Wkodk

Sådan bliver en dygtig ung forfatter

Ønsker du at få din bog udgivet i en ung alder? Ligesom, en virkelig ung alder? Er du en spirende forfatter, selvom du stadig i midten skole? Må ikke sved, der er en masse unge forfattere! Hvis du ønsker at skrive en bog nu, selvom du tror, ​​du kunne være "for ung" til at gøre det, så vi har fået den artikel for dig.

Steps

Sådan bliver en dygtig ung forfatter. Sørg for at du forstår de "grundlæggende" i dit plot.
Sådan bliver en dygtig ung forfatter. Sørg for at du forstår de "grundlæggende" i dit plot.
 1. 1
  hvorfor hvorfor. Skriver du for sjov? Måske er du i det for den omtale og berømmelse. Eller måske du bare ønsker at tjene en ekstra skilling eller to ved at udgive din bog. Selv hvis dine intentioner er ikke oprindeligt at skrive for sjov, gør det dit mål at have det sjovt, mens du skriver. Hvis du ikke har det sjovt, hvad gør du tror dine læsere vil?
 2. 2
  Sørg for at du forstår de "grundlæggende" i dit plot. Selv hvis du ikke har hele plot linje regnet ud, skal du være i stand til at beslutte, hvilken slags genre du skriver for, og hvem personerne er. Du bør også have mindst den store idé om det problem, at din hovedperson vil støde på. Sørg for at skrive oplysningerne ned - det er meget nemt at miste din vej, mens du skriver.
 3. 3
  Skriv den grundlæggende begivenhed linje for din bog. Du behøver ikke at medtage hver eneste lille detalje, men det er en god idé at have en idé om, hvad der vil være at gå på i hvert kapitel. Prøv at dividere dit arrangement linje i sektioner, vil dette hjælpe dig med at beslutte, hvor at sætte kapitel pauser og lignende Senere i din skriftligt.
 4. 4
  Skriv en kladde. Dette kan være håndskrevet eller maskinskrevet, afhængigt af dine præferencer. Må ikke stoppe med at skrive, uanset hvad du gør. Nogle gange er den sværeste del af processen ikke give op på en historie. Husk, det er ikke kommer til at tage en dag eller endda en uge. Skrive din hele historien ned kan tage månedsvis. Når du skriver noget, ikke genlæse den, indtil næste trin. For nu, får bare alt nedskrevet.
 5. 5
  Nu kan du læse din første udkast over. Selvom du kan beslutte at fastsætte enhver stavefejl eller grammatiske fejl, formålet med dette trin er at afgøre, om det giver mening. Også, så tjek for overused ord. Hvis du opdager, at du har brugt det samme ord eller en sætning, gør et notat til dig selv, og gå over til en synonymordbog for at finde mere "interessante" ord, der vil appellere til dine læsere.
 6. 6
  Find nogen, at du ved, hvem du er positive, vil give dig deres fulde mening om, hvad de tror på din skriftligt. Denne person vil være en "beta-læser" slags. Spørg dem til at tage noter på, hvad de kunne lide eller ikke kunne lide, og hvordan de ville ændre det. De kan også rette eventuelle fejl, du mistede, selv om dette ikke skulle være påkrævet. Læs hver og en af ​​deres notater, når du er færdig, og tage deres ideer til sig. Selvom du måske elsker en vis del, chancerne er, at din læser vil ikke.
 7. 7
  Type (eller re-type) din kladde på et tekstbehandlingsprogram, herunder eventuelle lavet revisioner, selvfølgelig. Husk, at dette ikke vil være din endelige udkast, som din redaktør kan beslutte at ændre noget andet.
 8. 8
  Skriv et eksemplar at sende til din editor. Sørg for at bruge store margener, så de kan tage noter. Sørg også for, at du inkluderer sidetal og dit efternavn i bunden af ​​hver side, bare i tilfælde af en side bliver adskilt fra resten.
 9. 9
  Hvis du ikke allerede har en redaktør i tankerne, gøre nogle forskning på redaktionen, der ville læse det arbejde af en ung voksen. Gøre en slags forbindelse med dem, og sende dit manuskript, hvis de viser interesse.
 10. 10
  Re-skrive dit endelige udkast med eventuelle rettelser, som din editor.
 11. 11
  Find en udgiver villig til at læse en yngre forfatterens arbejde. En hurtig Google-søgning kan hjælpe dig med at finde forlag, der har i fortiden, offentliggjort arbejde barnets forfattere.
 12. 12
  Send i den endelige kopi til udgiveren af dit valg. Vær sikker på at se, om de vil offentliggøre arbejde af børn.

Tips

 • Skriv fordi du kan lide at skrive.
 • Selv hvis du får skruet ned aldrig stoppe med at skrive! Hvis du virkelig elsker det så penge og berømmelse er ligegyldigt. Giv aldrig op!
 • Må ikke overforbrug nogen bestemt ord, fordi det virker som du mangler kreativitet.
 • Du behøver ikke at bruge ord som skreg, hviskede brummede, lo eller bedt om at vise nogen taler. Bare viser tegnet gør en handling alarmer læsere, at de var dem taler.
 • Vær kreativ. Hav det sjovt med det.
 • Dobbelt plads den kopi, du sender til en editor, så de kan tage noter uden at skulle markere det op helt så meget, skaber forvirring.
 • Hvis du arbejder på din kladde, og indse, at det ikke er glæden ved at skrive, at skubber dig på, er det tanken om de penge, du vil gøre, når det hele er overstået, satte din blyant med det samme. Må ikke skrive medmindre du elsker skrivning eller din skriftligt vil ikke være værd at læse.
 • Prøv at fortælle dine venner historier og se, når de får bored.This kan hjælpe dig med pace dine historier, så de ikke kedeligt at en læser
 • Tænk på alle adjektiv eller adverbium som et krydderi. De vil gøre eller bryde din bog, hvis du bruger for mange eller for lidt.
 • Tag ikke kritik for hårdt. Hvis din editor vil have dig til at ændre noget, bør du ændre det, fordi de kender bedst. Det er langt bedre at blive kritiseret af en redaktør, end at blive afvist gang på gang.
 • Det thesaurus er din nye bedste ven. Brug det ikke hvert ord, men hvis du ønsker at have et par fancy-klingende ord i hver sætning, det er her du slå. For eksempel, drej "Mary sagde, at Johannes var en klodset fjols." ind, "Maria mumlede, at Johannes var en uduelig fjols," Microsoft Word har en indbygget i. Bare højreklik på ordet, og vælg 'synonymer ".
 • Tænk på din beta som din pre-editor.
 • Hvis du virkelig ønsker at offentliggøre, kan du bruge en selvstændige udgivelse selskab til at gøre det nemmere, så du har en mindre chance for at blive afvist. Husk, at det måske ikke få så meget omtale.

Advarsler

 • Må ikke få dine forhåbninger for højt op, redaktører og udgivere læse tusindvis af bøger fra forfattere, der ønsker at ramme det store, og en masse bøger bliver afvist.
 • Hvis du gør dette for berømmelse eller rigdom, du måske overveje en anden karriere. Forfattere kun blevet berømt, hvis deres bøger er et hit, som ikke sker for de fleste forfattere.

Ting du behøver

 • Skrivefærdigheder
 • En redaktør
 • En computer eller skrivemaskine
 • En printer, hvis du bruger computeren
 • Papir, hvis du har brug for at skrive