Wkodk

Hvordan bliver en manga ka

For dem der ikke kender, er en manga-ka betegnelsen for en person, der er skaberen af ​​manga, en form for japansk tegneserie. Meget af manga (over de sidste 65 år har mere end 2050 manga blevet offentliggjort, ofte i en af ​​50 manga antologier) er tilpasset i anime eller film, og endda drama cd'er eller novelization.

Steps

Hvordan bliver en manga ka. Find hvilken genre der passer dig.
Hvordan bliver en manga ka. Find hvilken genre der passer dig.
 1. 1
  Find hvilken genre der passer dig. De forskellige online sites, du kan tilmelde dig til at gøre online manga ofte parodi, fantasy / sci-fi / myte-baseret, og selvfølgelig, action / adventure.
 2. 2
  Kom op med en god historie og lære at tegne godt. Lære at tegne tager lang tid. hvis du er ny på dette, skal du først prøve at lave dine egne fan tegneserier for en serie, One Piece, Naruto eller Bleach for eksempel at vænne sig til tanken om at tegne manga og tilpasning til forskellige stilarter.
 3. 3
  (Ekstraudstyr) Få Manga Studio 3.0, et software program, du kan købe fra E-Frontier og Content Paradise websteder.
 4. 4
  Arbejd hårdt. Hvis det lykkedes ikke logge på med Tokyopop eller Antarktis Tryk på eller GoManga, vil du være op det meste af dagen, og ikke meget af et socialt liv for en stund.
 5. 5
  Du kan også indtaste manga konkurrencer såsom Kodansha international manga konkurrence.
 6. 6
  Få den udgivet. Normalt flytter til Japan og sende den til en stor udgiver som Shueisha er det bedste valg.
 7. 7
  Hvis præsentere dit arbejde til de store forlag ikke fungerer godt, kan du altid selv offentliggøre gennem sites som lulu. Com eller lave en webmanga på smackjeeves.com eller en anden site. Manga Studio 3,0 har en service blev det vil slå din manga historie ind i en ordentlig grafisk roman, for et gebyr selvfølgelig.
 8. 8
  Besøge websteder, der vil give dig en guide til at få offentliggjort i dit land

Tips

 • http://www.mangaka.net er en hjemmeside med ressourcer til manga kunstnere, og byder lektioner om, hvordan at tegne figurer, farve, materialer og et gratis galleri åben for indlæg.
 • Sommetider kan du bare ønsker at frit at gøre manga uden at bekymre sig, hvis den bliver offentliggjort eller ej.
 • Tokyopop har de årlige skabelse contest "Rising Stars of Manga". At virksomheden ikke længere at være i eksistens, kan du ikke længere bruge det.

Advarsler

 • Få arbejdet ophavsretligt før du sender i et indlæg.

Ting du behøver

 • Blyant
 • Eraser
 • Nib penne
 • Blæk
 • Forskellige avancerede værktøjer