Wkodk

Hvordan man skriver en tegneserie

Hvordan man skriver en tegneserie at en anden vil tegne.

Steps

Hvordan man skriver en tegneserie. Kom op med en idé, som du mener vil være sjovt og spændende at udforske for mindst 22 sider.
Hvordan man skriver en tegneserie. Kom op med en idé, som du mener vil være sjovt og spændende at udforske for mindst 22 sider.
 1. 1
  Kom op med en idé, som du mener vil være sjovt og spændende at udforske for mindst 22 sider. Din historie kan være kortere eller længere tid, men en god længde for de fleste historier er 22 sider.
 2. 2
  Oprette flere tidslinjer: en for, hvad der skal vises for læseren i historien, hvilke foranstaltninger der forekommer, hvor karakter udvikling vil gå, vil osv. Andre tidslinjer skal gøres for hvert tegn, så du ved, hvad deres liv har været hidtil, hvor det går osv.
 3. 3
  Opdel en tom side i paneler til din historie. Husk pacing, så hvis din hovedperson netop har opdaget knogler fra et monster i hendes baghave, læseren får at have en dejlig stort billede at se på og tage deres tid visning.
 4. 4
  Brug dine tidslinjer som en guide, udfylde de paneler med enten beskrivelser eller skitser af, hvad der bør ses, og hvad dialogen bør høres. Husk, at dialogen er faktisk ses i en tegneserie, så prøv ikke at jamme alt for mange ord i et enkelt panel.
 5. 5
  Mange fagfolk vil bruge to sider, en for manuskriptet og en for billederne. For eksempel kan scriptet go: "[. 1] Spiderman svinger ned på gaden og pletter 2 politibiler jagter en gul sportsvogn cap1:. Hmm, det er mærkeligt stille i dag... cap2: Uh Oh.. gætter jeg talte med snart! " Så på den anden side ville være billedet af Spiderman svinge ned ad gaden og to tomme billedtekst rum mærket et og to.
 6. 6
  Skriv indtil din historie fortælles! Du kan derefter tage denne grundlæggende skitse / skitsere din kunstner, eller skriv en mere professionel script, så kunstneren at have nogle kreative input til arbejdet.

Prøve tegneserier


Advarsler

 • Glem ikke, SIDE 1 vil stå indersiden af ​​omslaget, så ikke har en 2-siders splash indtil side 2. Ligeledes vil side 22 står over for indersiden af ​​bagsiden. Prøv at gøre din 2-side stænk starte på et lige sidetal.