Wkodk

Hvordan skriver man et appendiks

Ligesom tillægget i en menneskelig krop, er et tillæg i en bog information ikke strengt nødvendigt at hoveddelen af ​​skriveprocessen. Det er en tilføjelse eller tillæg. Det kan indeholde en reference sektion for læseren, ekstra spørgsmål, der tangentialt forbundet, eller et sammendrag af de rå data eller oplysninger om metoden bag værket.

Steps

Hvordan skriver man et appendiks. Gennemgå bilag i andre værker.
Hvordan skriver man et appendiks. Gennemgå bilag i andre værker.
 1. 1
  Gennemgå bilag i andre værker. Sammenlign bilag om emner lignende eller relaterede til din skriftligt eller se på bilag vedrørende andre emner helt. Læg mærke til, hvilke former for oplysninger, de indeholder, og hvordan det relaterer (eller ikke helt vedrører) til hovedværket. Er visse indhold sædvanlige?
 2. 2
  Gennemgå din opgave. Hvis dette skrift er påkrævet for nogle grund, minde dig selv, hvad årsagen er. Spørg hvem tildelt skrive om vejledning.
 3. 3
  Reflektere over dine egne formål for at skrive dette tillæg. Hvad vil du sige, at du ikke allerede har sagt?
 4. 4
  Overvej dit publikum. Hvem vil læse tillægget? Vil det føje til deres erfaring og forståelse af det vigtigste arbejde? Vil det tjene som en nyttig reference, mens du læser eller bruger din skrivning?
 5. 5
  Få nogen elses udtalelse. Beskriv dit arbejde og den appendix du har i tankerne, og spørge, om det giver mening.
 6. 6
  Indsamle de oplysninger, du ønsker at placere i appendiks.
 7. 7
  Vurdere relevansen af de oplysninger. Hvis det er centralt i arbejdet, overveje at integrere det som en sektion eller kapitel. Hvis det er for uafhængige, overveje at udelade den helt. Men hvis det er løst forbundet, eller vil gøre god reference materiale eller yderligere læsning for den interesserede læser, medtage det som et appendiks eller bilag.
 8. 8
  Organisere de oplysninger, som du ville enhver anden information. Brug tabeller, diagrammer eller grafer for numeriske data. Brug sektioner, overskrifter og afsnit til skriftlig information.
 9. 9
  Hvis oplysningerne strækker sig over flere forskellige emner, overveje at opdele det i flere bilag. Det vil splitte de forskellige fag og gøre tingene nemmere at finde.
 10. 10
  Skriv appendix. Det afhænger af de oplysninger, du har brug for i den. Hvis tillægget er for data, skriver en overskrift og indsætte dine data tabeller. Hvis det er et afsnit, skal du skrive stykke meget som du ville enhver anden stykke.
  • Overskriften bør læse TILLÆG efterfulgt af antallet af tillægget. Det bør være centreret og fed øverst på siden.
  • Hver ny appendix bør være på en separat side med en ny overskrift.
 11. 11
  Kontroller og læse korrektur tillægget før du tænder den i eller udgive den.

Tips

 • Bring kroppen af ​​dit arbejde til en fast og klar konklusion, selvom du inkludere et bilag. Må ikke antage, at en læser vil læse tillægget, og heller ikke tvinge en detaljeret læsning. Hvis du opdager, at du siger mere om din vigtigste emne, sætte det i et kapitel, epilog, efterord, resumé eller konklusion sektion, i stedet for.
 • Et bilag er en ekstra, men det behøver ikke være en eftertanke. Selv om du skal fokusere de fleste af dine kræfter på hoveddelen af ​​arbejdet, behøver du ikke at forlade tillægget indtil sidste eller gøre en forhastet eller sjusket stykke arbejde med det.