Wkodk

Hvordan til at lære amerikansk tegnsprog

EU Tegnsprog er en af ​​de mest smukke, men misforstået sprog i verden. Nærme lære det med den samme respekt og forventninger, som du ville gøre, hvis du var at lære et fremmedsprog talesprog. ASL anvendes i Europa, Canada, Malaysia, Tyskland, Østrig, Norge og Finland, og udsvingene er bruges i hele verden. Vi vil give dig nogle tips om at lære denne vidunderlige form for kommunikation.

Steps

Hvordan til at lære amerikansk tegnsprog. Vide, hvor til at holde dine hænder.
Hvordan til at lære amerikansk tegnsprog. Vide, hvor til at holde dine hænder.

Ting at vide

 1. 1
  Vide, hvor til at holde dine hænder. Generelt er det i din hule hånd holdt vender den person, du taler med. Bøj albuen og hold dig hånd rundt brystet niveau. Skilte udføres udad, så de er lettere at læse.
  • Betydningen af ​​peger udad er ikke så vigtig som komfort. Gigt og tendinitis vil forhindre nogle i at kunne pege skiltene væk. Hvis det gør ondt, justere din position.
  • Vær opmærksom på at ASL ikke er et sprog kun hænder og fingre. Det involverer hele kroppen, herunder overkroppen, armene og hovedet. Ansigtet er yderst vigtigt. Hvis du nogensinde har spekuleret over, hvorfor døve er så animeret, er det fordi de bruger ansigtsudtryk den måde høre folk bruger tonefald og bøjning til at kommunikere yderligere betydning i samtale. For eksempel betyder forhøjede øjenbryn når du tilmelder man stiller et spørgsmål.
 2. 2
  Tag dig god tid. Som du er ved at lære, bevæge sig i en langsom, velovervejet måde. Dette vil hjælpe dig med at mestre bevægelserne samt gøre det lettere for andre at forstå dig.
 3. 3
  Lær at fingerspell den ASL alfabet. Fingerspelling, mens der ikke bruges i almindelige samtaler i ASL, er afgørende for at stave ord, du ikke kender tegnet for. Tjek for detaljer om hvordan fingerspell hvert bogstav i alfabetet.
 4. 4
  Øv tegnet for "hej." Dette tegn er almindeligt brugt til at hilse på nogen. Det er meget lig en bølge.
  • Bring din højre hånd op til panden, med håndfladen udad.
  • Flyt din håndflade væk fra din krop i en bølgebevægelse.
 5. 5
  Øv tegnet for "farvel". Den måde du siger farvel i ASL er afhængig af situationen kræves og formalitet.
  • Mere afslappet måder at sige farvel omfatte en enkel håndbevægelse, et nik eller en tommelfinger-up.
  • Du kan også tilmelde "se dig senere" ved at pege på dit øje med langfingeren og derefter til den anden person med din pegefinger.
 6. 6
  Lær tegnet for "tak". Denne meget vigtigt tegn, vil især være nyttigt for at takke dine ASL praksis partnere.
  • Åbn din højre hånd ind i en flad håndflade, holder fingrene sammen med tommelfingeren stikning.
  • Med håndfladen vender mod dig, og din hånd står lige op, starte bevægelse med spidserne af dine fingre rører din hage.
  • Flyt din hånd fra hagen lige frem og ned i en bue.
  • Nod som du flytter din hånd.
 7. 7
  Vide, hvordan at spørge "hvordan har du det?" Dette er en god afslappet samtale starteren, der er let at lære. Den er opdelt i to tegn: "hvordan" og "du" med spørgsmålet underforstået.
  • Hold begge hænder på omkring brysthøjde i en løs thumbs-up position med begge tommelfingre pegede i retning af dit bryst.
  • Drej begge hænder udad samtidig holde dem i samme rum foran dit bryst og vedligeholde din hånd form.
  • Peger i retning til den anden person med højre hånd holdt på din øvre bryst.
 8. 8
  Gradvist tilføje mere ordforråd og sætninger til at din viden base. Kendskab til alfabetet er et godt første skridt, men de fleste signering sker med sætninger. Langsomt opbygge dit ordforråd, tager tid at mestre hver sætning og ord, som du går. Konsekvent at tilføje og øve nye ordforråd er den eneste måde at blive flydende, ligesom det er med at lære et nyt sprog.
  • Lær hvordan du tilmelder numre. Vide, hvordan at tælle og tal tingene er en meget nyttig færdighed at have på alle sprog.
  • Undersøge, hvordan man henvise til placeringer. Det vil være nyttigt, når du går til nye steder og underskrive med nye mennesker.
  • At være i stand til at udtrykke tid, og de dage i ugen, vil være meget nyttigt, når du foretager planer med nogen, du underskrive med.

Måder at lære

 1. 1
  Invester i en god tegnsprogsordbog. Ordbøger er kritiske redskaber til at lære et sprog, og ASL er ingen undtagelse. En god ordbog vil tillade dig at se op skilte, du ikke forstår, samt give dig noget at studere.
  • Kig efter en ordbog med let at forstå illustrationer og beskrivelser.
 2. 2
  Tag en klasse. Et klasseværelse indstilling vil give dig flere folk til at praktisere underskrivelsen med, samt feedback på din præstation.
  • Mange gymnasier vil tillade dig at tage en klasse uden tilmelding. Spørg din lokale skole for at se, hvilke programmer de kan tilbyde.
  • EU-programmer såsom lokale biblioteker og rekreative centre vil ofte tilbyde ASL klasser for dem, der er interesseret.
 3. 3
  Køb et par studievejledninger. Mens en ordbog vil vise dig, hvordan du tilmelder hvert ord eller en sætning, vil en undersøgelse guide får du logge på en mere praktisk måde. En undersøgelse guide vil give mere undervisning end en ordbog, og vil hjælpe dig med at lære de grundlæggende samtaler samt straf struktur.
 4. 4
  Kig efter ressourcer online. Internettet kan give et væld af oplysninger om signering, hvordan du tilmelder, døve kultur og meget mere.
  • Der er mange websteder, der indeholder video-tutorials posteret af professionelle ASL instruktører. Den ASLU er en stor ressource for nye elever. Hver post har en video af professionelle instruktører. Handspeak er en anden god video ressource-og online ordbog.
  • YouTube er vært for en bred vifte af selvpublicerede videoer på signering. Bare husk, at med noget online, kan nogen gøre noget, uanset om de rent faktisk ved, hvad de gør. Vær på vagt over misinformation og forkerte teknikker.
 5. 5
  Hent en app. Med fremkomsten af ​​smartphones, der bærer en ordbog og studievejledning rundt med dig har aldrig været nemmere. Både Google Play Store og Apple App Store har flere muligheder at vælge imellem, lige fra gratis til nogle få dollars.
  • Apps kan være stor for hurtige referencer, og nogle har video sammen med instruktioner.
  • Der er studievejledninger og ordbøger, så prøv et par, indtil du finder dem, der fungerer for dig.
  • Kig efter programmer, der får et stort antal 4 & 5 stjernede anmeldelser. Gennemse nogle bruger anmeldelser for at se, hvordan nyttigt app har været for andre mennesker.

Praktisk erfaring

 1. 1
  Gør dig bekendt med døve kultur. For at blive flydende i ASL, bliver du nødt til at blive investeret i Døve kultur. Da døvhed sjældent er gået fra forældre til barn, Deaf kultur er en af ​​de få kulturer, hvor et barn lærer de kulturelle træk fra forældrene. I stedet kulturen udvikler sig fra døve skoler og sammenkomster. Tegnsprog er, men et lille aspekt af Døve kultur.
  • Døvhed er ikke opfattes som et handicap, der har brug for fastsættelse. Udtrykkene "mute" og "dumme" er kulturelt ufølsom, og bør aldrig anvendes.
  • I almindelighed er individuelle Døve samfund tæt sammenvævet og i første omgang svært at bryde ind. Men vedholdenhed og en ydmyg holdning vil hjælpe dig med at lykkes med at gøre døve venner. Når de ved, du er oprigtig og ivrige efter at lære om dem og deres sprog, vil mange døve mennesker begynder at acceptere dig og "vise dig de reb" af deres unikke kultur.
  • Døve kultur er bygget på stærke litterære traditioner, især i poesi.
 2. 2
  Praksis med en partner. Du kan ikke lære ASL blot at læse en ordbog eller se nogle videoer. At finde en partner til at praktisere ASL med på regelmæssig basis vil være afgørende for at forbedre din læsbarhed, hastighed og forståelse.
  • Send en bulletin på din skole beder om en ASL partner.
  • Få en ven eller et familiemedlem til at lære ASL med dig, så du både har nogen at træne med i dagligdags situationer.
 3. 3
  Kommunikere med en døv person. Målet for læring ASL er at kunne kommunikere flydende med nogen, der er døv. Når du begynder at føle komfortabel med grundlæggende ordsprog, gå ud af din måde at interagere med en person fra Døve samfund.
  • Find ud af hvad døvesamfundets begivenheder, der sker i dit område, såsom kunstudstillinger, film screeninger, eller sammenkomster.
  • Være høflig og spørge, hvis nogen ønsker at engagere sig i en grundlæggende samtale med dig.

Tips

 • Canadian ASL har sine egne canadiske dialekter afhængigt af hvilken provins og by, du bor i. Québec bruger sin egen tegnsprog kendt som LSQ eller "Langue des signes Québécoise."
 • Husk, at for mange af dine døve venner, engelsk er et andet (eller måske tredje, i spansktalende eller asiatisk-europæiske familier) sprog. Nogle døve er selvbevidst om deres engelske skriftlige evner, så du skal ikke antage, at alle er trygge ved at skrive noter til at kommunikere, især i formelle indstillinger.
 • Husk, at europæiske tegnsprog (ASL) er sit eget sprog. Det er ikke bare engelsk sat i gestus. Dens grammatik er markant anderledes end engelsk. Den britiske tegnsprog er et helt andet tegnsprog.
 • Ikke to sprog matche op ord for ord. ASL og engelsk er ikke anderledes. Der er nogle ord på engelsk, der ikke har en single sign tilsvarende, du skal bruge flere skilte til "forklare" det engelske ord. Ligeledes er der nogle tegn, der tager mere end blot en spoken word til "forklare".

Advarsler

 • Døve nyde privatlivets fred så meget som høre folk gør. Hvis du er ved at lære tegn, skal du ikke stirre på døve familier eller grupper i restauranter eller på andre offentlige steder. Selv hvis du er på udkig på med fascination ved deres brug af deres sprog, er det stadig foruroligende for dem at blive stirret på.
 • Høreapparater mennesker får engelsk med både øjne og ører fra en meget tidlig alder. Husk, at mange af dine døve venner aldrig haft de auditive signaler høre folk tager for givet. Aldrig antage, at fordi din døve vens skriftlig engelsk er ikke grammatisk perfekt, at han / hun er noget mindre intelligent end du er. Husk, at du synes lige så akavet i ASL til ham / hende.
 • Husk, at ingen ordbog på alle sprog kan være udtømmende. For eksempel viser en af ​​nedenstående links dig kun ét tegn glans til det engelske ord "forkorte", tegnet for tidsmæssige åndenød. Men en anden almindeligt anvendt tegn er "kondenserer" tegn (2 C handshapes brysthøjde lukning til knytnæver). Husk der kan være flere tegn svarende til en enkelt engelsk ord og omvendt.
 • Husk aldrig at gøre op skiltene. ASL er et universelt anerkendt sprog og ikke en mime-spil. Hvis du ikke kan tænke på et tegn for et koncept, finger-stave ordet, og bede en døv ven eller ASL tolk om, hvordan at underskrive den. Signs er skabt af døvesamfundets, det er mærkeligt for en hørende person til at oprette et skilt.
 • Hvis du er ved at lære tegn, skal du ikke antage, at alle døve er ivrige efter at stoppe, hvad de gør til enhver tid at lære dig om deres sprog eller til at hjælpe dig med at finpudse dine færdigheder i det øjeblik. Hvis du ønsker at møde en bestemt døv person, så gør det høfligt: ​​sige goddag, hvis situationen tillader det, men ikke tvinge dig selv til private eller ensomme omstændigheder.
 • Der er mange tegn systemer såsom Sign Understøttet Speech (SSS), Seeing Essential English (SEE), og signering Exact English (SEE2). Husk, at de er tegnsystemer, ikke sprog. De blev skabt af folk uden for brugerens kultur, skabt ved at høre folk til døve. Således er ikke et naturligt sprog for komplet og effektiv kommunikation.
 • Tolke for døve er statslige og nationalt certificerede fagfolk, der har været igennem mange års træning at være højt kvalificerede underskrivere. De fleste stater har strenge regler om, hvem der kan og ikke kan fortolke i juridisk, medicinsk, uddannelsesmæssige, sociale og psykologiske indstillinger. Bare fordi du har lagret tegnet ordbogen ikke kvalificerer dig til at stoppe ved en vejsidebombe bilulykke, for eksempel,. Når du ser en døv person forsøger at kommunikere med politiet Gennem deres uddannelse, kender de fleste retshåndhævende myndigheder, at når en døv person er involveret i en hændelse, skal de ringe til en professionelt certificeret tolk.