Wkodk

Hvordan man skriver et CV til gratis bruger Microsoft Word genoptage skabelon

Dit CV er en af ​​de vigtigste dokumenter, du nogensinde vil bruge. Det er din første, og nogle gange eneste chance for at gøre et godt første indtryk på en potentiel arbejdsgiver. Hvis du har lidt tid, Microsoft Word, og en internetforbindelse, kan du være godt på vej til en succesfuld karriere!

Steps

Hvordan man skriver et CV til gratis bruger Microsoft Word genoptage skabelon. Åbn din internet explorer browser.
Hvordan man skriver et CV til gratis bruger Microsoft Word genoptage skabelon. Åbn din internet explorer browser.
 1. 1
  Åbn din internet explorer browser.
 2. 2
  Klik her for at navigere til Microsoft Office genoptage skabeloner side, som byder på mere end 250 skabeloner.
 3. 3
  Vælg genoptage skabelon tættest forbundet med din karriere. Der er mange sider af skabeloner, så tag din tid og finde den rigtige. Du kan også søge efter specifikke genoptage typer i søgefeltet øverst på siden. For eksempel skal du vælge "Entry-Level Genoptag", hvis du lige er startet, eller "Easy Fill-In-The-Blank Genoptag for Professionals", hvis du er lidt længere henne på din karriere.
 4. 4
  Klik på miniaturen af skabelonen. Du vil se en side med en større version af din valgte cv skabelon.
 5. 5
  Klik på den grønne download-knappen til højre.
 6. 6
  Launch Microsoft Word. Åbn den downloadede skabelon fil og udfylde alle sektioner med dit arbejde historie, uddannelse og erfaring.

Tips

 • Brug korte, beskrivende punktform. Nogle ledere har så mange genoptages at gå gennemgang, at de simpelthen vil smide nogen, er længere end én side.
 • Hold dit cv kort og til det punkt - en side er bedst, og helt ikke mere end to sider.
 • Tænk på nogle store adjektiver til at beskrive dine gode kvaliteter, at arbejdsgiverne ville blive tiltrukket, ord som "team player", "udadvendt", "dedikeret", og alle andre beskrivende ord, der gælder for dig.
 • Vær ærlig! Vildledende din potentielle arbejdsgiver om dine evner kan få dig jobbet, men det kan også få dig fyret uventet.
 • Hvis du finder dig selv at bruge de samme ord gentagne gange, eller bare har brug for en kreativ spark i bukserne, brug en synonymordbog. Thesaurus.com er en stor ressource.
 • Hvis du spekulerer på, hvordan at udfylde et CV, når du ikke har nogen erfaring, bare husk: alt tæller! Hvis du er studerende, en liste over de fritidsaktiviteter (sport, klubber, skole regeringen), at du er involveret i, er din rolle i aktiviteten, og hvad dine bidrag var. Andre erfaringer kan omfatte frivilligt arbejde, børnepasning eller havearbejde. Tænk på, hvad du bruger din tid gør, og hvad der gør dig god til det. Hvis det afspejler godt på din karakter og arbejdsmoral, så er det alle gode at bruge. Du kan selv ønsker at interviewe nogle voksne i dit liv, som du ser op til og spørge dem, hvad de mener dine bedste kvaliteter er.
 • Hvis du ikke har Microsoft Word eller en PC, skal du blot indtaste "genoptage skabelon" i Google, og se billeder. Find en skabelon, der virker for dig, og fortsætte som beskrevet ovenfor.

Ting du behøver

 • Computer
 • Microsoft Word
 • Internetadgang