Wkodk

Hvordan til at besvare en mobiltelefon i klassen

Nogle gange kan du ikke tåle at være væk fra din mobiltelefon. Hvis din skole er stram på mobiltelefon brug, her er en måde at diskret bruge telefonen i klasse uden din lærer at finde ud af.

Steps

Hvordan til at besvare en mobiltelefon i klassen. Sørg for, at ingen ser.
Hvordan til at besvare en mobiltelefon i klassen. Sørg for, at ingen ser.
 1. 1
  Sørg for, at ingen ser. Kig rundt og tjek fakultetet omkring dig, sørg for at de ikke er interesseret i, hvad du laver. Men indse, at lærerne ser en hel del mere end de Lad...
 2. 2
  Find en måde at se på din telefon. Slip din hånd i lommen og træk den ud under dit skrivebord. Hæng telefonen ned nær jorden, så det ligner din plukke noget op, eller sætte det i din penalhus / jakkelomme og foregive at være på udkig efter noget.
 3. 3
  Kun kontrollere tekstbeskeder. Under ingen omstændigheder besvarer et telefonopkald når som helst i et klasseværelse. Badeværelset er imidlertid et godt sted at besvare telefonen, som lærere ikke er til stede.
 4. 4
  Hvis du har en ven, der planlægger at ringe til dig med visse oplysninger, er det muligt at besvare telefonen. Hvis du forventer et opkald og er bare venter på info opkalderen har til hensigt at passere langs, blot svare diskret og hold telefonen op til det non-lærer øre og lytte. Simpelt er det, så bare skub det tilbage på sin plads for at holde
 5. 5
  Åbn telefonen og læse meddelelsen. Prøv ikke at se mistænksom og holde udkig tilbage op for at tjekke, om din lærer kigger på dig. Men vær forsigtig, hvis man ser tilbage for meget, kan læreren få mistænkelige.
 6. 6
  Svar på teksten, men kun hvis du er sikker på at du ikke bliver fanget.
 7. 7
  Samtaler, En god måde at gøre dette er, hvis du har en hat, kan du sætte din telefon derinde! Det kan gå på dit skød eller højre på dit skrivebord! Eller gå på toilettet, og teksten der.
 8. 8
  Hvis nogen ringer til dig, og du virkelig har brug for at svare på det, så prøv at kigge kede sig. Læn hovedet mod og sortere i hånden i telefonen, så du ser ud som du læner hovedet mod din hånd, fordi du er træt eller bored.Also stille et spørgsmål, så læreren kender du "lytter". Også se på en person, der kigger på dig og foregive at have en samtale med dem. Du skal være iført en hætte, når du gør dette selv

Tips

 • Når du er tæt på en lærer eller en ærlig elev, helt lukke munden på telefonen, da selv den vibrere funktionen på en mobiltelefon gør en tydelig støj. Med andre ord, der på kun alarm (besked popper op med ingen støj).
 • Husk, at du ikke skal kigge op for ofte at gøre det ser indlysende, at du tjekker din mobiltelefon. Smartere lærere ved, hvad det ligner.
 • Gør din telefon lysstyrke ned.
 • Prøv ikke at tekst din ven meget ofte bare for dælen af ​​det, fordi hvis de bliver fanget, kan læreren være i stand til at se, hvem der tekstet dem sidste, og du ville komme i problemer så godt.
 • Nogle skoler tillader mobiltelefoner, så længe telefonen ikke forstyrre klassen. Andre kan strengt aldrig tillade en mobil (som du også kan bruge skolerne telefonen). Hvis du ærligt føler, at din mobiltelefon kan komme i handy i skolen, bruger det i en nødsituation, og i løbet af klassen slukke for telefonen.
 • Prøv ikke at smile for meget fordi lærerne mærke, hvis du bare sidder der smilende på skødet eller hvor nogensinde din mobiltelefon er.
 • Lærebøger er gode. Lad som om du er på udkig op noget, og placere din lærebog oprejst på skrivebordet, åbn. Sæt din mobiltelefon indeni. Sørg for at din binding på din bog vender læreren.
 • Før bringe din telefon til skole, skal du vide, hvad distriktets mobiltelefon politik før du laver nogen af ​​de ovennævnte.
 • Efterlad ikke telefonen i dit skab med ringetonen aktiveret. Det kunne få dig i problemer, eller nogen kan stjæle den, hvis du glemmer at låse den. Endnu bedre: slukke for telefonen og gemme dit batteri.
 • Eller bære en jakke med store lommer, som du kan se lysene igennem og teksten væk!
 • Hvis du kan vælge, hvor du sidder i klassen, altid holde sig så langt væk fra læreren som muligt.
 • Du kan altid hæve din hånd og bede om at gå på toilettet (sige det er en nødsituation) derefter besvare telefonen der.
 • Kontroller, at konsekvenserne af at have en mobiltelefon med dig under klasse er intet, der vil medføre suspension eller udvisning.
 • Et andet godt tip er, at hvis du virkelig har brug for at besvare telefonen, er til at bære en langærmet trøje [med en stram MANCHET!] Og handle som du skrabe dit hoved og sætte telefonen op til øret, mens du skjuler den nederste del i muffen.
 • I nogle klasseværelser (normalt er det en lærer præferencen ting) Hvis du fortæller din lærer, at du forventer et opkald fra dine forældre, de gør det muligt for dig at besvare det. Hvorvidt dette er tilladt er normalt annonceret af din lærer på den første skoledag.
 • Også hvad du kan gøre, er støvler, der ikke er stramme og skjule dit telefonnummer derinde.
 • Der er nogle ringe til rådighed, der producerer meget højt toneleje lyde, der ikke formodes at være i stand til at blive hørt af voksne over en vis alder. Ved hjælp af disse ringe, kan du være i stand til at sætte en ring, som du kan høre, at lærerne ikke kan. Dog kan andre studerende kommentere ubevidst om den støj, så brug med forsigtighed.
 • Bær løse bukser, så bule af telefonen i lommen ikke er mærkbar.
 • Hvis du har et skrivebord, der trækker ud, eller hvis der er en lille rum i dit skrivebord, scoot din stol tilbage og tekst derinde. Læreren kan ikke se det, men den studerende bag du måske være i stand til. Også læreren kan få mistænkelige om dine hænder er helt tilbage i dit skrivebord, så holder det til kanten, så det ser ud som du hvile dine hænder på dit skrivebord.
 • Også en god vane at komme ind er at sætte dine fødder under de to forreste ben skrivebordet. Dette vil ideelt set vippe skrivebordet mod dig. Selv om det vil se lidt mærkeligt ved første, med praksis og konstant brug din lærer vil ikke mærke, når du gør dette. Så er du fri til at skjule din mobiltelefon i det område, hvor dit skrivebord opfylder din krop.
 • Hvis det er muligt, fortæller den, der ringer for at ringe til din skoles kontor på et senere tidspunkt, og gå der i stedet.
 • Hvis du får lov til at bære hættetrøjer i klassen, satte hætten op og tape mobiltelefon til indersiden af ​​emhætten ved øret. Du vil ikke være i stand til at tale, men du kan lytte til den anden person.

Advarsler

 • Brug aldrig en mobiltelefon til at snyde på quizzer eller tests. Det er meget dumt. Altid være opmærksom på de risici, der bærer en mobiltelefon i skoletiden kan skabe. Vid, at nogle lærere er meget strenge om reglerne, at din skole har vedrørende elektroniske kommunikationsnet-enheder. Nogle lærere har endda deres egen politik inden for deres egen klasse.
 • Den moskito ringetone virker ikke altid, fordi læreren kan have meget god hørelse, eller de andre elever kan fortælle om dig, fordi de kan høre det.
 • Må ikke tjekke dine beskeder i mørke (ligesom når overhead eller projektor er tændt), fordi lærerne kan se lysstyrken på din mobiltelefon.
 • Vær sikker på at vende telefonens ringetonen fra. Stilhed det - selv vibrere kan høres.
 • Vær især forsigtig, når de forsøger disse teknikker omkring yngre lærere, især dem bare ud af college. Deres generation opfandt disse teknikker, så de ved, hvad man skal kigge efter!
 • Sørg for at din bluetooth er slukket. Nogle lærer laptops har adgang til bluetooth scannere og vil vide, hvis nogen har deres på i nærheden.
 • Vær sikker på ikke at lade nogen ærlige studerende se, hvad du laver, eller de kan indberette dig.
 • Husk på, at i nogle skoler (offentlige og private), blot at have en mobiltelefon med dig på skolens ejendom er grund til udvisning. Vær sikker på at læse din skoles håndbog dækning til dækning, før du forsøger at bruge din mobiltelefon i skolen.
 • Må ikke fortælle nogen, hvad du er op til.
 • Iført løse bukser kan være en krænkelse af dress code i nogle skoler.