Wkodk

Sådan tekstbesked nogen, du kan lide

Det er altid forvirrende, når du endelig får det søde fyr / pige 's nummer, og han / hun ender sms'e dig for første gang, eller du ender sms'e ham / hende for første gang. Så hvad siger du?

Steps

Sådan tekstbesked nogen, du kan lide. Hils personen respektfuldt.
Sådan tekstbesked nogen, du kan lide. Hils personen respektfuldt.

Sms'e nogen du kan lide

 1. 1
  Hils personen respektfuldt. Alle elsker sætningen "hvad der er op", men ærligt, er det nødt til at gå. Fordi dem af jer, der bruger det, hvad er det svar, du får altid? "Ikke meget, du?" eller "nm u?". Så tænke uden for boksen, og prøve noget mere i retning af "Hvad laver du?" "Whatcha gør?" Noget legende, der vil fange deres opmærksomhed. De kan besvare noget lignende "Hanging out", hvilket er helt okay, fordi du i det mindste vide, at de hænger ud og ikke dø i tomrummet med "ikke meget"-ness.
 2. 2
  Må ikke være desperat. Hvis du tekst hende, og hun ikke reagerer, være tålmodig. Må ikke tekst hende igen, eller spørge hende, om hun fik din tekst. Spil det cool ellers vil du se trængende.
 3. 3
  Forstå, at de fleste mennesker ikke vil lægge noget mere i en SMS-besked, end de har brug for, især hvis de ikke kender du kan lide dem, eller hvis de ikke har følelser for dig. Bare beskæftige sig med det for nu, fordi nogle gange de kan være interesseret i dig og er bare genert, eller de ikke har meget gode skrivefærdigheder på deres telefon.
 4. 4
  Afslut tekstning godt. Du er nødt til at undskylde enkelt-foret "lol" tekstbeskeder, der kan komme. Hvis samtalen kommer til at stå med en af ​​disse, bare stoppe det lige der. Hvis du besvarer bagefter med noget lignende, "So... Det papir, vi havde til at skrive i sidste uge var virkelig hårdt," du kan synes en smule desperat, så bare afslutte det lige der. Hvis du to er tættere, ligesom venner, kan du ønsker at sige farvel først, som "Jeg går lytte til musik. Ttyl?" Hvis ikke endnu, ender det bare. Seriøst, det er altid irriterende, når du desperat ønsker samtalen til ende, men desværre gør, fordi de ikke vil lade dig være alene.
 5. 5
  Prøv at være den første til at sige farvel. Det efterlader den anden person måske ønsker mere. Prøv at genkende, når de samtaler er langsommere, så du kan være den første til at afskære den. Hun / han vil elske dig for dette i sidste ende, fordi dårlige, dovne samtaler som regel ender i keder pauser og ingen egentlige interessante punkter.
 6. 6
  Må ikke genere den anden person. Medmindre det er en fantastisk dag, hvor du er begge dele og har en stor tid sms'e hinanden, aldrig starte en samtale mere end to gange om dagen.
  • Desuden aldrig nogensinde forsøge at holde taler, efter at de har stoppet samtalen. Dette anses for irriterende og ofte lide i de fleste kulturer.
 7. 7
  Hver gang i et stykke tid, er det i orden at spørge dem, hvis du bliver irriterende, ligesom hvis du har mistanke om de kan gøre arbejdet, eller skrive et essay, når du tekst dem. Kun bede dette, når de siger noget, der kan betyde, at de er optaget eller har brug for at koncentrere
  • For eksempel, hvis de siger, de arbejder på et essay for engelsk kan man sige "Bare lad mig vide, hvis jeg distraherer dig, jeg ønsker ikke at genere dig." Dette kan de svare på høfligt. Hvis dette de svare, at de tekster du tilbage senere, skal du ikke forvente dem til. Hvis det efter en time eller to, at de ikke, ikke flipper ud. Bare lad dem tekst, du når de vil.
 8. 8
  Må ikke bruge internet slang for meget. Brug konstant chatspeak sjældent attraktiv. Det er okay at bruge det blandt almindelig samtale, men aldrig sammensætte din hele teksten af ​​alt chatspeak.
  • Husk at blande til deres stil. For eksempel, hvis de bruger "idk" ofte nok, men de foretrækker at tale i faktiske ord prøve det. De formentlig tale som dette, fordi de ikke kan lide chatspeak, og det ville gøre det lettere for dem at tale med dig, hvis du bruger deres form for dialog. Det går på samme måde for folk, der taler i al chatspeak, deres sprog prøve, hvis du ikke allerede har.
 9. 9
  Erkend, at det altid om dem. Titlen siger det hele. Det handler om den anden person. Husk, at folk elsker at snakke om sig selv, og det gavner også dig, fordi du ville være at finde ud af mere om dem. Spørg dem spørgsmål, som "hvad kan du lide at gøre?" eller "spiller du nogen form for sport?" Men, skal du vente, indtil du kender dem lidt, før du begynder at stille disse spørgsmål. # * Måske i løbet af tredje tekst samtalen, begynder spørgsmålstegn om deres personlighed og interesser. Efter et par spørgsmål, så lad bare dem vide at du kinda keder eller hvad, og ønsker at vide, hvad de er i alligevel, så det er derfor du spørger så mange spørgsmål.
  • I en samtale, er det også temmelig afgørende ikke at krybe dem ud, så prøv at dreje ind i en samtale efter en af ​​de spørgsmål, som "Hvilken sport spiller du?" - "Jeg hegnet." - "Åh, det er cool Jeg har altid ønsket at gøre det, men jeg fik aldrig til!". - "Det er en masse sjov, bør du prøve det." - "Hvordan er det?" Osv, osv. Selv hvis du ikke er interesseret, så prøv at gøre det ud som du er.
 10. 10
  For pigen: Nogle gange kan det virke som den fyr altid skal starte samtalen. Nej, du er den interesseret én. Indrømmet, bør du ikke teksten ham hver eneste dag, prøv hver anden dag eller hver par dage, hvilket giver ham en chance for at indlede så godt. Måske han kan lide at tale med dig, hvem ved.
  • Også, aldrig handle som en tvangspræget én. Må ikke umiddelbart flirte med ham det øjeblik du tekst ham foregive, at han er en anden pige, som du lige har mødt, og ønsker at være venner med, og efter et stykke flirte lidt, og da alting skrider, flirt nogle flere.
 11. 11
  For den fyr: Ingen kan lide en spiller, så bare komme til at kende hende, før du beslutter, om du virkelig kan lide hende. Hun kunne være smuk og har en absolut forfærdelig personlighed, så bare prøv at tale med hende i person samt sms'e hende at se, hvem hun virkelig er. Flirte med hende når du rent faktisk har besluttet, at du kan lide hende.
 12. 12
  Være interessant! "Hey". "Hej." "Hvad er der?" "Ikke meget. Dem?" "Samme". "Yepp." "Vi vandt vores Hockey spil, i går." "Congrats". "Thanks".... Nej Fyld din samtale med farve! Handler som du er virkelig spændt på at tale med denne person, du er glad for!
  • Siger "Hey! Whatcha gør?" vil spare dig en tekst, hvis du har begrænset tekstning. Altid have en backup emne til at starte, såsom "Så Vidste Glædelig jul! Du får noget godt?" Eller "Jeg kan ikke tro, det er allerede 2011."
  • Eller "Enhver idé om, hvad ordet" zyzzyva 'betyder? Jeg har lige fundet ud og ønskede at vide, hvis du gjorde;) "Være nogen sjovt at tale! Og samlet set være nogen pålidelige, så de vil ikke være bange for at sige, "Kan du hjælpe mig ud...?" når de har brug for nogen. Tillid er nøglen i et forhold.
 13. 13
  Være sjovt, legende og lidt kæphøj. Tekst ting som "Hey Stop med at tænke om mig:! P" eller "Jeg har lige lavet du ser på din telefon uden grund... ser ud som jeg har dig i skak =]"
 14. 14
  Gør IKKE tekst en af følgende meddelelser: "hey" "hvordan har du?" "Hvad er op" "hvordan var din weekend?" "Hvad" sker der? "" Håber du har en stor dag! ". Vær mere kreativ, disse er almindelige meddelelser, at alle får hele tiden. Det bliver kedeligt hurtigt, så teksten noget mere interessant at differentiere dig.

Tips

 • Lyder ikke desperat. Hvis hun ikke svare, vente. Måske hun er optaget. Må ikke bug hende med en anden meddelelse.
 • Prøv at lave tekster, der gør ham føler sig trygge med dig og komfortabel sms'e dig. Hvis du gør ham føler sig akavet, vil du slå ham.
 • Vær selvsikker.
 • Må ikke være bange for at starte en samtale!
 • Være sjovt.
 • Spørg ikke stalkerish og ikke stille for mange spørgsmål!
 • Hvis du er uenig med noget over, ikke bruge det. Stol på dine instinkter også, kan de ende med at arbejde bedre.
 • Vær kreativ med dit budskab.
 • Være lykkelig. Sørg for at du lyder optimistisk i dit budskab.
 • Må ikke tale om de samme ting hele tiden. Hun tror måske du er kedeligt!
 • Nævn ting, som de måske har fortalt dig allerede, og gå ud på det.

Advarsler

 • ikke fortælle dem, at de er varme. Hvis en sådan situation opstår, som du måske ønsker at sige noget som dette, fortæller en pige, at hun er "pretty", "beautiful" eller "cute". Fortæl en fyr, at han er "Søde" eller "attraktivt". Temmelig meget noget, der ikke har til hensigt, at du vil have i deres bukser.
 • Tal ikke om andre mennesker, du har kunne lide, eller at du er interesseret i. Dette kunne smide dem ud, gøre dem en smule skuffet, hvis de var interesserede.

Ting du behøver

 • Mobiltelefon med sms'er (Ubegrænset er absolut foretrækkes!)