Wkodk

Hvordan man starter en ikke for profit organisation i Ontario, Canada

Omfatter en ikke-for-profit i provinsen Ontario, Canada? Her er hvordan.

Steps

Hvordan man starter en ikke for profit organisation i Ontario, Canada. Mødes med de mennesker i din gruppe, som vil være den første bestyrelse medlemmer af organisationen.
Hvordan man starter en ikke for profit organisation i Ontario, Canada. Mødes med de mennesker i din gruppe, som vil være den første bestyrelse medlemmer af organisationen.
 1. 1
  Mødes med de mennesker i din gruppe, som vil være den første bestyrelse medlemmer af organisationen. Udvikl din mandat, da det vil hjælpe dig med at definere dine officielle "objekter" i indarbejdelsen processen.
 2. 2
  Kontakt ministeriet for offentlige tjenesteydelser virksomheder filial i 1 800 361 3223 for at drøfte ansøgningsprocessen og / eller for at opnå en kopi af den ikke-for profit inkorporering formular.
 3. 3
  Foretage en Nuans søgning (i. E. Nyligt opgraderede Automated Name Search). Du kan gøre dette på egen hånd for omkring CA15€ eller hyre en konsulent til at gøre det for dig. Dette trin sikrer, at din foreslåede organisation navn ikke er allerede taget. Dette er en obligatorisk skridt, som den oprindelige Nuans rapporten skal sendes til ministeriet for offentlige tjenester, virksomheder og Personal Property Security Branch sammen med din ansøgning.
 4. 4
  Få juridisk rådgivning om anvendelsen forud for indsendelse af inkorporering formularen.
 5. 5
  Gennemfør non-profit inkorporering formular i to eksemplarer, underskriver begge eksemplarer.
 6. 6
  Send den udfyldte ansøgningsskema og den oprindelige kopi af Nuans søgning til: Ministry of Governmental Services, virksomheder og Personal Property Security Branch, University Ave, Suite 200, Toronto ON M5G 2M2. Medtag en check skal betales til finansministeren. Omkostningerne ved behandling af ansøgningen er CA120€ for fire til seks uger, eller CA195€ i syv dag service. For de syv dag service omfatter et følgebrev der forklarer, at du vil have fremskyndet service.

Tips

  1. Der er en elektronisk version af den almennyttige inkorporering formular findes på:. Læs også ikke-for-profit incorporators Handbook, som bør være tilgængelig på alle offentlige biblioteker i provinsen Ontario, eller online på: http://www.attorneygeneral.jus.gov.on.ca/english/family / PGT / nfpinc /
  2. Et eksempel Nuans konsulent er DYE og Durham (1 800 668 8208)
  3. Der er mindst to muligheder for gratis juridisk rådgivning i Ontario i dette tilfælde: a) Advokat Henvisning Service (30 minutter gratis). Spørg for en corporate / non-for-profit advokat. 1-900-565-4577 (CA5€ / opkald). b) Volunteer Advokat Service Queen St West, Toronto ON M5H 2N6, 416 977 4448, www.volunteerlawyers.org