Wkodk

Hvordan at finde ud af, hvad slags virksomhed at starte

Der er mange vigtige ting, du skal overveje, før du begår tid og penge til at starte en virksomhed. Hvis der er nogen allervigtigste ting at vide, er det dette:

Uanset den vare eller tjenesteydelse, du ønsker at sælge, skal du være i stand til at vise, at der er nok købere tilgængelige for dig, for at gøre dig et overskud for hver dag, måned og år, du har til hensigt at være i erhvervslivet. Forestil dig, at din forretningsidé var en andens, og at du forsøgte at beslutte, om du skal investere dine egne penge i deres virksomhed. Hvis de ikke kunne vise dig denne grundlæggende stykke markedskendskab, ville du investere i dem? Hvis svaret er "nej", så skal du ikke gå videre med tanken, uanset hvor meget du nyder det.

Den næstvigtigste aspekt af at starte en virksomhed, er, at det skal være noget, du nyder. Hvis den primære motiv er penge, men du ikke nyder det - det er en dårlig pasform, og det er en sikker formel for fiasko. Men hvis det er noget, du nyder, vil du ikke løbe tør for begejstring. Dine kreative safter flyder, gør din virksomhed en tand bedre end de andre, og øge dine chancer for succes.

Steps

Hvordan at finde ud af, hvad slags virksomhed at starte. Liste dine interesser.
Hvordan at finde ud af, hvad slags virksomhed at starte. Liste dine interesser.
 1. 1
  Liste dine interesser. Dette vil hjælpe dig med at fokusere på virksomheder, der vil give den største sandsynlighed for succes og fjerne eventuelle fejl.
 2. 2
  Plan for tilstrækkelig tilgængelig kapital til at holde sig oven vande, indtil du laver en fortjeneste! Det er ikke bare egoistisk, kan egeninteresse. Profit bringe 'håb, tro og kærlighed' for at anspore dig og dine medarbejdere.
 3. 3
  Liste dine færdigheder. Ingen kan være alle ting. Hvis nogen aspekt af erhvervslivet ikke passer inden for dine evner rækkevidde disse er de områder, hvor du bliver nødt til at få hjælp.
 4. 4
  Vurdere din personlighed. Er du et folk person, eller har du nyder at arbejde alene? Elsker du at tjene andre, eller har du finde folk en smerte? Hvilke aldersgrupper nyder du betjener? En ingrediens, der er sikker på at føre til fiasko er en reclusive eller slibende personlighed. Tænk på de mennesker, som du har mødt i erhvervslivet. Hvem var dem, som du ønskede at give gentage virksomhed til?
 5. 5
  Bestem hvor meget risiko du kan tolerere. Gå ind i erhvervslivet kan være skræmmende, især de første par år. Nogle virksomheder er mere skræmmende end andre. Hvis du ligger vågen nætter spekulerer på, hvordan store lån kommer til at blive betalt, eller hvis du kommer til at blive sagsøgt, måske en forretning med mindre upfront kapital eller sandsynlighed for retssag er mere for dig.
 6. 6
  Bestemme, hvor meget tid din virksomhed vil kræve, og spørg dig selv, hvis du er villig til at forpligte tiden. Mange virksomheder kræver en enorm tid investering. Kan du og din familie tolerere en tolv eller fjorten timer dag tidsplan?
 7. 7
  Tag nogle klasser. Et fremragende sted at starte er SCORE (Service Corps of Retired Executives), en organisation, der hjælper uddanne personer overvejer at starte en lille virksomhed. Efter at have taget nogle point klasser nogle mennesker er overbeviste om, at starte en lille virksomhed er for dem, mens andre er overbevist om det er det ikke.
 8. 8
  Har en plan. Som det gamle ordsprog siger, hvis du sigter på noget, vil du rammer den.
 9. 9
  Sæt den op lovligt. Hyre en advokat med erfaring i etablering af virksomheder. Han vil guide dig gennem papir arbejde og sørg for tingene bliver gjort ordentligt. En god advokat vil ikke bare gøre papirarbejdet og bestemme business type (Inc, LLC, etc.), men vil også rådgive dig om almindelige fejl for at undgå, at kan få dig i problemer.

Tips

 • Find ud af om tilskud, der kan være til rådighed for at hjælpe din virksomhed i gang. Princes Trust er et godt udgangspunkt, hvis du er i alderen mellem 14-30, og kan tilbyde masser af nyttige råd, samt give tilskud.

Advarsler

 • Husk på, at langt de fleste nye virksomheder mislykkes. Altid opretholde en "plan B" just in case.