Wkodk

Hvordan kommer fra en anklage

Næsten alle har haft det ske for dem på et eller andet tidspunkt. Kom sigtet bryde loven er en ydmygende, akavet, og potentielt dyr proces. Det er så simpelt af en vejledning, som kan findes til at hjælpe med at få din mindre eller potentielt større sag faldt fra retten, får de afgifter nedgraderet, eller få en lavere straf, end hvad den modstående side håbede i begyndelsen. Husk, den bedste måde at komme væk fra en kriminel afgift er at hyre en advokat, da denne vejledning rådgiver. Hvis dette ikke er muligt, dog er der et par andre ting at huske på.

Steps

Hvordan kommer fra en anklage. Tal med en advokat, så snart du finder ud af du er ved at blive anklaget for en forbrydelse.
Hvordan kommer fra en anklage. Tal med en advokat, så snart du finder ud af du er ved at blive anklaget for en forbrydelse.
 1. 1
  Tal med en advokat, så snart du finder ud af du er ved at blive anklaget for en forbrydelse. Mens denne artikel er at hjælpe dig med at komme ud af denne afgift, næsten alle tilfælde er unik på en eller anden måde. Selv om det kan sætte dig tilbage et par hundrede dollars, eller tusinde, hvis du vælger at bruge advokat i retten, er dette den bedste måde til lovligt at få din gratis at blive reduceret til en mindre alvorlig en, eller endda faldet. Vær forsigtig om, hvilken advokat du vælger, især hvis du planlægger at få afgiften faldt helt. Sørg for at du er meget upfront med din advokat om dine ønsker. De kan ikke hjælpe dig med at nå målet, hvis de ikke ved, hvad det er.
 2. 2
  Undersøg første gang lovovertrædere programmer. Mange stater og amter har programmer, der er udviklet til at give første gang lovovertrædere og anden indstilling end den endelige domfældelse. Ideen er, at sagsøgte tager på nogle form for straf, såsom prøveløsladelse i bytte for en aftale fra staten til at afskedige afgift, hvis de har succes på opholder sig ude af problemer. Din advokat vil have flere oplysninger om disse programmer.
 3. 3
  Læs alle papirer, du har fået. Dette er især vigtigt, hvis du ikke har råd til en advokat, eller hvis du bare valgt ikke at tale med én. I nogle tilfælde er der et smuthul skrevet i hele den juridiske jargon. Hvis du ikke får nogen papirer, eller hvis du finder nogen smuthul gennem din læsning af papirerne, find den lov, som du rent faktisk er ved at blive anklaget bryde, i sin helhed. Pas på, da nogle love er ekstremt lang tænke bog lang, og ikke novelle. Jo længere loven, selv om, det mere heldig kan du være, da undtagelserne i loven normalt er opført overalt.
 4. 4
  Forbered dig på retssagen i forvejen. Dette betyder ikke blot har, hvad du har planer om at sige forberedt-har alt, ned til den måde, du kommer til at se den dag, planlagt ud som et urværk. Dette er afgørende for at være den perfekte holdning på dagen for retssagen-en blanding af forsigtighed, frygt og tillid er normalt, hvad du ønsker at gå efter, uanset om du begået forbrydelsen eller ej. Det betyder ikke noget enten måde, da du bliver anklaget for forbrydelsen uanset hvad.
 5. 5
  Besøg andre domstole, især når den sagsøgte (som er den person, der bliver sigtet for kriminalitet) siges at have begået den samme overtrædelse, som du er dig selv at blive anklaget. Bemærk deres opførsel, hvad deres advokat siger, hvis de har en, og hvordan dommeren reagerer. Dette er kritisk, hvis du hører sagsøgte ved hjælp af samme idé, du var at formulere for at komme ud som deres grund, være særligt opmærksomme på dommeren på dette punkt, og advokater samt. Hvis modstanderholdet advokat, igen hvis der er én, ser bekymret over, at forsvaret, det er nok en god ting. Det er et godt forsvar, og sandsynligvis en sikker satsning for en senere dato. Hvis modstanderholdet advokat og dommeren synes irriteret eller uinteresseret i det, kan du ønsker at tænke på en ny idé. Det er nok blevet brugt til døden på det tidspunkt, og når en god idé, såsom midlertidig sindssyge, der bruges til det punkt, at nogle af dem er endnu en gang, såsom midlertidig sindssyge, bliver det ligefrem nedladende. Vide, hvad du vil sige, og vide, hvad de kan forvente.
 6. 6
  Find en "kriminel" eller bare nogen, der er kommet anklaget andet end en mindre trafikforseelse, som normalt ubrugelig for hjælp. Spørg dem om deres personlige erfaringer i retten, især hvis de har begået overtrædelsen du bliver anklaget. Hvis de fik den afgift, endnu bedre! Klamre sig til dem, indtil de har fortalt dig alt, hvad de kender! Ikke bogstaveligt, selvfølgelig, finde, men ud af præcis, hvad de sagde eller gjorde, eller hvad deres advokat sagde eller gjorde, og holde det i tankerne.
 7. 7
  Vær forberedt på at skulle gå på kompromis. Det er det ultimative spørgsmål, når du overvejer, hvad de skal gøre i retten-hvis du er kommet til denne side, er du tydeligvis forsøger at komme væk fra udelukkende fra en afgift. Nogle gange er mulig. Andre gange kan du bare nødt til at gå på kompromis og påberåbe sig skyldig. Det er en dårlig idé, hvis du er i virkeligheden ikke skyldig, men hvis du er skyldig, og du ved det, indrømme det. Du vil næsten altid få et mildere dom for skyldig og ikke spilder domstolene gange med løgne for at være ikke-skyldig.
 8. 8
  Tal med arrestere politibetjent om eventuelt at droppe anklagen. Dette er en lang skudt i bedste, men nogle gange kan du overbevise officer for at se fornuft i dit argument. Det bedste tidspunkt for dette er blot et par dage efter anholdelsen i særdeleshed eller under anholdelsen. Bare et par dage senere, vil han / hun har haft tid til at falde til ro fra det mulige begejstring for hændelsen, tænke over tingene, men stadig tydeligt huske, hvad der skete. Enhver senere, og de ​​vil have haft tid til at dramatisere hændelsen i deres sind, og at hvis noget, du ikke ønsker. Selv hvis du ikke overtale dem til at droppe afgifterne, kan du i det mindste vise dem, at du er omsorgsfuld person, der normalt ikke ville bryde loven, og er ekstremt ked af, hvad du gjorde, eller at det var ulogisk hændelsen til faktisk er sket, og at de faktisk blev fejl. Hvis du kan overbevise dem om nogen af disse ting i en eller anden form, vil deres vidnesbyrd blive kompromitteret.

Tips

 • På domstol dato, være høflig, stille og velplejet. Viser op i al læder med en halv plade af spaghetti i dit skæg er den bedste måde at ende sendt i fængsel i dommerens sind, før retssagen overhovedet begynder.
 • Hvis anklage er et mindre trafik problem, og din grund til at ønske at komme væk, er fordi du ikke har råd til billetten, diskutere det med dommeren. Mange dommere vil give dig en forlængelse på den fine, eller tillade dig at bryde op betalingerne i meget små mængder.
 • Hvis du vælger at få en advokat, ikke gå til en af ​​dem, du ser på tv eller har enorme annoncer i De Gule Sider. Den omstændighed, at advokater har penge nok til at annoncere ligesom der angiver, at deres priser er ekstremt høje, og derudover har de, der ikke har nok kunder! Hvis de havde nok kunder, ville de ikke være reklamer for mere. Hvis du har en familie advokat, holde med ham / hende. Disse typer af advokat er ofte faktisk ikke behandlingen af ​​din sag, men er i stedet passerer dig på til en anden advokat, der betaler dem for henvisningen.
 • Vær på se ud for første gang lovovertrædere programmer.
 • Husk, hvis straffen er tale om en fin, vil gå til retten for det forhøje bøden omkring hundrede dollars, måske endda mere i visse tilfælde. Sørg for at du er overbevist om din sag, før selv overvejer at gå rettens vej over det.