Wkodk

Sådan får du en klasse 3 våbentilladelse

Du er forpligtet til at have en klasse 3 våbentilladelse fra Bureau of Alcohol, Tobacco, skydevåben og eksplosivstoffer (ATF), hvis du planlægger at eje begrænsede skydevåben såsom fuldautomatiske geværer eller tilbehør såsom suppressors. For at få denne type licens, bliver du nødt til at betale ekstra skat og følge specifikke retningslinjer, når du overfører skydevåben i tillæg til en traditionel Federal våbentilladelse (FFL). Betegnelser og udgifter i denne supplerende licens kommer på en høj pris, så mange pistol forhandlere vælger ikke at investere i det. Det kan være gavnligt for din virksomhed, selvom, og processen er ligetil.

Steps

Sådan får du en klasse 3 våbentilladelse. Kvalificer dig til berettigelse til en føderal våbentilladelse (FFL) ved at.
Sådan får du en klasse 3 våbentilladelse. Kvalificer dig til berettigelse til en føderal våbentilladelse (FFL) ved at.

Forstå hvem der er berettiget

 1. 1
  Kvalificer dig til berettigelse til en føderal våbentilladelse (FFL) ved at:
  • Er mindst 21 år.
  • Ikke er forbudt at transportere, modtage eller besidde skydevåben eller ammunition.
  • Ikke at have forsætligt overtrådt Gun Control Act fra 1968 eller nogen af ​​dens regler.
  • Ikke have fortiet eller gøre falske udsagn om din ansøgning.
  • Under lokaler til at drive virksomhed, eller at indsamle fra. Bygningen skal være udlagt korrekt og i overensstemmelse med statslige og lokale love.
 2. 2
  Husk at give det lokale politi med en udfyldt kopi af din ansøgning og til at installere sikker pistol opbevaring eller sikkerhedsanordninger på dit anlæg.

Ansøg om din licens

 • Tilsæt klasse 3 skydevåben skelnen som et supplement til din FFL. For at ansøge om et klasse 3 Federal våbentilladelse:
 1. 1
  Gå online for at http:/ / www.atf.gov/forms/dcof/.
 2. 2
  Rul ned til "f 5310.12 (F7) - ansøgning om licens Under 18 USC Chapter 44, skydevåben" fane på højre side, i det blå sidebar området.
 3. 3
  Vælg denne form og tryk på "add"-knappen øverst til højre i den gule sektion.
 4. 4
  Udfyld dine kundeoplysninger på venstre del af skærmen, og tryk på send-knappen. Fortsæt gennem kassen for at afslutte bestilling din pakke.
 5. 5
  Udfyld den vedlagte papirarbejde ved modtagelsen af din pakke.
 6. 6
  Medtag en pas-style fotografi samt dit fingeraftryk rekord. Din lokale politi afdeling kan hjælpe dig med fingeren udskrivning, hvis det er nødvendigt.
 7. 7
  Anskaf en certificeret check til at sende sammen med ansøgningen.
 8. 8
  Brug certificerede mail til at sende din ATF form dine fotos, check og fingeraftryk optegnelser tilbage til bureauet for alkohol, tobak, våben og sprængstoffer.

Tips

 • Ofte stillede spørgsmål om skydevåben og sprængstoffer licenser kan findes på ATF site: http://www.atf.gov/firearms/fflc/ffl/ffl_faqs.htm. Hvis du ikke kan finde det svar, du har brug for, kan du e-maile dem på: nlc@atf.gov.
 • Du kan ringe til Bureau of Alcohol, Tobacco, skydevåben og sprængstoffer distributionscenter i (703) 455-7801 for at have en pakke sendt til dig via amerikanske mail i stedet for at gå gennem online-formularen.

Advarsler

 • Må ikke købe, opbevare eller sælge skydevåben eller ammunition, indtil du officielt har din godkendelse til at gøre det. Selv hvis du bliver godkendt, hvis ATF finder ud af at tidligt handles med våben, kan de tilbagekalde din licens og fine dig.