Wkodk

Sådan aktiveres en fyr på via sms

Har et crush på en fyr, men du er ikke helt sikker på hvordan man kan tage det næste skridt? Eller måske er du i en lang-distance forhold med din kæreste? Uanset din situation, kan du bruge tekster at få ham at tænke på dig. Her er hvordan du gør det.

Steps

Sådan aktiveres en fyr på via sms. Start ud med en afslappet hilsen.
Sådan aktiveres en fyr på via sms. Start ud med en afslappet hilsen.
 1. 1
  Start ud med en afslappet hilsen. Du kan åbne med noget simpelt som "hey" eller "hej". Alternativt intensivere det med en subtil kompliment og sige noget lignende "hey handsome!"
 2. 2
  Vent på et svar. Hvis han er interesseret, vil han reagere, og du kan fortsætte med at sætte dig selv derude. Hvis ikke, gå videre!
 3. 3
  Spørg, hvad han laver. Start samtalen med at spørge, hvad han gør giver dig en åbning til at tale om, hvad du laver i en anden. For nu, selvom, tekst noget lignende ", så... hvad er du op til i aften?" eller "hvordan går det?"
  • Hvis du føler dig fed, fisk til en kompliment. I stedet for at spørge, hvad han laver, siger noget lignende, "Jeg håber ikke jeg afbryder noget, men jeg savner dig! Håb, er ok.:)" Hvis han kan lide dig, vil han tage det som en mulighed for at lade dig vide han elsker det, når du tekst ham.
 4. 4
  Brug hvad du laver som en åbning. Når han spørger, hvad du er op til (eller er du bare klar til at fortælle ham), bruge det som en måde at starte flirte. For eksempel:
  • Hvis det er sent, og du får klar til at gå på vågeblus, så fortæl ham at du ligger i sengen, men det er sværere at falde i søvn uden at nogen at kæle.
  • Hvis det er koldt, så fortæl ham at du er i sengen frysning, eller en vis variation på det. Det er en perfekt åbning til at tale om ham "varmer dig op."
  • Hvis du ikke gør noget særligt, så fortæl ham at du distraheret tænker det virkelig hot fyr...
 5. 5
  Se om han får tippet. Hvis han gør, vil han sandsynligvis teksten tilbage at sige noget om, hvordan han ønsker at han kunne være der "hjælper dig med at falde i søvn / varme dig op", eller han vil listigt spørge dig, hvem du tænker på.
  • Hvis han ikke får det, så giv ikke op! Du bliver bare nødt til at være lidt mere indlysende. For eksempel, hvis du taler om ikke at blive koldt sige noget lignende, "Hvis du var her, ville jeg måske ikke have dette problem...;)". Det burde få ham tænke om at være sammen med dig.
 6. 6
  Tal om sensoriske detaljer. Hvis du har ham tænker / sms'e om at være sammen med dig, nu er det tid til at få ham fantaserer om at se dig. Prøv disse områder:
  • Tal om, hvad du ville gøre med ham. Dette kan være vage (ligesom at tale om spooning i almindelighed) eller specifikke (ligesom at tale om, hvordan du gerne vil langsomt kysse ham).
  • Tal om, hvad du er iført (uanset om det er, hvad du faktisk iført - Han er der ikke til at se forskel, højre). Igen, kan du være subtile ("Jeg ville ønske, du kunne se, hvad jeg har på lige nu...") eller mere specifik, ligesom at diskutere din yndlings ting at bære i seng.
  • Antydning af, hvad du kan gøre med ham i fremtiden. Droppe hints omkring at gøre de ting, du har talt om det næste gang du ser ham, er en surefire turn-on. (Bare sørg for det er, hvad du rent faktisk ønsker, før du lover noget.)
 7. 7
  Afslut samtale, mens han stadig er interesseret. Lad ikke sms'e få forslidt, før du forlader - bøjer ud, mens det er stadig sexet og interessant, og du vil være på hans sind for resten af ​​dagen / natten.

Tips

 • Sent om natten er et godt tidspunkt til tekst den fyr du kan lide. Han burde ikke blive distraheret, han vil have tid til tekst, og du vil være den første ting på hans sind om morgenen.
 • Hold det kort og sød. Træk ikke sms'e i timevis, og forsøge at holde opmærksomheden fokuseret på ham og dig selv. Når du føler samtalen begynder at strejfe, ender det og vente til næste gang.
 • Det kunne altid påvirke den måde, han ser på dig som person.
 • Bare være afslappet, men ikke irriterende. Må ikke sende ham tomme tekster, hvis han ikke svare, han nok bare at tænke på, hvad de skal svare.
 • Når en fyr tilfældigt siger farvel, når din sms'er, bare henkastet sige bye og når og hvis han begynder sms'e dig igen, aldrig spørge, hvor han var, og hvorfor han forlod. Fyre ikke lide det, når irritere dem endnu mere. Selv hvis du ikke gør noget, gør det lyde som du var.

Advarsler

 • Tænk grundigt, før du sender eksplicitte billeder af dig selv til nogen. Ikke alene kan det fortolkes som distribuerer børnepornografi i visse jurisdiktioner, hvis du er mindreårig, det sætter dig på en alvorlig følelsesmæssig risiko.

Ting du behøver

 • Mobiltelefon