Wkodk

Sådan laver du din egen pseudonym

Hvis du har ønsket en navneændring, nu er chancen for at få nogle sjove. Dette er især nyttigt for at gøre et "nom de plume" eller en pen navn, hvis du ønsker at skjule dit forfatterskab i en bog, papir, hjemmeside eller andre medier.

Steps

Sådan laver du din egen pseudonym. Overvej, hvor meget af dit rigtige navn, du ønsker at beholde.
Sådan laver du din egen pseudonym. Overvej, hvor meget af dit rigtige navn, du ønsker at beholde.

Gør dit eget pseudonym

 1. 1
  Overvej, hvor meget af dit rigtige navn, du ønsker at beholde. Du kan forkorte dit navn fra noget som William til Will, eller Ashley til Ash, eller bare vælge et navn, der ligner.
 2. 2
  Beslut hvilken slags genre du ønsker at skrive og vælge et navn, der passer det.
  • For fantasy og science fiction skrifter arbejder initialer bedst, såsom JK Rowling og JRR Tolkien.
  • For litterære værker, arbejder "flyder" navne bedre, såsom Nicholas Sparks og Barbara Kingsolver.
 3. 3
  Sørg for, at hele navnet ikke er akavet! Mængden af ​​stavelser skal være let at spytte ud, i modsætning til Billie Letts (for mange L's) eller 2-stavelses navne.
 4. 4
  Vælg flere pseudonymer ved at blande og matche. Det lyder dumt, men skriv hvert navn i let print og give navnene lidt plads på papiret. Holde arbejder på hvad der ser godt og krydser ud af resten.
 5. 5
  Søg efter dine muligheder med en søgemaskine på internettet for at finde ud af, om nogen anden allerede har brugt dem. Kassér dem, der bliver eller er blevet brugt.
 6. 6
  Sig hver pseudonym Out Loud flere gange. Næsten alt vil arbejde, såsom "Jeg er nødt til at læse [pseudonym s] nyeste bog!" eller "Er [pseudonym] kommer for en bog signering?"
 7. 7
  Vælg din favorit pseudonym ud af alle dine muligheder. Der er ingen formel for at beslutte den bedste, og hvis du kan lide en bedre end de andre, gå med det!
 8. 8
  Du kan bruge tilfældigt navn generatorer ligesom http:/ / www.behindthename.com/random/ og prøve forskellige kombinationer af de navne, du får. Som altid giver dig en interessant nyt navn, og du kan vælge den oprindelsen af ​​navnet, ligesom irsk, engelsk, Afrika, eller endda mytologi.

Tips

 • For at få pseudonymet i dit hoved, øve din bog-signering signatur. Må ikke føler indbildsk, du bare øve, når du endelig en forfatter!
 • Du kan bruge et tekstbehandlingsprogram til at designe en falsk dække af din bog for at se, hvor god din pseudonym ville se med det. Bare sætte titlen i passende skrifttype og størrelse foroven og dit pseudonym i bunden. Det ser det ikke godt, at arbejde, ellers holder det!
 • Sørg for at dit pseudonym er et navn, du kan lide!
 • Lav et anagram for dit navn og bruge det. For eksempel kan Tim Jones være Jon Miset eller for en fransk twist, Jon Misét.
 • Må ikke vælge et navn, der er så aparte, at du er flov over at bære det.
 • Må ikke vælge et navn, som du ikke vil anerkende, når nogen ringer til dig med det. Når du er en forfatter, vil folk forsøge at få din opmærksomhed. Ingen brug i valget af pseudonymet Jane Doe, når dit rigtige navn er Elizabeth Smith.