Wkodk

Hvordan man laver en social telefonopkald

At kalde en person "bare at chatte" er meget sværere end det ser ud, hvis du er genert. Telefonopkald er vigtige for et sundt socialt liv og et stærkt forhold. Her er nogle skridt til at hjælpe dig med at træffe det telefonopkald til den pige, du mødte i kemi, hvem du gerne vil være bedre venner med eller dreng, du virkelig gerne.

Steps

Hvordan man laver en social telefonopkald. Sæt noget musik i baggrunden, der vil slappe af dig under opkaldet, og gøre det synes som om du har det sjovt.
Hvordan man laver en social telefonopkald. Sæt noget musik i baggrunden, der vil slappe af dig under opkaldet, og gøre det synes som om du har det sjovt.
 1. 1
  Sæt noget musik i baggrunden, der vil slappe af dig under opkaldet, og gøre det synes som om du har det sjovt. Må ikke vælge noget alt for højt, irriterende, forstyrrende, holde det chill. Prøv at sigte efter lyset popmusik og muligvis R &B; men ikke noget, der understreger, såsom dagens Top 40 radio.
 2. 2
  Lav en liste over emner at diskutere, om samtalen halter. Du vil blive glad for at have adgang til disse akavet tavshed, der typisk sker i samtaler mellem nye venner. (For eksempel, "Var det ikke spansk test hårdt?" Eller "Jeg så din præstation i skolens teaterstykke. Har du synge en masse?")
 3. 3
  Hvis du kan, komme op med en grund til at kalde. Det kan være underligt, hvis du rent faktisk kalde med det ene formål at tale. (For eksempel, "Jeg ringer for at takke dig for at invitere mig til din fest," eller "Kan du fortælle mig, hvad lektier var?" Eller endda "Vidste du se, at episode af Supernatural?")
 4. 4
  Tag et øjeblik til at lukke øjnene og forestiller dig selv at have en vellykket samtale med den person. Tænk på alle de grunde, de vil blive glade for at høre fra dig.
 5. 5
  Tag et par dybe indåndinger. Inhale gennem næsen for syv tæller, hold i fire anklagepunkter, og udånder i otte tæller. Gør dette tre gange.
 6. 6
  Tast nummeret. Sørg for at du gør det langsomt og koncentrere sig.
 7. 7
  Når personen opfanger, sige noget i retning af: "hey, det er (dit navn). Hvad sker der?" Dette giver dem en chance for at fortælle dig det er et dårligt tidspunkt.
 8. 8
  Angiv din grund til at kalde. Det kan hjælpe gnist samtale. (For eksempel, "Tak for invitationen til din fest. Hvilke gaver fik du?" Eller "Kan du tro, hvad Sommer gjorde på The OC?")
 9. 9
  Tag en samtale, at den person er interesseret i, og køre med den. Spørg enhver mulig spørgsmål, der popper ind i dit hoved. (For eksempel, "Tak for at invitere mig til din fest. Hvilke gaver fik du? Hvem gav det til dig? Hvad var din favorit? Var du håber på noget andet? Jeg har en af ​​dem...")
 10. 10
  Opdrage de emner, du har skrevet ned. En lidt forberedelse kan gå en lang vej...
 11. 11
  Hvis du løber tør for emner, bare give den person en kompliment og / eller bede personen om sig selv. Folk elsker at tale om sig selv, og det er sikker på at være en stor samtale starteren. (For eksempel: "Du er en stor fodboldspiller. Har du spiller uden for skolen? Hvor længe har du spillet? Vil du se fodbold på tv? Hvad er dit yndlingshold? Hvilken position spiller du? Vil du spille alle andre sportsgrene? Er soccer hårdt? Har du træne en masse? ") Eller bare begynde at fortælle din livshistorie, men gør det ikke en fem timer lang livshistorie.
 12. 12
  Prøv at slappe af. Nyd din samtale snarere end at tænke over, hvad du vil sige næste. Med nok praksis, vil det bare komme til dig.
 13. 13
  Hvis personen har til at forlade, er du nødt til at forlade, eller du er simpelthen færdig med at tale, sige farvel og minde den person til at føle sig fri til at ringe til dig når som helst. Hænge op telefonen.
 14. 14
  Evaluer din samtale for et øjeblik. Hvilke emner udløst interesse? Hvad fandt du ud af om denne person? Hvor lang tid har du tale? Hvordan havde du det? Tænk på nogen måder, du kan gøre det lettere at kalde denne person igen.
 15. 15
  Planlæg din næste opkald og begynde at tænke på en ny liste over back up emner.

Tips

 • Liste over emner: Selv om listen over ting at tale om kan virke lidt teatralsk, kan det virkelig komme i handy, hvis du er nervøs for at kalde denne person, eller hvis du er genert. Til sidst vil du ikke brug for det længere, men det kan helt sikkert hjælpe dig i en stram stedet.
 • Tak dem og fortælle dem, at det har været en fornøjelse at tale med dem! De vil føle sig værdsat og ønskede.
 • Tænk på den person, du ringer: Hvad er dine fælles interesser? Taler om et emne, de er ligeglade, vil normalt gøre denne person mister interessen i samtalen.
 • Beder om din ven: Hvis en anden tager telefonen, skal du blot sige oplyse dit navn og høfligt bede om at tale med den person, du ringer til. Tak dem, når de er enige om at sætte dig igennem.
 • Sørg for at du kan høre dem! Vend telefonen højt nok, så du kan fange alt, hvad der er sagt.
 • Sige farvel: Det er ofte mindre akavet og mere høflig at sige farvel med en sætning som: "Jeg vil lade dig gå," eller "Jeg må hellere gå tilbage til at studere."
 • Det er meget lettere og mere behageligt, når du taler med nogen på telefonen, når en god ven er i rummet med dig, når du gør det, vil du altid føle sig godt tilpas at tale med denne person fra nu af.
 • At blive kaldt: Før du lægger op, eller når du ser den person, hele dagen, minde dem om at ringe til dig engang. Dette kan tage noget af presset ud af dig! Sørg for at forlade din mobiltelefon på eller holde linjerne klart.
 • Efterlade en besked: Hvis en person ikke er der, deres telefon ikke er på, etc. kan du blive overrasket med en telefonsvarer eller voicemail. Gå ikke i panik. Planlægge og skrive en lille spiel, hvis du har brug for det. Medtag en hilsen, dit navn, dato og tidspunkt du ringer, din grund til at kalde, og oplysninger om, hvornår du kan kontaktes.

Advarsler

 • Dårlig tid: Hvis personen er optaget, taler med en anden, eller selv om det er bare en dårlig tid, vil de som regel bede om at ringe tilbage til dig. Må ikke blive fornærmet. Du må ikke tage det personligt. De har sikkert oprigtigt mener det, og er ikke bare forsøger at undgå dig.
 • Dårlig opkald: A "dårlig opkald" er et, hvor der var mere end to pauser, de samtaleemner var kedelig, eller begge parter syntes keder. Hvis opkaldet ikke gik godt, så prøv at børste det. Forbered dit næste opkald bedre, men ikke stoppe taler til eller ringe denne person! Det kan være svært, men det vil sandsynligvis få lettere, som du hen ad vejen.
 • Flere dårlige opkald: Hvis du har flere dårlige opkald med den person, tænke på dem for en anden. Hvorfor vil du ønsker at komme tættere på dem? Hvis du virkelig ikke har noget at snakke om, kan de ikke være den bedste ven for dig. På den anden side har personlig erfaring fortalte mig, at nogle gange er du bare nødt til at arbejde lidt hårdere for at gøre en succesfuld opkald eller prøve en anden taktik. Tag dette fra sag til sag og være dommer selv.
 • Længde: Se den! Drenge især ikke kan lide at snakke i timevis (usually.) Prøv ikke at holde dem for længe. (På den anden side, hvis det er indlysende, at de har noget på hjerte eller virkelig ønsker at tale, gå til det!) Bare holde det i tankerne...
 • Nerver: Tag flere dybe indåndinger. Nogle gange er den bedste ting at berolige dine nerver er at forsøge at blokere din frygt og bare ringe til nummeret!
 • Hvis du ikke har mødt denne person, skal du taste * 67, før du ringer for at skjule dit nummer. Eller 141 i Storbritannien.

Ting du behøver

 • En telefon.
 • Nogen at tale med.
 • Deres antal.
 • En samtale