Wkodk

Hvordan til at forsvare sig selv i retten

Uanset om det er en trafik billet eller mere alvorlige afgift, vil næsten alle af os har vores dag i retten. Her er hvordan du kan forberede.

Steps

Hvordan til at forsvare sig selv i retten. Forstå hvad form for juridisk repræsentation du har brug for, hvis nogen (se nedenfor).
Hvordan til at forsvare sig selv i retten. Forstå hvad form for juridisk repræsentation du har brug for, hvis nogen (se nedenfor).
 1. 1
  Forstå hvad form for juridisk repræsentation du har brug for, hvis nogen (se nedenfor). I USA kan advokater praktisere nogen form for lov, men mange specialisere sig. I nogle lande har de "barristers" samt forskellige former for advokater. De er begrænset i form for lov, de praktiserer.
 2. 2
  Forstå forskellen mellem civil-og strafferet. Civilretten er, at mellem to mennesker. Hvis du sagsøge nogen, der er en civil sag. Hvis du er sigtet for en forbrydelse, det er en straffesag.
  • Med henblik på denne diskussion, vil vi antage, at dette er en sag for domstolene i Europa med undtagelse af Louisiana. De fleste af Europas baserer sit retssystem på engelsk Common Law (Louisiana, baseret på Code Napoléon, er en undtagelse.)
 3. 3
  Beslut, om du har brug for en advokat. Hvis sagen er en alvorlig straffesag, absolut. Også beholde en advokat, hvis du ikke har råd til at miste dit tilfælde har svært ved at forstå kompleksiteten i din sag, eller måske nødt til at appellere dommen. Vær opmærksom på, at nogle forbrydelser, der pålægger kun små bøder eller fængselsstraffe kan have alvorlige langsigtede konsekvenser. Fanger kan have sværere ved at finde beskæftigelse og boliger. En DUI eller andet kørsel overtrædelse vil næsten helt sikkert medføre højere forsikringspræmier. Overbevisninger kan også påvirke ens ret til at stemme eller egne skydevåben. Et tyveri overbevisning (selv for butikstyveri), vil forhindre dig i nogensinde at holde en position af tillid eller sidder på en jury.
  • En advokat kan ofte arrangere udskudt bedømmelseskomité, som ved afslutningen af ​​prøvetiden, vil forhindre en overbevisning fra at gå på din rekord. Dette betyder ikke, at der ikke er nogen post af anholdelsen. Selvom udskudt bedømmelseskomité ikke er en overbevisning, arbejdsgivere, långivere, forsikringsselskaber og andre, der måtte udføre en kriminel baggrund check kan behandle det som en.
  • Hvis du bliver opkrævet for en forbrydelse, andet end en simpel stof tilfælde du absolut brug for en specialist. Hvis du er en mand sigtet for voldtægt, overveje en kvindelig advokat.
 4. 4
  Uanset om din sag er civil-eller strafferetlige, skal du have dine vidner i retten. Sørg for, at de er indstævnet!
  • Nogen kan sige, at de vil dukke op, en stævning vil forsikre de vil. Hvis de ikke gør det, da dommeren spørger, om du er klar til at fortsætte, siger "Nej, mit vidne, der blev serveret en stævning ikke er her. Jeg anmoder om, at retten tvinge fremmøde." Hvis du har en advokat, bør han gøre dette. Må ikke henvise til denne person som din "ven", medmindre du bliver bedt om. Hvis du ikke har tjent dit vidnesbyrd med en stævning, ærgerligt!
 5. 5
  Forskning loven. Politifolk er berygtet for at skrive billetter for forbrydelser, der ikke rigtig forbrydelser.
  • For eksempel er du kører ned ad en villavej, ser julen lys skærme. En politibetjent trækker dig over og skriver dig en billet for at køre for langsomt! Mens vi er alle bekendt med den minimale hastighed skilte på motorveje, som nogensinde har hørt om det i et kvarter? Den maksimale hastighed i et kvarter ofte er 30 h (50 t.). I mange kvarterer er det 20 MPH (33 t.). De fleste steder, undtagen på motorveje kører for langsomt er kun en forbrydelse, hvis det forårsager en ulykke.
 6. 6
  I ovenstående eksempel er kilden til den lov uklar. Du skal anmode om en arraignment og anmode om, at domstolen identificere, hvilken del af den kode, du er ved at blive anklaget. Må ikke vente, indtil domstol dato på billetten til at gøre dette. Gå og se dommerfuldmægtig at få det planlagt.
  • I trafikken tilfælde anmode aldrig et nævningesag. Da alle har overtrådt fartzoner, vil de være usympatisk. Ovenstående eksempel er undtagelsen, der bekræfter reglen. Mange nævninge ville sandsynligvis finde et sådant tilfælde oprørende, når de på kvarterets gader.
 7. 7
  Møde i retten godt klædt. Bær en konservativ jakkesæt med en hvid eller lyseblå skjorte og et slips. Bær dit hår pænt, og i en konservativ stil. Du vil have dommer eller jury til at tro dig.
 8. 8
  Vær parat til at besvare ubehagelige spørgsmål. Din advokat bør have afsat dig (spørgsmålstegn) dig, før du går til retssagen. Hvis sagen er enkel, kan han gøre det i lobbyen. Hvis det er en alvorlig straffesag, bør han gøre så godt før hånd. En del af hans afsætte skal du medtage stille disse ubehagelige spørgsmål. Du er nødt til at være klar til at besvare dem, uden at blive flagrede. Det vil ofte gøre forskellen i at blive troet eller ej!
 9. 9
  Hvis du har fysiske beviser, ikke skader eller manipulere med det. Giv det til din advokat eller bringe den til retten. Medbring understøttende billeder, hvis du har dem. Bring alle dokumenter vedrørende sagen.
 10. 10
  Hvis du bliver opkrævet for en lovovertrædelse, standard er "ud over en rimelig tvivl". Hvis du er i en civil sag, standard er "overvægt af beviser", som er 51%.
  • Da OJ Simpson blev fundet "ikke skyldig" af en domstol i mord, standarden var "over en rimelig tvivl." Når en civil domstol fandt, at han havde forårsaget en "Fejlagtige Death", standard var 51%. Mange hævdede, at det viste sig, at EFT dræbte hans kone. Det gjorde det ikke. Den har kun betød der var mere og bedre dokumentation for, at han gjorde end ikke.
  • "Not Guilty" betyder ikke sagsøgte var "Innocent". Dette er ofte fejlagtigt omtalt i medierne (og antaget af andre). Det betyder kun, at den standard "over en rimelig tvivl" var ikke opfyldt.
 11. 11
  Husk, at hvis du bliver anklaget for en alvorlig forbrydelse, du har brug for en advokat. Folk, der forsvarer sig aldrig vinde. De er uforberedte til at gøre indsigelse, når korrekt, krydser afhøre vidner, osv. Det gamle ordsprog er, "En advokat, der forsvarer sig har en tåbe for en klient." Hvis det er sandt for advokater, hvorfor skulle du gøre det bedre?
 12. 12
  Hvis du bliver anklaget for en forbrydelse, og ikke har brug for en advokat, se forrige trin.

Tips

 • Hvis du er anholdt for en alvorlig forbrydelse (i Europa), den første og sidste ting du skal sige er, "Jeg vil have en advokat." Dette vil forhindre politiet i at sætte spørgsmålstegn ved dig, indtil du har en advokat til stede.
 • Mange lokalsamfund har juridisk bistand agenturer for dem, der har brug for det.
 • Hvis du er anholdt for en alvorlig forbrydelse, ikke diskutere sagen med en cellekammerat ved fængsel! Det er sandsynligt, at din cellekammerat er en politibetjent! Desuden kan din cellekammerat være desperate for at lave en aftale. Selv hvis du har gjort noget forkert, fortæller din cellekammerat endda hvad du er sigtet for, kan give dem nok information til at opfinde en historie. Så hold kæft!
 • Ifølge den femte ændring af Europa «forfatning, kan du ikke blive tvunget til at vidne mod sig selv i en straffesag.
 • Hvis du bliver anholdt (i Europa), behøver politiet ikke behøver at "læse dine rettigheder", indtil de ønsker at sætte spørgsmålstegn ved dig, eller du er anklaget. Alt hvad du siger til dem kan og vil blive brugt imod dig! Så hold din kæft! Mange tiltalte dømme sig selv uden nogensinde at blive afhørt af politiet.