.
 • Vær ærlig om de fødevarer / køkken praksis Adspurgt af kunden. Alvorlige konsekvenser kan skyldes misinformation. Allergi og intolerance til fødevareprodukter eller praksis kan resultere i dødsfald. En diabetiker givet en vare, der indeholder sukker, kan en person med peanut eller skaldyr allergier, eller nogen med hjertesygdom bliver fortalt bagt kartoffel er belagt med vegetabilsk olie, når svinefedt faktisk anvendes etc. - alle disse slip-ups kan resultere i vidtrækkende negative resultater.
 • Aldrig bede kunden, hvis de har brug for forandring. Altid får ændringen og forlade det på bordet. Hvis de ønsker at efterlade dig et tip, de vil overlade det på bordet.
 • Efterlad drama, dårligt humør og personlige problemer ved døren.
 • Husk altid at smile! Uanset hvor irriterende kunder eller kolleger kan være, bare "dræbe dem med venlighed."
 • Må ikke sætte skeen i kaffen, før du tager det til kunden, det sænker temperaturen på kaffe og nogle kunder foretrækker kaffen meget varmt.
 • Ring i dine forretter først. Indtast derefter drinks og entrees. Dine forretter vil være varmt og ude minutter, efter du tjene dem deres drinks.
 • Aldrig sidde. Hvis du ikke har noget at gøre, rent!
 • Spørg kunden, hvis de har spist på din restaurant før, den måde, hvis de er nye førstegangs-kunder kan du byde dem velkommen og tilbyde din hjælp med menuen.
 • Klæd bare lidt "bedre" (mere formelt) end de andre venter personale, uanset hvad "minimal dress code" er. Det adskiller dig og sætter standarden for andre at stræbe efter.
 • Må ikke tale eller sladder om kunder, selv når du tror, ​​de kan ikke høre dig, fordi de sandsynligvis kan.
 • Afstå fra at bære stærke parfumer / eau de cologne, da nogle gæster kan have allergi over for disse dufte.
 • Brug altid de respektive ord som sir, frue, og gå glip af så meget som muligt. Dens meget høflig og som regel folk elsker at have en server med upåklagelig manerer.
 • Hav altid ekstra bestik med dig i dit forklæde.
 • Efter at de betaler med kontanter, siger "Jeg vil være lige tilbage med din ændring." På den måde sætter det i deres sind til at sige holde det.
 • Hvis du virkelig ønsker at gå den ekstra mil, mærke hvis nogen kæmper for at læse deres menu. Tilbyd at låne dem dine egne læsebriller! (Bemærk, kun låne dem billige generiske læsebriller, men siger, at de er din for en større chance for at få dem tilbage.)

Advarsler

 • Aldrig tælle dine tips foran kunderne!
 • Efter denne vejledning kan resultere i, du gør flere tips, end du ved, hvad de skal gøre med. * Aldrig prale eller diskutere dine tips med andre venter personale.