Wkodk

Sådan at rejse til Canada med en forbrydelse afgift

Traveling kan være en stressende oplevelse. De toldmyndigheder krav forbudte genstande, som ikke kan tages på tværs af grænserne og småt, du forsømt at læse, før du bordede det fly eller sad bag rattet i din bil til en biltur kan forårsage forsinkelser og frustration, når du endelig frem til din destination.
Couple dette med rejser internationalt eller på tværs af grænserne med en forbrydelse overbevisning, og det kunne være en opskrift på katastrofe. Canada har været kendt for særligt strenge adgangskrav, når det kommer til personer med felony overbevisninger. Kom forberedt på forhånd, så din indrejse i landet kan være så glat som muligt.

Steps

Sådan at rejse til Canada med en forbrydelse afgift. Kend dine overbevisning detaljer.
Sådan at rejse til Canada med en forbrydelse afgift. Kend dine overbevisning detaljer.
 1. 1
  Kend dine overbevisning detaljer. Hvad var afgift eller overbevisning? Hvis du ikke blev dømt, er der stadig en stærk mulighed for, at en anholdelse eller afgift vil stadig være på din rekord. Canada vejer en overbevisning i Europa og andre fremmede lande mod deres egne juridiske vedtægter. En DUI i Europa kan nemt spærre dig fra indrejse i Canada. På samme notat en forseelse i Europa kan betragtes som en mere alvorlig forbrydelse der, så ikke antage din "mindre" overbevisning er ikke nok til at forårsage et problem.
 2. 2
  Saml alle oplysninger om din overbevisning. Den dato, du blev dømt, alle strafudmåling bestemmelser, prøvetid taletid (hvis relevant) og samfundstjeneste serveret. Hvis du ikke allerede har disse oplysninger, være parat til at finde den. Du får brug for det senere.
 3. 3
  Må din forskning på forhånd. Trods nogle internet information derude, er en straffedom ikke automatisk spærre dig fra entry, men det kan gøre det meget vanskeligt. Canada kræver, at alle dømte ansøge om genoptræning før indrejse. Rehabilitering mener, at fem år er gået siden prøveløsladelse eller betinget løsladelse sætninger er færdig eller siden en hændelse, som du ikke blev opkrævet (men kan stadig være på din rekord).
 4. 4
  Være parat til at betale.
  For at indgive Rehabilitation certificering, kan Canada pålægge et ansøgningsgebyr fra 150€ til over 750€. Det beløb, du vil betale er bundet ind i alvoren af ​​din overbevisning.
 5. 5
  Udfyld din ansøgning. Dette kræver at du til at give grundlæggende oplysninger om dig selv, forklare din overbevisning, de begivenheder, der førte op til det så godt som din erklæring om, hvorfor du føler, du er rehabiliteret. (Se den officielle ansøgning om yderligere oplysninger.) Vær ærlig. Hvis du ligger på din ansøgning, og modstridende oplysninger dukker op, kan du ikke nogensinde blive tilladt indrejse.
 6. 6
  Tillad tid nok. Sagsbehandlingstider til din ansøgning, kan være så lang som et år. Der er undtagelser fra denne regel, men de er ret begrænset. Nok kan ikke siges om planlægning forud for en tur til Canada.
 7. 7
  Forstå, at hver person og situation, er unik. Må ikke blive afskrækket af din fortid og antager, at du ikke vil være i stand til at få adgang. Gør dit hjemmearbejde, kan du kontakte konsulatet og fortsætte derfra.

Tips

 • Hvis du var dømt for en lovovertrædelse som juvenile, vil du højst sandsynligt blive tilladt indrejse. Kontakt konsulatet for at bekræfte.
 • Kontakt en canadiske ambassade i Europa. Hvis du føler du har brug for mere opdateret eller personlig information om indrejse i Canada, der er folk på plads til at hjælpe dig.
 • Overvej hjælp udefra til at hjælpe dig med at udfylde din Rehabilitation ansøgning. En kyndig familiemedlem eller en ven kan hjælpe, samt en betalt advokat eller medlem af konsulatet kan også være af tjenesten.
 • de tilbyder Fremskyndet Criminal Database Update-tjenesten, der skærer den tid det tager at opdatere din straffeattest fra næsten et år at så lidt som to uger.
 • Overveje at få din straffeattest slettet før din rejse, og hvis du allerede har haft din rekord slettet sørg for at din er rekord er blevet opdateret eller fjernet fra private baggrund check virksomheder. Hvis det ikke går besøg http://www.recordgone.com/expedited-criminal-database-update.htm

Advarsler

 • Tag ikke Canadas indrejsebegrænsninger let. Du kan ende med at sove i en lufthavn venter på din afgang.
 • Tage forsigtighed med at køre ind i Canada. Det er blevet sagt, at det er lettere for en person med en forbrydelse overbevisning at passere gennem grænsekontrol på veje, der fører ind, men ved, at du tager en stor risiko. Intet er værre end at skulle fortælle dine venner eller familie, at de skal komme hjem, fordi du forsøgte at skubbe dit held.
 • Ansvarsfraskrivelse - Selvom denne artikel blev forsket, kan love og politikker i lande ændres uden varsel og kan gøre indholdet af denne artikel ud af dato. Det er bedst at tjekke med den canadiske konsulat for de mest aktuelle oplysninger eller kontakte en advokat til at gøre arbejdet for dig.