Wkodk

Hvordan man starter en dagbog

Alle har deres små hemmeligheder, de ønsker ingen at vide, men kan ikke holde munden lukket. Skrivning at hemmelige i din dagbog vil aflaste trang.

Steps

Hvordan man starter en dagbog. Gå til en lokal papirvareforretning eller et sted, der sælger skolematerialer.
Hvordan man starter en dagbog. Gå til en lokal papirvareforretning eller et sted, der sælger skolematerialer.
 1. 1
  Gå til en lokal papirvareforretning eller et sted, der sælger skolematerialer.
 2. 2
  Find en notesbog, som du mener ville være den rigtige størrelse til at skrive i for lang tid. Sørg for, at det har nok sider, og det er en flot farve, der afspejler din personlighed.
 3. 3
  Dekorere det! Grib din kuglepenne, blyanter og dekorere forsiden af ​​din bog, så lad din personlighed show!
 4. 4
  På den allerførste side, skrive lidt om dig selv: din alder, din skole, måske nogle af dine hobbyer, kæledyr eller bedste venner.
 5. 5
  Doodle og stok billetter, fotos og endda søde indpakning. På den måde når man ser tilbage på det i så mange år det vil bringe tilbage flere minder.
 6. 6
  Hver dag skriver dato, tidspunkt, hvor du er, hvem du er sammen med, osv.
 7. 7
  Hver dag, når du er færdig, finde et godt skjulested. Må ikke vælge et sted forudsigelig som din sok skuffe eller under din hovedpude som snooping forældre eller søskende vil vide at kigge der, et hult bog eller en støv jakke er et godt sted at skjule det.
 8. 8
  Hvis du ikke har lyst til at skrive en dag, der ikke gør. Tvinge dig selv til at holde en dagbog er aldrig sjovt. Skriv i det kun, når du har lyst til det. Derefter vil det blive naturligt og du vil ikke nødt til konstant at minde dig selv til.

Sample poster


Tips

 • Dagbøger er altid god for at spilde hemmeligheder og udlejning af følelser og gøre ting synes klarere. Også de er sjove at se tilbage på i et par år tid til at se, hvordan du tænker anderledes nu! Det hjælper til at forstå folk bedre i et par år, fordi du har skrevet om dem.
 • Skriv i det som du taler med din bedste ven eller til dig selv, på den måde, når du skriver det vil lyde som om du taler med nogen.
 • Husk, du holde det for dig selv, så ingen andre skal lægge deres øjne på det!
 • Prøv at få en dagbog, der er sikker, med en lås og nøgle, kode, eller noget af den slags.

Advarsler

 • Skrivning "My Diary" eller "Top Secret" kun tiltrækker opmærksomhed. Må ikke gøre det, hvis du ikke vil have det til at blive læst.
 • Hvis uønskede gæster ankommer, skal du sørge har skjult dagbogen på et hemmeligt sted, og ikke lade nogen uden opsyn i dit soveværelse.
 • Du må ikke tage den med i skole! Chancerne for at det falder ud af tasken og en anden optagning er høje!
 • Du behøver ikke at have en dagbog. Nogle mennesker har en på grund af deres komplekse følelser og ideer. Hvis du har en anden måde at udtrykke disse følelser, ikke føler sig presset til at holde en dagbog.

Ting du behøver

 • En dejlig notebook
 • En pen
 • Et godt skjulested