Wkodk

Hvordan til at tale beskidt på telefonen

Taler beskidt på telefonen er en fornøjelig oplevelse, der kan øge seksuelle relationer, især når hinanden. Dirty talk kan variere fra en beskrivelse levende billeder til brugen af ​​fornærmelser og forbandelser afhængigt af parret. Dirty talk er normalt noget folk er ubehageligt med den første gang, de gør det. Udlejning løs og have det sjovt med det gør det en fornøjelig oplevelse for begge.

Steps

Hvordan til at tale beskidt på telefonen. Etablere grundregler.
Hvordan til at tale beskidt på telefonen. Etablere grundregler.
 1. 1
  Etablere grundregler. Før du starter, du måske ønsker at tale med din partner og sætte nogle regler. Dette vil gøre dig mere komfortabel med at tale beskidt uden frygt for afvisning eller lyde latterligt. Dette vil også hjælpe med at vide, hvad du og din partner er behageligt at gøre, hvor langt du er villig til at gå, og hvad din sympatier og antipatier er. Sørg for at understrege, at griner på hinanden er vigtigt, især hvis det er første gang du taler beskidt på telefonen, fordi det i varmen i det øjeblik noget kan siges.
 2. 2
  Find din 'beskidt' stemme. Når vi taler beskidte du bliver nødt til at finde din egen måde at gøre det. Det kan være i en dyb stemme eller bløde hvisken. Nogle vil måske endda foretrække højfrekvente lyde. Hvis du stadig er usikker på tale beskidt, kan du endda oprette anden persona, hvor du er komfortabel med. Du beskidt 'stemme og persona kan afspejle den måde du jævnligt taler eller en anden del af din personlighed. Eksperimenter med forskellige stemmer, klangfarve og tone i din stemme påvirker sex snak, da du bliver nødt til at formidle mere følelser via telefonen, da kroppens bevægelser ikke kan.
 3. 3
  Være ægte. Vi har alle set film og har fordomme om, hvad beskidt tale bør være. Men i virkeligheden, god beskidt tale helt afhænger af dig og stemningen du er i eller forsøger at skabe. Uanset rolle, du spiller, det være sig selv eller en specifik persona, er det nødvendigt at medtage dig. Inklusive dig selv i den rolle, du spiller gør det mere autentisk og ægte og til gengæld sjovere.
 4. 4
  Udvid dit ordforråd. I mange tilfælde kan din partner bede dig om at bande og bruge slang. Prøv dit bedste for at undgå at bruge kliniske begreber som penis og vagina. Hvis du er på et tab, frække bøger eller endda se porno kan være en kilde, som du kan bruge. Internettet er også en stor kilde.
 5. 5
  Praksis. Øv at tale beskidt, når din alene. Fantaserer om at have sex med din partner er en fantastisk måde at øve at tale med dem. Du kan endda prøve at onanere, mens du fantasere, kan det give mere en mere kreativ incitament.
 6. 6
  Start langsomt. Må ikke føler sig presset til at haste ind i ting, især hvis det er første gang. En god måde at starte er ved at beskrive højt hvad der sker med din krop, når vakt eller hvad du gerne vil have din partner til at gøre for dig, hvis de var der. Du kan endda prøve at beskrive, hvad du måske ønsker at gøre din partner.
 7. 7
  Gør din partner deltager. Realiseringen dirty talk en tovejs samtale kan returnere favor du gør for at din partner. Dette er ikke for alle, da mange mennesker foretrækker at gøre det i stedet for at høre det. Bur høre dirty talk fra din partner kan give dig en anden opfattelse af, hvad din partner kan lide, og vil gøre det mere behageligt for dig.

Tips

 • Hvis du vil bruge en anden persona, mens på telefonen, kan du ønsker at lave en liste over karakteristika for jer personer. For eksempel kan din persona være dominerende og kontrollerende. Prøv at lave en liste over hvad du måske nok vil sige.
 • Hvis du virkelig ikke ved, hvad jeg skal sige... Internettet er en stor kilde til at bruge!
 • Mindre taler, mere dybe ånder.

Advarsler

 • Hvis du ikke er klar eller ikke ønsker at deltage i beskidte taler, lad ikke din partner presse dig ind i det. Du er nødt til at være afslappet og komfortabel, ikke presset og stresset.
 • Hvis du er i et sted, hvor andre mennesker kan høre - som ud i offentligheden - så de kan se på dig underligt, hvis din taler 'beskidt' i telefonen. Så prøv at finde et sted, hvor man kan være alene.