Wkodk

Hvordan skal man behandle med en politi polygraph test

Mange politiet giver et polygraph test som en del af deres ansættelse proces-afvisning af at tage det vil næsten helt sikkert bar dig i at få jobbet. Hvis du har noget at skjule, er du nødt til at vide hvad de kan forvente, hvis du ønsker at videregive det. Det gælder også andre tilfælde, hvor du skal tage en polygraph liggende, når du tager en polygraph test af andre grunde, dog kan ende med at du får dømt for mened eller værre, så hold sandheden tæt på hjerte.

Steps

Hvordan skal man behandle med en politi polygraph test. Tag en baggrund interviews.
Hvordan skal man behandle med en politi polygraph test. Tag en baggrund interviews.
 1. 1
  Tag en baggrund interviews. Polygraph eksaminatorer vil se på din baggrund pakke, før de giver dig eksamen. Som regel er det bedst at være ærlig her. Hvis du forsøger at skjule noget, selvom, og du tror, ​​du måske nødt til at lyve om det senere, når du er hooked op til polygraph, bør du ligge her.
 2. 2
  Vær konsekvent. Hele formålet med polygraph eksamen er at se, om de kan gøre dig ændre din historie. Vide, hvad du har skrevet i din baggrund pakke, og være mentalt klar over, hvad du vil sige i enhver samtale. Hvis en eksaminator skubber dig til at ændre noget, skal du ikke gøre det.
 3. 3
  Tal med eksaminator om polygraph. Efter al sandsynlighed vil han / hun fortælle dig, at polygraph er meget pålidelig, og du har brug bestå test for at blive ansat. I virkeligheden gør polygraph ikke mere end at give eksaminator nogle oplysninger om, hvad din krop gør, dvs det overvåger din vejrtrækning, puls og sved output. I sandhed, er det kun så nøjagtig, men ikke engang præcis nok til at kunne accepteres som bevis i retten. Derfor, hvis eksaminator fortæller dig at han er sikker på, at du lyver om noget, det er ikke nødvendigvis sandt. I virkeligheden er han forsøger at se, om du er konsekvent.
 4. 4
  Så længe du har været sandfærdig og konsekvent, bør du have noget problem. Alligevel dog kan du ikke "pass" polygraph. Hvis du var sandfærdig og konsekvent, men den afdeling, du søger med sender dig et afslag på grund af jeres polygraph resultater, bør du klage afgørelsen og nævne et par ting:
  • Hvis afdelingen har polygraphed dig, men har ikke gjort en baggrund undersøgelse, nævne, at polygraph kun et værktøj til at bestemme, hvis du har løjet, og at det kan være mere hensigtsmæssigt at foretage en undersøgelse.
  • Du er villig til at deltage i yderligere afprøvning, og er villige til at generobre polygraph om nødvendigt.
 5. 5
  Hvis du består polygraph, eller selv hvis du ikke gør det, tillykke for at komme igennem det! Den polygraph test, ikke bare polygraph selv, er en meget stressende og sind-belastende proces, så du skal ikke blive overrasket, hvis der ikke er et par kinks i din testprocessen. Må ikke bekymre dig, bare holde din cool.

Tips

 • Må ikke bekymre dig om "passerer" testen; din eneste bekymring er ikke at ændre din historie.
 • Se episode af Penn & Teller: Bullshit om løgn detektorer, der fokuserer på polygrafiske, for oplysninger om, hvordan at passere og narre testen.
 • Eksaminator kan spørge, om der er noget andet at tilføje til din baggrund pakke, du har husket siden din samtale. De vil forstå, at du ikke altid kan huske alt, og du kan tilføje noget andet, hvis det er nødvendigt.