Wkodk

Hvordan at skabe en unik magisk system til din bog

Nogensinde føler, at bøger som Harry Potter har taget alle de gode Magic set-ups i bøger? Trods de tusindvis af forskellige typer af magi i bøger, er det stadig muligt at lave en helt ny magi.

Steps

Hvordan at skabe en unik magisk system til din bog. Husk, at magien adskiller sig fra videnskab ved foranstaltningen af mystik i sine elementer.
Hvordan at skabe en unik magisk system til din bog. Husk, at magien adskiller sig fra videnskab ved foranstaltningen af mystik i sine elementer.
 1. 1
  Husk, at magien adskiller sig fra videnskab ved foranstaltningen af mystik i sine elementer. Selv hvis nogen tegn er klar over det, bør der være en underliggende logiske forklaring regulerer, hvordan magi opfører, og ligesom en urealiseret videnskab sit sande potentiale bør langt overskride dens anvendelse i-historie. Magic menes at være mystisk!
 2. 2
  Beslut, der bruger magi i bogens verden. Kan nogen gøre det? Er det begrænset til hellige mennesker eller okkultister eller kan det have intellektuelle krav? Overvej dette omhyggeligt, da magi brug vil sandsynligvis have været et enormt indflydelsesrig kraft i udformningen af ​​den kultur og historie i din verden. Mulighederne omfatter:
  • Alle-Hvis alle er i stand til at bruge magi, bør det være en almindelig del af den daglige tilværelse. Overvej, hvordan teknologi ville ændre sig i en verden, hvor magi kan bruges til at løse problemerne i stedet for teknologien. Ville almindelige ting som medicin, hygiejne, og maskiner eksisterer for magi kan løse de samme problemer?
  • Uddannede People-Hvis din magi kræver skolegang, overveje, hvordan de politiske og sociale strukturer ville udvikle sig, hvor de rige og magtfulde har en ekstra overnaturlige fordel.
  • Hellige People-Hvis din magi er trukket fra en guddommelig magt, overveje, hvor meget mere kraftfulde kirker ville være i en verden, hvor rigtige mirakler kan ses på en regelmæssig basis. Overvej, hvordan trosretninger ville vokse en udvikler sig omkring visse typer magi og vice versa. En tro, der bekender fredelige hensigter vil sandsynligvis tiltrække healere, men kunne stadig have en fanatiker eller voldelig side.
  • Okkultister-Selv funktionelt ligner religiøs magi, okkulte beføjelser er klassisk hemmelighedsfuld og mørke. Det hemmelighedskræmmeri kan føre til mange mennesker ikke tro på magi, eller omvendt kan føre magi at blive stigmatiseret. Hvis magi er udført i hemmelighed, er det nemt at antage dens udøvere har foul hensigter.
  • Chosen People-uden tvivl den mest klicheagtige valg er at have en magisk bruger født med mystiske kræfter. Særlige fødsel omstændigheder eller biologiske faktorer kan være en forklaring, eller en større kosmisk magt kunne vælge, hvem der kan bruge magi. Der er andre måder at forlade magiske kræfter i hænderne på en udvalgt gruppe af mennesker, så overvej en unik måde for nogen at få deres beføjelser.
 3. 3
  Figur hvad kilden til magi er i jeres verden. Overvej om magi er kun i stand til at manipulere eksisterende elementer, eller hvis det er i stand til at skabe nye ting fra bunden. Magic kunne have sit udspring i overjordisk indflydelse, mistede gammel teknologi, eller endda en mystisk kraft, at lidt ændrer fysikkens love. Kilden af ​​magi kan være et mysterium i din historie, men du bør træffe afgørelse om en kilde således at opretholde et sæt love for dens logik-historie.
 4. 4
  Beslutte, hvordan handlinger magi udføres. Betyder én kontaktperson spiritus, bruge skriftlige eller auditive handlinger, eller kunne det være en intern instinctual proces? Forestille mig nogen hjælp magi, og de tanker og uddannelse, der ville gå gennem deres hoved, som de udførte det. Er det fysisk belastende, eller måske kræver det nogle unikke omkostninger til at udføre?
 5. 5
  Skriv en personlig guide til din magiske systemet og bruge det, mens du skriver. Husk, at selvom du ikke behøver at udtrykkeligt at anføre det i din historie, skal din magi følge reglerne for logik som din verden vil være langt mere sammenhængende og troværdig, hvis designet logisk. Husk, at indføre magi efterlade dig modtagelig for plot huller, så blive være meget omhyggelig med ikke at indføre nogen magiske elementer, der ville 'break' historierne interne logik.
  • Gør din forskning. Ser man i gamle magiske overbevisninger kan give dig unikke ideer som kan indflydelsen fra andre forfattere, men vær omhyggelig med ikke at kopiere, hvad en anden har designet. Dit magiske Systemet bør unikt designet til at passe til din verden, og krybskytteri en andens system vil kun efterlade dig med en kedelig og uoriginal idé.
  • Et system af magi uden begrænsninger er ikke særlig overbevisende. Der skal stadig være en levende verden med interessante karakterer køre din historie, ikke er afhængig af magi for alt. Husk, at mens du måske tror din magiske system er genial og interessant din læser vil være langt mere interesseret i historien og karakter udvikling, og din magiske skal have naturlige begrænsninger og konflikter på at fremme historien.
  • De love, der styrer din magiske bør afspejle strukturen i din historie. En komiske historie behøver ikke at fokusere så meget på en videnskabelig tilgang, det kunne have vilje tvetydige regler eller overdrevent indviklede regler, som fører til utilsigtede konsekvenser. På den anden side en mere alvorlig dramatisk historie skal have regler, der er ligeledes alvorligt.
  • Ligesom enhver anden form for design, har de bedste magiske systemer meget lidt kompleksitet, men en stor del af dybde. Overvej at have din magiske er baseret omkring et enkelt element, som sindet eller temperatur eller lys / skygge eller liv / død og udtænke en måde at bestræber magi-brugere vil udvide denne simpelt system til at passe deres behov.
 6. 6
  Skriv din bog og husk at følge dine egne retningslinjer! Hvis først dit system ikke fungerer efter hensigten velkommen til at ændre det, bare være sikker på du holder en sammenhængende vision, og vigtigst en unik og interessant syn.

Tips

 • Forvent ikke at piske et komplekst system af magi i sekunder. Dette vil tage et stykke tid, hvis du har planer om at offentliggøre dit færdige arbejde.
 • Brug abstrakt tænkning. Prøv at komme op med noget nyt. Tænk på tilfældige ting omkring dig, materielle eller ej, og hvordan de kunne skabe magt eller blive involveret i det. Men du behøver ikke gøre det vilde til det punkt af fuldstændig forvirring.
 • Prøv at trække din magi fra nogle små historiske eller religiøse luns af oplysninger, såsom taoisme. Det hjælper trække læseren ind i verden, fordi deres verden kan forholde.

Advarsler

 • Vær forsigtig, når låne ideer fra andre. Du vil have det til at være original, men du vil sandsynligvis få ideer fra andre steder. Vær kreativ, men ikke gør det kliché.
 • Vær omhyggelig med ikke at grave dig ind i en magisk plot hul (ligesom den tid drejere i Harry Potter.) Et godt designet magic system bør ikke brug for nogen mængde retcon.
 • Vær sikker på at tjekke din magiske system, og sørg for ingen andre forfattere har sidst brugt det. Retlige spørgsmål er dårlige.

Ting du behøver

 • En kilde til information
 • Fantasi og en masse tid