Wkodk

Sådan at skrive dit cv online

Når du er ude af arbejde eller på udkig efter et bedre job, udstationering dit cv online kan hjælpe dig med at dække dit fundament. Af de forskellige kilder, du kan finde dit næste job, bliver det stadig mere sandsynligt, at du vil finde et job gennem nogle karriere site. Genoptag udstationering kan give dig en hurtig start til din nye job ved at øge dine chancer for at blive set af potentielle arbejdsgivere og personalekonsulenter.

Steps

Sådan at skrive dit cv online. Hvis du ikke har et CV endnu, skal du oprette en som skitseret i andre googles nævnt nedenfor.
Sådan at skrive dit cv online. Hvis du ikke har et CV endnu, skal du oprette en som skitseret i andre googles nævnt nedenfor.
 1. 1
  Hvis du ikke har et CV endnu, skal du oprette en som skitseret i andre googles nævnt nedenfor.
 2. 2
  Opdater dit CV, så er det bedre formateret til at blive lagt online.
  • Konverter dit CV til en tekstdokument (se tip nedenfor).
  • Opdater ord og sætninger i dit CV, så en arbejdsgiver eller recruiter laver en online-søgning vil finde dit CV.
   • For eksempel: Hvis du er en computer programmør og dit job titel var »Programmør / Analytiker II«, men hvad du vil have et job for virkelig relateret til HTML-webside programmering, bør du sikre dig, at du nævner HTML, websider, programmering og andre relaterede ord og sætninger hele i dit CV. Må ikke over-gøre det-dit cv bør dog stadig læse pænt, men sørg for, at du inkluderer de søgeord og sætninger, som du ønsker at blive fundet under.
  • Hold et Word formateret kopi af dit cv så mange jobportaler også give dig mulighed for at uploade. Doc versionen. Plus, vil interesserede ansætte ledere generelt bede om en bedre formateret cv, end hvad job bord giver dem.
 3. 3
  Hvis dit cv er lang, kan du overveje at udarbejde flere specialiserede genoptages for hver type job, du ville overveje. Dette giver dig mulighed for at tilpasse dit CV til en noget matcher din potentielle arbejdsgiver, uden at du selv vide, hvem arbejdsgiveren er.
 4. 4
  Opret et følgebrev, der giver mere mening at en arbejdsgiver, der finder dig online. Du kan ikke være specifik og tale direkte til din nye chef ved navn på et job bord, så du skal ændre dit følgebrev til at afspejle dette. Dit følgebrev bør også konverteres til et tekstdokument (se tip nedenfor).
 5. 5
  Target de store jobportaler først, dog ikke helt ignorere de mindre bestyrelser:
  • Der er mange jobportaler der er specifikke for en industri. Hvis du finder jobportaler for din branche, kan det være bedst at sende til dem alle til at øge dine odds.
  • Mange af de mindre almindelige boards er også et godt skud. Mange arbejdsgivere ønsker ikke at betale en masse penge til de store jobportaler, så de bruger en mindre bestyrelse for at søge efter en ny medarbejder.
  • Jo flere jobportaler du er på, bliver de højere dine chancer for fundet af din fremtidige arbejdsgiver.
 6. 6
  Nogle genoptage udstationering sites tillader dig at skrive dit billede eller video sammen med dit CV. Andre kan sende dit cv til virksomheder i dit område søger efter folk med dine kvalifikationer. Nogle steder kan du både opbygge dit cv samt uploade den til jobannonce sites.
 7. 7
  Mange karriere boards har, hvad de kalder et CV bygherre og / eller indsæt dit CV sektion. At udfylde et job bestyrelsens genoptage Builder afsnit skal du nødt til at indsamle dit job historie, din uddannelse information og færdigheder fra ud af dit cv og skrive dem i separat.
  • For hvert job, liste:
   • Navnet på den virksomhed, du arbejdede for.
   • Start-og slutdato.
   • Hvad dine ansvarsområder var.
   • Dine indsatser på det job.
 8. 8
  Udnyt de gratis værktøjer, som en masse af de jobportaler tilbyde, når du sender dit cv på deres site.
  • En masse af de steder har, hvad de kalder Job Agenter eller noget lignende, der er automatiske søgemaskiner, der ser for job, der matcher, hvad du ønsker. Mange karriere webstedets job agenter kan sættes op til at e-maile dig en liste med matchende job så ofte som du vil. Det er værd at tage sig tid til at sørge for, at du har flere job agenter opsætningen til at sende dig ikke for mange og ikke for få job kundeemner. Prøv at sætte et par forskellige agenter, der er målrettet job, er lidt mere bredt end præcis, hvad du leder efter. Dette giver dig mulighed for at filtrere de job meddelelser, du ikke ønsker, men gør at du får alle dem, du ikke ønsker at gå op.

Tips

 • Overvej at bruge en professionel genoptage forfatter, der har erfaring med online-genoptages. Det kan være en videnskab at sætte de rigtige kompetencer og sætninger i et CV for dig at komme ud på toppen af ​​en arbejdsgiver søgning. Hvis du lejer en genoptage forfatter, så sørg og spørge up front, om de online har udstationering erfaring og sammenligne et par forskellige forfattere.
 • De fleste af de jobportaler bede dig om at indsætte en tekst-only cv. Når et job bord beder dig om at indsætte dit CV, ikke indsætte fra en HTML-eller Microsoft Word formateret genoptages. Gem dit cv som en txt-fil, åbne den i Notesblok og formatere afstanden som følger.:
  • Forsøg ikke at midten eller højrestille tekst. Denne formatering går tabt, og vil ikke se den måde, du gerne vil have den til. Venstrestille al tekst.
  • Da du ikke vil være i stand til at bruge fed, understregning eller kursiv, kan du stadig gøre tingene ser pæn ved at kapitalisere afsnitsoverskrifter og bruge blanke linjer mellem afsnittene.
  • Sæt en eller to blanke linjer mellem hvert job i dit job historie, og derefter sætte bare en vognretur efter hver linje af data.
 • Overvej at bruge en genoptage udstationering service eller en genoptage distribution service for at spare tid og få den bredeste eksponering hurtigt. Selvom de fleste af distribution koster fra 40€ - 75€ dollars eller mere, er hvor mange penge du mister ved ikke at have dit job hurtigere? Brug en ekstern tjeneste giver dig også mulighed for at fokusere din tid på mindre trættende metoder til jobsøgning.
  • Vær opmærksom på hvad du får for dine penge. Nogle steder send dit CV ud via e-mail til arbejdsgivere og personalekonsulenter, nogle steder faxe dit cv til arbejdsgiverne, og andre faktisk sende dit cv online, som hvis du havde gjort det selv. Du ønsker måske at bruge en eller flere af disse former for tjenester.
  • Hvis du sammenligner forskellige tjenester til hinanden, så sørg for at du forstår, hvilken type tjeneste hver leverer så du kan gøre en æbler til æbler sammenligning.
   • De fleste genoptage udstationering sites fortælle dig hvor mange steder du vil blive indsendt til. Må ikke bare basere din beslutning om antallet af sites. Dette kan være en vanskelig opgave, fordi nogle gange, hvis du sender dit cv til en hjemmeside, det er faktisk at sætte dig ud på diverse søster-sites på samme tid. En stor eksempel på dette er aviswebsteder. Nogle af de virksomheder angive hver avis eller regional websted og tæller det som et af de steder, de sender til. Dette kunstigt puster deres tal over deres konkurrence.
  • Det ville ikke skade at kigge op selskabet på BBB.

Advarsler

 • Træffe en beslutning om at sætte en adresse på dit cv. Nogle menneskelige ressourcer ledere kræver eller kraftigt foreslå at sætte ens hjemmeadresse på et CV, mens andre ikke gør. De, der foretrækker eller kræve det kan se en hjemmeadresse som et tegn på stabilitet og måske endda kassere genoptages, der mangler hjem adresser på det grundlag, at en sådan ansøger gør det "virke som om der er noget at skjule" fra virksomheden. Men når de træffer denne beslutning, afveje privatlivets fred, der er forbundet med dette valg.
 • Watch out for spam! Svarende til din hjemadresse beslutning, valget til at bruge en bestemt e-mail-adresse på dit cv er et vigtigt spørgsmål. På næsten hvert job site, når du tilmelder dig for at skrive dit cv online, vil du nødt til at give en e-mail-adresse. Udstationering din e-mail på jobportaler er en sikker brand måde at få både jobmuligheder og en vis mængde af spam. Overvej at få en separat midlertidig email-adresse, som du kan bruge til netop din jobsøgning, så kassere den, når du er færdig. Nogle af genoptage udstationering tjenester kan give dig en e-mail-adresse på deres servere, og selv filtrere spam for dig.

Ting du behøver

 • Dit CV
 • Dit følgebrev
 • Adgang til en computer med adgang til internettet
 • En e-mail-adresse (helst en separat, du ikke bruger til noget andet)
 • Time (5-30 minutter for hvert websted, du sende dit cv til)
 • Men hvis du bruger en genoptage udstationering service, du bare sende dit CV med dem, og de lægge det på mange jobportaler på en gang, i dette tilfælde, vil du sandsynligvis brug for 40€ til 75€.
 • Du skal også bruge en computer.